Autors Tēma: Ceļojums  (Lasīts 17291 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dille

Re: Ceļojums
« Atbilde #90 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:04:33 »
Obidos

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies dille

« Atbilde #91 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:07:09 »
Vēl

Atslēdzies dille

« Atbilde #92 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:12:28 »
Nazare

Atslēdzies dille

« Atbilde #93 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:19:24 »
Jokaini, paskatījos bildes, no visa lielā klāsta esmu izvēlējusies tādas padrūmas - laikam tāpēc, ka esmu dusmīga.
Principā pat kārtīgu lietu nedabūju. Kādreiz viegli uzsmidzināja, bet pēc brīža atkal silts.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #94 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:24:27 »

Atslēdzies dille

« Atbilde #95 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:30:02 »
Bija rakstīts, ka Nazarē vēl joprojām kādā vietējā krodziņā varot sastapt zvejnieku sievas ar dubultajiem apakšsvārkiem.
bija jau izstaigāta vai visa pilsētiņa, kad atcerējos - tanšu ta nebija !?
Un tad pēkšņi - sēž uz trepītēm un tērgā savā starpā. Palūdzu atļauju nofotografēt un viena dikti lepni izslējās :) Vispār feinas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #96 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:30:06 »
Dille - gluži manas sajūtas par Portugāli - nekā laba tur nav, atskaitot portvīnu, paelju un okeānu.
Drūmi, neglīti ļautiņi un zaņuhanā apkārtne, + 3x dienā lietus, jo es biju oktobrī.   

Atslēdzies dille

« Atbilde #97 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:36:05 »
Dille - gluži manas sajūtas par Portugāli - nekā laba tur nav, atskaitot portvīnu, paelju un okeānu.
Drūmi, neglīti ļautiņi un zaņuhanā apkārtne, + 3x dienā lietus, jo es biju oktobrī.   

Portvīns ir nenormāli salds - kā Tev varēja garšot ?
Par cilvēkiem - tā gan nav, ir daudz patiesi dienvidnieciski skaistu meiteņu.
Cilvēki ir sirsnīgi un izpalīdzīgi, vienīgi Lisabonā brīžiem šķiet, tūristi viņiem piegriezušies. No otras puses - viņi jau dzīvo lielā mērā no tūrisma.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #98 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:45:43 »
Jokaini, paskatījos bildes, no visa lielā klāsta esmu izvēlējusies tādas padrūmas - laikam tāpēc, ka esmu dusmīga.
Principā pat kārtīgu lietu nedabūju. Kādreiz viegli uzsmidzināja, bet pēc brīža atkal silts.

Par ko Dille esi dusmīga? Pēc bildēm spriežot ceļojums kā ceļojums,
Portugāle kā Portugāle.
Vīra vietā nevarēji paņemt kādu citu jauku  līdzbraucēju?
Vīra vietā būtu ņēmusi  slimības lapu un braukusi, neaizstājamu cilvēku nav,
ar to katrs darba devējs rēķinās...

Atslēdzies dille

« Atbilde #99 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:45:43 »
No Belemas kūciņām biju gaidījusi kaut ko TĀĀDU.
Mēģinātas tika daudzās vietās.
Nu jā, citur tās saucas -pastel de nata, Belemā par Belemas kūciņām. Tur milzu ātrumā iemeta rokās vai verdošas, krēmam cauri sita tā kā miltu garšu. Ā, un Gustava beķereja arī tās cep - vienu brīdi man ļoti garšoja.
Centrā viens kungs pienāca klāt runāties, runāja franciski, es viņam piedāvāju vācu vai angļu valodu. Viņš ieteica blakus konditoreju (tik daudz sapratu).
Pirms prom braukšanas tur arī pāris nopirku. Tās pat bija oriģinālajās kastītēs un lidostā vēsas apēstas - izcilas.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #100 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:46:02 »
Dille, ļoti priecājos, ka Tev izdevās ceļojums. Foto ļoti patīk. Žēl tikai, ka vīrs netika.

Atslēdzies dille

« Atbilde #101 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:51:30 »
Dusmīga esmu par to, ka netikām divatā.
Pats par sevi jau ceļojums bija labs.

Atslēdzies reno

« Atbilde #102 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:57:51 »
Bet kā tad tu ceļoji? Viena, kopā ar kādu, ar sabiedrisko transportu? Daudz esi apceļojusi, nākošreiz kopā ar vīru būsi zinātāja

Atslēdzies dille

« Atbilde #103 : 2018. gada 06. jūnijs, 16:06:52 »
Vīra biļetes nācās zaudēt, vārda maiņa netika pieļauta.
Braucu kopā ar pazīstamu meiteni, zīdaini un ratiem.  Īrējām mašīnu.
Bērns ir fantastisks - kā paēdām brokastis, tā devāmies ceļā, vakarā bieži pārvilkāmies dziļā tumsā. Un bebiņsons to visu izturēja, ļoti reti izrādīja neapmierinātību.
Visvairāk smējāmies, kad meitene stūma ratus uz hoteli pa šauru ļoti stāvu ieliņu, kura vijās augšup-lejup-augšup,plecā turēdama lielu somu ar bērna mantām, es no muguras vilku mūsu abu koferus, knapi elsām, bet bērns smējās un gavilēja :)
Pašai pēc bildēm brīnums, kur tik visur rati tika izstaipīti, pa visām trepēm un stāvumiem.
Staigāju arī viena.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #104 : 2018. gada 08. augusts, 22:34:03 »
Sveiki miiljie! Te Lynx. Palasiiju diskusiju. Bija interesanti. Tad nu mans viedoklis.
Man tieshaam ljooooti pietruukst Latvijas. Pat ne Riigas, tur vecpilseetaa patuseetu vienu dienu un viss.  Gribu Liepaaju.... ljoooti. Ar saaljajiem veejiem un juuras shalkaam. Bet tas nu taa...
Par teemu- ja gribat iepaziit valsti, nebrauciet uz tuuristu iecieniitaam takaam.  Es te konkreetaak par Itaalijas dienvidiem. Jaa- Amalfi krasts, Neapole, Sorento u.t.t.... protams skaisti, bet shabloniski. Ja gribat atrast iisto Itaaliju ar mazajaam irlinjaam kur svaigi izmazgaata velja zhaaveejas un pusdienlaikaa visa pilseeta pildaas ar eedienu smarzhu, jo ir tak pusdienlaiks, brauciet shurp - uz Basilicatu.... 
Te ir mazaas pilseetinjas kalna galaa, kur rit raama un nesteidziiga  vieteejo dziive. Te ir oliivu lauki un nebeidzami auglju daarzi, kuros gandriiz vienmeer  briest kaadi sezonai raksturiigi auglji. Vasaraa persiki, aprikozes, veelaak viinogas, hurmas, viigjes, ziemaa citrusaugli....
Reiz muusu viesi no Latvijas teica, ka tieshi sheit, ne Romaa, ne Milaanaa esot atradushi iisto Itaaliju