Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66250 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: #Metoo
« Atbilde #45 : 2017. gada 20. oktobris, 13:44:16 »
Otrkārt, tā nav, ka no seksuālas uzmācības cieš tikai sievietes, vīrieši ne. Arī sievietes mēdz uzmākties un lenkt savus iekāres objektus ar apskaužamu neatlaidību, ko krieviski varētu apzīmēt kā prohodu ņe dajot.  Un ne velti saka, ka nav nekā bīstamāka par atraidītu sievieti... Un ja tā turklāt vēl ir priekšniece - augstākstāvošas bosenes arī mēdz iekārot savus padotos. Nemaz jau nerunājot par notiekošo tajās sfērās, kur liels augstākstāvošo "zilo" īpatsvars, kam kārojas svaigu miesu...

Tā kā sievešu īpatsvars vadošos amatos (arī starp režisoriem un politiķiem) ir ļoti mazs, tad attiecīgi gan jau šādu gadījumu arī ir vismaz tikpat ļoti mazāk. Bet gan jau vismaz 1 gadījums kkur ir bijis un noteikti tiks likts ar vienlīdzības zīmi pretī visām visu laiku sieviešu apspiešanām, piespiešanām utt.
Ņemot vērā vsp niecīgo atklāto geju skaitu, kuras sfēras tās būtu? Vēl bez katoļu baznīcas...

Par Camams minēto meitieti, nu kāpēc netikt pie labuma caur gultu, ja vēl tas vīrišķis tiešām patīk? :D Un kas viņu audzināja? Arī tā ir "vecā" audzināšana, ka šādi pie labumiem izdodas tikt...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #46 : 2017. gada 20. oktobris, 14:27:21 »
Palasot visu , liekas - ak, nabaga vīrieši - tik viena doma katram priešniekam, kā dabūt kādu apakšnieci gultā  :rofl: Nabadziņi mūžam nedabūjuši un tik gaida skaistās padotās, citas dzīves un domas viņiem nav  :rofl: Tiešām?  :rat:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #47 : 2017. gada 20. oktobris, 14:35:27 »
Nelaime visā šajā problēmā ir viena - neviens negrib ņemt vērā fizioloģiju un psiholoģiju. Likumi, noteikumi, audzināšana... Tas viss ir piespiedu un pūles ielikt fizioloģiju šauros rāmīšos ne ar ko labu nebeidzas. Daba visu saliek pa savam - sugas turpināšanas vārdā. Un var bļaustīties par riebumu trolejbusā, bet vīrieša fizioloģijā ir tādi paši nejaukie punkti kā sievietēm. Ja sievietei PMS reizēm pa matu galiem lien laukā, bet pašas MR ir vienkārši nenovēršams fakts, tad vīrietim rīta erekcija vai nenoklusināma reakcija uz kādu sievieti uz ielas (nesaku, ka to tūlīt jāsteidzas izmantot!) vai pārpildītā trolejbusā ir tieši no šīs pašas kategorijas. Un ko viņam darīt? Kāpt laukā no trolejbusa? A vēl 2 pieturas... Kur tad ir līdztiesība?
P.s.Ja vēl savam loceklim pārpildītā transportā būtu pūlējies rokas priekšā pielikt, tad tak būtu izvirtulis! un kā tā drīkst! gramstās gar manu dibenu!
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #48 : 2017. gada 20. oktobris, 15:22:25 »
fizioloģija... kakāt arī ir dabiski un kad vajag, tad vajag. Tomēr nav pieņemts to darīt darba dienā atvērtā ofisa telpas vidū... ja kāds tā tomēr darītu, domāju, ka visi kolēģi ļoti skaļi un konkrēti iebilstu pret šādu rīcību un ja indivīds tā turpinātu, tad diez vai kādā darbavietā ilgi noturētos. te, lūk, sabiedrības grupveida nosodījums nebūtu ilgi jāgaida vai jāprasa.
Pat, ja kādam gadījies briesmīgs skrejamais, tomēr cenšas aizskriet līdz wc. Arī sabiedrība apspiež fizioloģiju?

Atslēdzies reno

« Atbilde #49 : 2017. gada 20. oktobris, 15:35:10 »
Ir ne tikai  psiholoģija, fizioloģija, bet arī kultūra, ētika, uzvedības normas

Atslēdzies Camma

« Atbilde #50 : 2017. gada 20. oktobris, 16:13:35 »
Neesmu dzirdējusi nevienu vīrieti sūdzamies, ka kolēģes valkā pārāk vaļējas blūzītes, staigā plikiem vēderiem, ka stringu mala virs bikšu malas regulāri rēgojas un apsēžoties puse pakaļas rievas redzama. Bet spēju iedomāties, kā dāmas maurotu, ja vīrietis atnāktu ar vestīti pāri plikajam un spalvainajam vēderam vai uzvilktu stipri vien par mazu esošas ūziņas un regulāri pieliecoties demonstrētu pliku puspakaļu.
St.citu, manis pieminētā kursadarba tīkotāja uzvedās tā, kā vīrieša gadījumā izskatītos, ja vīrišķis stāvētu dāmas priekšā un raustītu bikšu raiferi augšā-lejā.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #51 : 2017. gada 20. oktobris, 16:17:57 »
Reno - kultūra, ētika - tie ir svešvārdi, kuru nozīmi bieži vien nav izskaidrojuši abēju dzimumu pārstāvjiem. Kāda runa par kultūru, ja uz teātri iet vakarkleitā, kura NE AR KO NEATŠĶIRAS no šķidra naktskrekliņa? Kāda ētika, ja dāmas brīvi pārcilā tampaksu pakas un iepirktos krūšturus turpat kungu klātbūtnē?
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #52 : 2017. gada 20. oktobris, 16:53:22 »
Mjā, Camma, kas ar Tevi..... :rat:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #53 : 2017. gada 20. oktobris, 16:53:51 »
Par pupiem līdz zemei Cammai pilnīgi piekrītu, mani tik' kas cits iesmīdina. Tad, kad godātās "Me too" sekotājas gribēja iepatikušos veci nomakšķerēt, tad gāja darbā viss pieejamais arsenāls ... Bet tad, kad tas arsenāls tiek izrādīts kā pieejams ikdienā un nevienam konkrēti, tad vecis, kurš pavedas, ir idiņš, maniaks un vēl nez'kas. :) Nu, tas aptuveni tāpat kā ... Vienu dienu Doma laukumā stāv Lembergs, vicina paciņu naudaszīmju un bļauj: "Izmaksāju restorānu/ceļojumu/masāžu katrai, kura vien to grib!" ... Tikai nesakiet, ka visas nu atteiktos ... Ka tik'ne rinda stāvētu pēc tāda piedāvājuma. :)
Jā, un pēc visa pasākuma nobeiguma Aivars aizies uz policiju un uzrakstīs iesniegumu, ka ir apkrāpts un apzagts. :) Tā tas viss izskatās no malas aptuveni. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tex

« Atbilde #54 : 2017. gada 20. oktobris, 17:41:59 »
VISAS , kurām kāds kādreiz uzmācies, nestāv Doma laukumā un nebļauj un nestaigā apkārt "kara krāsās". Cammai bija 1 piemērs. Tas kkā tika vispārināts.
Nu tiešām, kur jūs tādas masveidā atrodat? SAprotu, ka 1 eksemplārs var gadīties, bet ka visas nu ļoti kko makšķerē un reklāmu izlikušas? - nu nav tādas vairums. Aber uzmācies kāds ta ir gandrīz katrai. Man šķiet, katiek jaukti jēdzini vnk izskatīties labi ar visa arsenāla likšanu lietā. OK, kara krāsas ir viens, tās tomēr tīšām smērē virsū. Bet ja ir natūrā tās krūtis vai pēcpuse veselīgi formīgas, nu ko iesākt? permanenti staigāt maisā - te ja utiešām līdz hidžabiem un burkām nav tālu? va itomēr nebūtu jāuzmācas... tāpat kā nav piedienīgi nokārtoties publiskā telpā pat, ja vajag...

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #55 : 2017. gada 20. oktobris, 18:18:50 »
Paga paga. Paskatieties ka visas spogulī - tūlīt!
Krūšturis ir? A nafig pupus stutēt augšā? Kolēģēm par prieku?
Zeķes 15 DEN un ar mežģīņu maliņu? Nuja, Alīdai pie kaimiņgalda tak patīk!
Skropstas kā pudeļbirstes? Kātad, apkopēja Vizma citadi nesveicinās.
Lūpas košas ka ar luksoforu konkurē? Nu tak ka Rasmai par godu.

Sievietes apzināti vai neapzināti dara visu, lai patiktu vīrietim! Jebkuram. Diemžēl uzķeras arī tie, kuru uzmanību nemaz negribam. Ja dzīvniekiem tas ir tikai meklēšanās periodā, tad cilvēkveidīgās būtnes meklējas permanenti-nonstopā. Atrisinājums - apprecējies - staigā nošņurkusi un maisa paltrakā. Un nečīksti, ka cita tavu tēviņu nocēlusi. Ja sūti pārošanās signālus kā tv tornis, tad nebļauj, ja signālu uztver arī bomžs Jēkabs, deputāts Nikolajs vai režisors Pēteris.

Pirms vairākiem (ok, pirms daudziem) gadiem, nākot mājās no darba, mani izsekoja un pāris soļus no mājām uzbruka. Bija oktobris, ap 9 vakarā. Es biju tērpusies džinsos, kedās, pufaikā. Kosmētika - nulle (tajā laikā es kosmētiku vispār nelietoju).

Camma, pasaki, LŪDZU, kādus pārošanās signālus es tam mērglim sūtīju??

P.S. Toreiz viss beidzās labi, ķermenis noreaģēja ātrāk par smadzenēm - ar roku pa kāksli, ar kāju pa citu vietu, sāku kliegt, šis palaida mani vaļā un aizmuka. Tikai vēl pāris mēnešus es, mājās nākot, nespēju iegriezties savā ielā. Un vēl tagad, dzirdot aiz muguras soļus, piebremzēju un palaižu garām to, kas aiz manis iet. Nevaru savādāk. #metoo

Atslēdzies Camma

« Atbilde #56 : 2017. gada 20. oktobris, 18:31:33 »
Nu nejauciet kopā tiešam garīgi slimus kretīnus ar normāliem vīriešiem!
Šaubos, vai Zigfrīds vai Daddy vai tas pats Nakats būs kādu baisi spaidījis, tumsā uzbrucis vai, dies' pas', izvarojis!
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #57 : 2017. gada 20. oktobris, 18:33:05 »
Kaut kur pieminēts tika arī, ka tekstos vienmēr ir "Izvaroja sievieti"' , 'seksuāli aizskāra sievieti" -itkā to darītu kādi marsieši

Šajā Satori rakstā arī tas labi ilustrēts. Vīrieši "izgaist"

http://www.satori.lv/article/no-izgaisanas-lidz-paliksanai

Atslēdzies tex

« Atbilde #58 : 2017. gada 20. oktobris, 19:09:15 »
Nu nejauciet kopā tiešam garīgi slimus kretīnus ar normāliem vīriešiem!
Šaubos, vai Zigfrīds vai Daddy vai tas pats Nakats būs kādu baisi spaidījis, tumsā uzbrucis vai, dies' pas', izvarojis!
tie kretīni nenokrīt no marsa un pēc 1 izdarības neizgaist. Minnes rakstam taisnība. Citā vidē tāds vrb ir cienījams kolēģis, labs dēls, gādīgs vīrs vai populārs forumietis. Tikai pret kādu sievieti iedomājas izturēties kā vēlas. Un nav viņas pašas pie tā vainīgas. Kkādā ziņā vrb tās, kas audzinātas tā, ka karjera caur gultu vieglāk taisāma un lielākais dzīves mērķis noprecēt labu (t.sk. bagātu) vīrieti.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #59 : 2017. gada 20. oktobris, 19:17:29 »
Neesmu dzirdējusi nevienu vīrieti sūdzamies, ka kolēģes valkā pārāk vaļējas blūzītes, staigā plikiem vēderiem, ka stringu mala virs bikšu malas regulāri rēgojas un apsēžoties puse pakaļas rievas redzama. Bet spēju iedomāties, kā dāmas maurotu, ja vīrietis atnāktu ar vestīti pāri plikajam un spalvainajam vēderam vai uzvilktu stipri vien par mazu esošas ūziņas un regulāri pieliecoties demonstrētu pliku puspakaļu.
St.citu, manis pieminētā kursadarba tīkotāja uzvedās tā, kā vīrieša gadījumā izskatītos, ja vīrišķis stāvētu dāmas priekšā un raustītu bikšu raiferi augšā-lejā.

oj, es varētu pasūdzēties, jo vienā iestādē sekretāre tiešām kā prostitūta bija saģērbusies. Man pat kauns palika, jo tolaik es arī biju ar to iestādi saistīts