Paga paga. Paskatieties ka visas spogulī - tūlīt!
Krūšturis ir? A nafig pupus stutēt augšā? Kolēģēm par prieku?
Zeķes 15 DEN un ar mežģīņu maliņu? Nuja, Alīdai pie kaimiņgalda tak patīk!
Skropstas kā pudeļbirstes? Kātad, apkopēja Vizma citadi nesveicinās.
Lūpas košas ka ar luksoforu konkurē? Nu tak ka Rasmai par godu.
Sievietes apzināti vai neapzināti dara visu, lai patiktu vīrietim! Jebkuram. Diemžēl uzķeras arī tie, kuru uzmanību nemaz negribam. Ja dzīvniekiem tas ir tikai meklēšanās periodā, tad cilvēkveidīgās būtnes meklējas permanenti-nonstopā. Atrisinājums - apprecējies - staigā nošņurkusi un maisa paltrakā. Un nečīksti, ka cita tavu tēviņu nocēlusi. Ja sūti pārošanās signālus kā tv tornis, tad nebļauj, ja signālu uztver arī bomžs Jēkabs, deputāts Nikolajs vai režisors Pēteris.
Pirms vairākiem (ok, pirms daudziem) gadiem, nākot mājās no darba, mani izsekoja un pāris soļus no mājām uzbruka. Bija oktobris, ap 9 vakarā. Es biju tērpusies džinsos, kedās, pufaikā. Kosmētika - nulle (tajā laikā es kosmētiku vispār nelietoju).
Camma, pasaki, LŪDZU, kādus pārošanās signālus es tam mērglim sūtīju??
P.S. Toreiz viss beidzās labi, ķermenis noreaģēja ātrāk par smadzenēm - ar roku pa kāksli, ar kāju pa citu vietu, sāku kliegt, šis palaida mani vaļā un aizmuka. Tikai vēl pāris mēnešus es, mājās nākot, nespēju iegriezties savā ielā. Un vēl tagad, dzirdot aiz muguras soļus, piebremzēju un palaižu garām to, kas aiz manis iet. Nevaru savādāk. #metoo