Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66249 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: #Metoo
« Atbilde #60 : 2017. gada 20. oktobris, 19:34:45 »
Šis pasākums metoo ir netradicionālo sex orientēto zondēšana pēc neapmierinātām sievietēm no vīriešu uzmācības...ja kādai ir šāda neapmierinātība, ka jābļauj skaļi pēc cik tur gadiem - tas nav aizmirsts, tad , iespējams, šī dāma sēž vēl "skapī", varbūt pat nenojauš to....tagad, kad atklāsies šìs forumietes, kurām galvà tas senais trolejbusa vecis, gaidiet piedāvājumus no netradicionālēm....šī tēma bija vienkārši zondèšana..
Bravo Camma, kvadra u.c.- nekad nekādu šaubu par jums! :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #61 : 2017. gada 20. oktobris, 19:38:25 »
.šī tēma bija vienkārši zondèšana..
:fubar:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #62 : 2017. gada 20. oktobris, 19:39:06 »
Oi!
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #63 : 2017. gada 20. oktobris, 19:41:09 »
mja, sen neesmu bijis pie okulista

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #64 : 2017. gada 20. oktobris, 19:43:00 »

Un nē, mani tālāk kā verbāli aizskart neviens nav mēģinājis, līdz ar to likt tādu pat haštagu it kā nevaru. OK, ir redzēts mežā un parkā pa kādam virinātājam. Laikam mans naidīgais izskats tomēr vismaz vienā ziņā ir atmaksājies. Jo jā, jau sejā rakstīts: nenāc klāt, ka maukšu - olas šķīdīs...

Reku' ir atbilde. Neuzvedieties pretēji šim par 180 grādiem, un jūs nesaņemsiet attieksmi par 180 grādiem pretēju. Vai sievietes mēdz flirtēt, pašas to neapzinoties?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #65 : 2017. gada 20. oktobris, 19:47:09 »
Nu nejauciet kopā tiešam garīgi slimus kretīnus ar normāliem vīriešiem!
Šaubos, vai Zigfrīds vai Daddy vai tas pats Nakats būs kādu baisi spaidījis, tumsā uzbrucis vai, dies' pas', izvarojis!

Tad jāuzdod jautājumu, no kurienes šādi "garīgi slimie" rodas? A jūs vērīgāk paskatieties savus iemīļotos seriālus varbūt! Es neskatos, bet esmu dzirdējis. "Sekss un lielpilsēta", piemēram. Nevarētu radīt priekšstatu, ka sievietei ir jāgrib sab. transportā vai uz ielas? :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #66 : 2017. gada 20. oktobris, 19:54:37 »
Izskatīties un izstarot naidīgumu ir ekvivalents staigāšanai emocionālā maisā. Tas atbaida visus, arī labos, sava dzimuma u.t.t cilvēkus.
OK, pa to starpu arī uzmākteņus...Tomēr to neiesaku visām. Tas ir defekts, ar šajā gadījumā nelielu pozitīvu blakusefektu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #67 : 2017. gada 20. oktobris, 20:06:59 »
:fubar:
ja?...un kā tad veic zondēšanu, ja nejautājot pēc tàm, kurām bija nepatīkami no nejauša sex pieskāriena trolejbusā?...ja sievietei gadiem ilgi nepatīk šis notikums, tad kā ar "skapi"?... Man , piemēram, ar gadiem būtu palicis šoks, ja būtu piespiedies vecis un šim piebriest! :D
Man ar tas nepatīk! :D
...ja vēl tēmu sàktu ar Vainsteinu, uzmākšanos darbā...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #68 : 2017. gada 20. oktobris, 20:16:36 »
ja?...un kā tad veic zondēšanu, ja nejautājot pēc tàm, kurām bija nepatīkami no nejauša sex pieskāriena trolejbusā?...ja sievietei gadiem ilgi nepatīk šis notikums, tad kā ar "skapi"?...
Kā izdodas tēmu aizbīdīt no negribētības un varmācības fakta?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #69 : 2017. gada 20. oktobris, 20:17:19 »
Esmu šokā par dažu attieksmi te, pat tālāk nelasīju. Tāda tumsonība! Vienīgi Tex tekstus izlasīju un piekrītu.
Cālī arī bija diskusija, bet tur visi sakarīgi, pat vīrieši. Saistīt ārējo izskatu ar apgrābstītājiem un uzmācīgajiem.. nu ziniet..

Esmu baiselīgs kroksis, vienmēr staigājusi bezmaz burkā. Uzmākšanās mēģinājumi jau no padsmit gadu vecuma. No vecākiem vīriešiem, arī no pazīstamiem, piemēram, klasesbiedru tēviem un patēviem, kaimiņa utt. Visi labi zināja, cik man gadu. Trauma visam mūžam.
Par uzmākšanos uz ielas, sabiedriskā transportā, kinoteātrī no svešiniekiem pat nerunāju. Tās epizodes tagad jau sen esmu izmetusi no prāta. Bet, ja visas uzskaitītu, saraksts būtu garš.
Ar tagadējo prātu saprotu, ka izvēlas attiecīgu upuri, tādu klusu, kas neko pateikt nevarēs. Pareizi Tex pateica, ka viņu neaiztiek, jo viņai ir attiecīga sejas izteiksme. Es tādu sejas izteiksmi ar laiku izkopu apzināti. Arī lauzu sevi, iemācījos kaut ko teikt pretī vai sabļaut, un tas līdzēja.
Tēma nav smieklīga, daudziem te ir meitas padsmitnieces, pieņemu, ka arī viņas ar to saskaras. Audziniet savas meitas, lai viņas nebaidās, bet saka, ja kaut kas tāds notiek, un, ja vēl meitene aug ar patēvu.
Pieaugušas sievietes jau ar laiku iemācās sevi aizsargāt, bet, kāpēc vispār uz ielas vai transportā būtu jājūtas kā kara laukā, kur vari būt apdraudēta?

Atslēdzies tex

« Atbilde #70 : 2017. gada 20. oktobris, 20:56:16 »

Pieaugušas sievietes jau ar laiku iemācās sevi aizsargāt, bet, kāpēc vispār uz ielas vai transportā būtu jājūtas kā kara laukā, kur vari būt apdraudēta?
šis varētu būt patiesais iemesls, kāpēc ir tik maz sieviešu politiķu, režisoru, vadošos amatos utt. ne jau izglītības vai darbspēju trūkums tur pie vainas. Iebaidītas un apdraudētas jau no sākta gala - audzināšana... kur nu vēl uzņemsies vadošu amatu - kā tad vadīs tādus tēviņus pat būdama 5x profesionālāka konkrētajā jomā, kabāk ļaus kkādam kretīnam sevi vadīt?

Kāda - ka tik ne amerikāņu seriālā - politiķe (izdomāta, bet doma laba) kad pieņēma aplamus un korumpētus lēmumus, speciāli tieši tajās dienās uzvilka kko aplami saliktu vai neizskatīgu, loti labi pārzinādama, kā jāģerbjas. Un visi ar presi priekšgalā metās apspriest stila kļūdu, palaižot garām balsojumu par "savējiem" izdevīgu priekšlikumu, kas nav izdevīgs vairākumam :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #71 : 2017. gada 20. oktobris, 21:13:28 »
Kā izdodas tēmu aizbīdīt no negribētības un varmācības fakta?
:)...drīzāk mēģinājums aizbīdīt uz pašu sākumu - minoritāšu organizēto uzbrukumu Vainsteinam....

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #72 : 2017. gada 20. oktobris, 21:23:04 »
Varējāt tomēr paprotestēt arī pret tām rietumu filmām, kuras deģenerātam sievieti parāda kā vienmēr gatavu gadījuma sakariem. :)
Un ne tikai tā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #73 : 2017. gada 20. oktobris, 21:25:54 »
:) ...drīzāk mēģinājums aizbīdīt uz pašu sākumu - minoritāšu organizēto uzbrukumu Vainsteinam....
Pati me too kustība sākusies pirms 10 gadiem, vari iegūglēt.
Tas, ka atkaluzpaukums sācies Holivudā, par to var diskutēt. Samaitāta vide, jā.
Bet vai tiešām var nepamanīt, cik daudzas sievietes izteikušas #metoo?
Un vai būtu iedomājams, ka kustību būtu varējusi rezonēt makdonalda pārdevēja? Nē, tik ideālā pasaulē mēs vēl nedzīvojam.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #74 : 2017. gada 20. oktobris, 21:27:23 »
filmām, kuras deģenerātam sievieti parāda kā vienmēr gatavu gadījuma sakariem. :)
Bet pat tās filmas nemāca, ka sievieti vajag izvarot, ja nu tomēr nav pietiekami gatava.