Esmu šokā par dažu attieksmi te, pat tālāk nelasīju. Tāda tumsonība! Vienīgi Tex tekstus izlasīju un piekrītu.
Cālī arī bija diskusija, bet tur visi sakarīgi, pat vīrieši. Saistīt ārējo izskatu ar apgrābstītājiem un uzmācīgajiem.. nu ziniet..
Esmu baiselīgs kroksis, vienmēr staigājusi bezmaz burkā. Uzmākšanās mēģinājumi jau no padsmit gadu vecuma. No vecākiem vīriešiem, arī no pazīstamiem, piemēram, klasesbiedru tēviem un patēviem, kaimiņa utt. Visi labi zināja, cik man gadu. Trauma visam mūžam.
Par uzmākšanos uz ielas, sabiedriskā transportā, kinoteātrī no svešiniekiem pat nerunāju. Tās epizodes tagad jau sen esmu izmetusi no prāta. Bet, ja visas uzskaitītu, saraksts būtu garš.
Ar tagadējo prātu saprotu, ka izvēlas attiecīgu upuri, tādu klusu, kas neko pateikt nevarēs. Pareizi Tex pateica, ka viņu neaiztiek, jo viņai ir attiecīga sejas izteiksme. Es tādu sejas izteiksmi ar laiku izkopu apzināti. Arī lauzu sevi, iemācījos kaut ko teikt pretī vai sabļaut, un tas līdzēja.
Tēma nav smieklīga, daudziem te ir meitas padsmitnieces, pieņemu, ka arī viņas ar to saskaras. Audziniet savas meitas, lai viņas nebaidās, bet saka, ja kaut kas tāds notiek, un, ja vēl meitene aug ar patēvu.
Pieaugušas sievietes jau ar laiku iemācās sevi aizsargāt, bet, kāpēc vispār uz ielas vai transportā būtu jājūtas kā kara laukā, kur vari būt apdraudēta?