Kā šķiet, Zigis domā otrādi - ka drīkst nesodīti izvarot jebkuru, kas ir reibumā.
Kvadra, man nesen iestājās wtf no viena vīrieša, kuru visu laiku cieniju. Pirms dažam dienām diskutējām par šo tēmu un viņam ieslēdzās Zigis - ja apdzērusies sieviete miņukos blakus gorās, tātad var.

Pajautāju viņam, vai viņš to izdarītu arī ar mani, ja es būtu gana daudz izdzērusi un miņukos. Ar mani ne, bet sveša esot sveša, jo svešas sievietes miņukus velk tikai tad, ja grib, lai kāds viņas....

Uzzinājis, ka sieviete tā ģērbjas, jo grib, bet viņa grib arī izvēlēties kuru gribēt, nevis derēs pirmais, kas nāk, viņš bija pārsteigts. Bija domājis, ka tādām vienalga. Nu, es vairs nespēju to cilvēku cienīt.
Un te nu man nāk prātā divi vīrieši no manas personīgās pieredzes. Pirmais ir mans kretīns vīrs, kurš principiāli lika mani gulēt, ja bijām iedzēruši (Vai kaut vai es viena ar draudzenēm iedzērusi) - nekāda seksa reibumā, un viens no nesenas pieredzes - kritizētās ASV pildonis. Cilvēks, kurš pirms procesa, kad jau abi esam pliki, vēl pārjautā, vai esmu pārliecināta, ka gribu to darīt. Un pārjautā katru reizi.