Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66105 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Maruu

Re: #Metoo
« Atbilde #315 : 2017. gada 28. oktobris, 22:46:22 »
Sākot no 1:05 - vislabākais apģērba griezums, plus "man ir tiesības dzert ko/cik gribu".
Atrašanās sabiedriskā vietā cilvēka cieņu aizskarošā stāvoklī joprojām nedod Tev tiesības to sievieti izmantot.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #316 : 2017. gada 28. oktobris, 22:46:44 »
O, varētu attaisnot visus izvarotājus, ja šie briesmu lietas pastrādājuši reibumā!

Nejaukt attaisnošanu ar viktimoloģiskas uzvedības novēršanu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #317 : 2017. gada 28. oktobris, 22:47:18 »
Stāsts nav par to, vai drīkst un vai var. Skaidrs, ka normāls vecis neaiztiks un parūpēsies, lai to skuķi savāc radi vai atļurbene vai ātrie.

Stāsts ir par to, ka tādā situācijā var blakus nebūt tas normālais vecis.

Precīzi, lakoniski un vietā, - pēdējais teikums. Un pēc tam nav, ko baurot "mani apgrābstīja"!
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #318 : 2017. gada 28. oktobris, 22:48:17 »
O, varētu attaisnot visus izvarotājus, ja šie briesmu lietas pastrādājuši reibumā!
Kā šķiet, Zigis domā otrādi - ka drīkst nesodīti izvarot jebkuru, kas ir reibumā.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #319 : 2017. gada 28. oktobris, 22:48:51 »

Precīzi, lakoniski un vietā, - pēdējais teikums. Un pēc tam nav, ko baurot "mani apgrābstīja"!
Ir par ko baurot, jo apgrābstija negribēti. Lai viņa tur kaut plika vārtās, nevienam nav tiesību viņai piedurt pirkstu vairāk, kā pulsu pārbaudīt, vai vispār vēl dzīva.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #320 : 2017. gada 28. oktobris, 22:49:41 »
Es figeju no Ziga...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #321 : 2017. gada 28. oktobris, 22:50:22 »
Nē. Nekas, pilnīgi NEKAS nedod tiesības aizskart cilvēku pret viņa gribu.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #322 : 2017. gada 28. oktobris, 22:51:26 »
Tur var sanākt tā, ka pārbaudīsi pulsu un pēc tam skaidrosi, ka negribēji ne apgrābstīt, ne izvarot.
Plaši izplatīts iemesls, kāpēc cilvēki iet garām un neliekas ne zinis.

Ir par ko baurot, jo apgrābstija negribēti. Lai viņa tur kaut plika vārtās, nevienam nav tiesību viņai piedurt pirkstu vairāk, kā pulsu pārbaudīt, vai vispār vēl dzīva.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #323 : 2017. gada 28. oktobris, 22:52:04 »
Pa manam - ja likums neņem vērā reibumu kā vainu mīkstinošu apstākli, tad izmantot pieļurbājušos un šādā stāvoklī piekrišanu attiecībām devušu sievieti NAV noziegums. Ja var atbildēt likuma priekšā, tad var arī atbildēt par citu savu rīcību. Cita lieta, ka normālam vīrietim līdz cūkas stadijai nonākušu sievieti nez vai gribēsies dr..t., piedošanu.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #324 : 2017. gada 28. oktobris, 22:53:11 »
Camm, davai padomā vēlreiz.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #325 : 2017. gada 28. oktobris, 22:56:13 »
Kā šķiet, Zigis domā otrādi - ka drīkst nesodīti izvarot jebkuru, kas ir reibumā.

Es runāju par to, ka vienas daļas sieviešuprāt video redzamās nekādi neprovocē apkārtējos večus ... un, ja kas notiks, tad vainīgi ir tikai un vienīgi vīrieši. Da, tur viena daļa no "dzeram cik gribam" vispār pēc tam neatcerēsies, apgrābstīja, izdr*za vai nē? :) Man tādas sievietes neinteresē, bet vainot pēc šī, video redzamā, vienu pašu veci ... Nu, atvainojiet ...
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies itta

« Atbilde #326 : 2017. gada 28. oktobris, 23:00:08 »
Njaa,  :rat: :rat: :rat:  :alkofest: :alkofest: :alkofest: :banhead: :banhead: :banhead:
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #327 : 2017. gada 28. oktobris, 23:00:54 »
Kvadra, man nesen iestājās wtf no viena vīrieša, kuru visu laiku cieniju. Pirms dažam dienām diskutējām par šo tēmu un viņam ieslēdzās Zigis - ja apdzērusies sieviete miņukos blakus gorās, tātad var.  :faint:  Pajautāju viņam, vai viņš to izdarītu arī ar mani, ja es būtu gana daudz izdzērusi un miņukos. Ar mani ne, bet sveša esot sveša, jo svešas sievietes miņukus velk tikai tad, ja grib, lai kāds viņas....  :faint:  Uzzinājis, ka sieviete tā ģērbjas, jo grib, bet viņa grib arī izvēlēties kuru gribēt, nevis derēs pirmais, kas nāk, viņš bija pārsteigts. Bija domājis, ka tādām vienalga. Nu, es vairs nespēju to cilvēku cienīt.
Un te nu man nāk prātā divi vīrieši no manas personīgās pieredzes. Pirmais ir mans kretīns vīrs, kurš principiāli lika mani gulēt, ja bijām iedzēruši (Vai kaut vai es viena ar draudzenēm iedzērusi) - nekāda seksa reibumā, un viens no nesenas pieredzes - kritizētās ASV pildonis. Cilvēks, kurš pirms procesa, kad jau abi esam pliki, vēl pārjautā, vai esmu pārliecināta, ka gribu to darīt. Un pārjautā katru reizi.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #328 : 2017. gada 28. oktobris, 23:02:26 »
Tur var sanākt tā, ka pārbaudīsi pulsu un pēc tam skaidrosi, ka negribēji ne apgrābstīt, ne izvarot.
Plaši izplatīts iemesls, kāpēc cilvēki iet garām un neliekas ne zinis.
Tu esi kursā, ka pulsu pārbauda uz rokas vai kakla, ar pāris pirkstiem, nevis ar pilnu sauju kājstarpē?

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #329 : 2017. gada 28. oktobris, 23:05:29 »

Es runāju par to, ka vienas daļas sieviešuprāt video redzamās nekādi neprovocē apkārtējos večus ... un, ja kas notiks, tad vainīgi ir tikai un vienīgi vīrieši.
Vīrietis ir tas, kas savā galvā pieņem lēmumu to bezpalīdzīgo stāvokli izmantot. Kas pieņem gala lēmumu otram nodarīt pāri, tas arī vainīgs. Punkts. Ja varētu uzsākt krimināllietu par domām vien, mani varētu iesēdināt par to, ko domāju, ka Tev būtu jāpabauda uz savas ādas šādu tekstu dēļ.