Autors Tēma: Es ņiknis, bet  (Lasīts 7816 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Es ņiknis, bet
« Atbilde #30 : 2017. gada 31. oktobris, 17:05:10 »

Kot' vaidzēj'?

Gan jau jāpaslavē padomju doktordesa ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #31 : 2017. gada 31. oktobris, 18:45:33 »
Ēdot kārtējo desmaizi pielavījās doma, kā godprātīgiem ražotājiem krietni paaugstināt pieprasījumu neatkarīgi no gaļas % desā.
Uzlikt ražotnē online kameras, kur potenciālais pircējs var pieslēgties jebkurā laikā.

Re, šeit redzams, kā top desa ar 50% gaļas satāvu. Šajā kamerā redzams kas ir pārējie 50%
Cena šai desai veikalā ir 2,50

Kliko šeit un skaties, kā top desa ar 90% gaļas.
Cena šai desai - 12,50.

Vispābā tā var ar jebkuru pārtikas produktu.
Mārketinga izdevumi krietni mazāki par masmēdijos nepieciešamajiem rekl.izdevumiem.

Tik aplauznītis Pēterdēls sanāk galvenajā aspektā - spējai būt godīgam. Kurš tad pirks desu, ja redzēs, ka masa top no ... Nu, esmu bijis Talsu gaļas kombinātā. Tā kā nebiju ekskursants, tad redzēju ikdienu. Šamo produkciju vairs nepērku.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2017. gada 31. oktobris, 18:48:13 »
Un tu domā, ka citos kombinātos ir savādāk? Tad, kad bija zirgu gaļas skandāls un sāka Eiropā pārbaudīt pa labi un kreisi,  burgeros Islandē neatrada vispār nekādu gaļu
Tikpat nepatīkams pārsteigums man bija, kad nosvēru cukura daudzumu (40g)  kas ietilpst [/size]"Liesajā jogurtā"

Atslēdzies Camma

« Atbilde #33 : 2017. gada 31. oktobris, 19:02:17 »
Man te viens gudrinieks bez brillēm tušonku nopirka... Japāņu māmiņa! Tur gaļas vispār 8%! Ne, nu uz šiltes sastāvs godīgi uzskrecelēts. Tikai izlasīt var mājās, ar vairojamo glāzi. Pat kaimiņu suns atieza zobus un grieza purnu prom. Lai nu vai ko no mūsu kompostkaudzes ir vilcis, bet šis ''izstrādājums'' arī tam miskastniekam nebija pieņemams.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #34 : 2017. gada 31. oktobris, 19:44:00 »
Taisnību sakot, ir projekts kkad nākotnē sākt desas savām vajadzībām ražot pašam. Nekāda kosmiskā zinātne nav, zinu cilvēkus, kuri tā jau dara (no viņiem arī pērku pagaidām).
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #35 : 2017. gada 31. oktobris, 20:22:06 »
es gan visu nelasīju, bet padlaikā varēja labu desu nopirkt komisijas veikalā (kaut kā viņus tur sauca tos veikalus) pa dārgo. Un tirgū varēja. Pa dārgo.
Tagad arī var. Pa dārgo. Kur problēma? Gribas labu desu pa 2,50 Maximā? NEBŪS !

Bebrs

• Viesi
« Atbilde #36 : 2017. gada 31. oktobris, 20:51:13 »
Vispār neizprotu, kādēļ jāēd desas. Pat ja dārgas, tauku un sāls saturs neiepriecina.
Negaršoja ne agrāk, ne tagad. Izdevīgāk un veselīgāk nopirkt pie zemnieka gaļu,
izcept cepeti un tā šķēli likt uz maizes. Jēdzīgāk un lētāk kā desa.
Nu kurš  tagad, kad var nopirkt svaigu gaļu, vēl ēd tušonku.
Nu, varbūt vienīgi kad mednieki pārstrādā konservos, var paglabāt “ nebaltai dienai“,
kura tā arī nepienāk.:)
Nekā veselīga nebija arī tajās nostalģiskajās padomju desās.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #37 : 2017. gada 31. oktobris, 21:08:54 »
Kkaadaslv vai lt viitinaataas desinjas ar 97%galjas organoleptiski man patiik

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #38 : 2017. gada 01. novembris, 01:09:20 »
Būs jānogaršo Bonaparts, kādreiz bij man topā
Aiztaupi sev lieki izmestu naudu. Tas, kas tagad ir tajās pudelēs, garšo pēc krutkas, atšķaidītas ar granulu tēju, kas vēl ir mazākais ļaunums - pēc dažām glāzītēm, ja vispār izdodas tās sevī ieliet, galva nākamajā dienā ir kā spainis. Šī konkrētā dzēriena katastrofālo kvalitātes kritumu ir novēroši daudzi.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #39 : 2017. gada 01. novembris, 07:27:44 »
Atklāsmes par Bonapartu ir stipri novēlotas. Bonaparts bija labs dzeramais, kopš tas parādījās kādu pusotru, max 2 gadus. Jau pirms gadiem 10 tas kļuva nebaudāms.
No budžetniekiem maz kas ir palicis jēdzīgs, pavisam maz. Un ne LB ražojums.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #40 : 2017. gada 01. novembris, 07:30:51 »
No budžetniekiem maz kas ir palicis jēdzīgs, pavisam maz. Un ne LB ražojums.
Neturi sveci zem pūra! ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #41 : 2017. gada 01. novembris, 07:35:28 »
Araratam nav nekādas vainas. Pie kam bieži akcijas. Nav svarīgi cik zvaigznes. Nu un vēl ir tāds brendijs ar pistolēm virsū, nekad neatceros nosaukumu - Bardinette vai kaut kas tāds.
Šņabju cienītājs neesmu, tāpēc nemeklēju. Rumi ir baigās krutkas, nujā, vēl ir Melnais Balzāms, bet tas ir gaumes lieta. Tas gan ir arī kļuvis nedaudz šķidrāks, bet nav ne vainas. Visi tie cukurotie un aromatizētie balzāmi  manā skatījumā ir izķēzīta manta. Ja grib un labi pameklē, upeņu sulu pats var nopirkt. Un uzkarsēt arī var.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #42 : 2017. gada 01. novembris, 07:37:52 »
Redz, kā mums novērojumi sakrīt. Ararats un vēl k-kas no armēņiem varētu tikt tirgots Cammas sapņu veikaliņā "Nostaļģija".

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #43 : 2017. gada 01. novembris, 08:00:13 »
Aber "gardajai doktordesai" tad komplektā tai Nostaļģijas veikaliņā jādod divu stundu stāvēšana rindā, un "odna palka v ruki". Tā jau bij tā īpaša garšviela - dabūt! :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #44 : 2017. gada 01. novembris, 09:05:38 »
Tur jau spriņģošana pa visu pilsētu ir ko vērts! Nedomāju, ka visas nostaļģiskās preces būs vienkopus vienā bodē - būs kā padomijā - bizosi no Tallinas uz Minsku un tad uz unīti.
Visus sakost!