vēl nedaudz pa tēmu. Kā jau visiem zināms, mēs tagad visu slimojam atbilstoši e-veselības noteikumiem. Tātad, darbinieks slims un man par to paziņo EDS. Paziņojumā var redzēt, ka slimības lapa atvērta un pēc nedēļas slēgta. Arī status šai parādās, ka slēgta. Aprēķinu šim slimības naudu, algu atlikušām dienām, aizrādu, ka nav teicis, ka slimo - pie mums viņam nav pamatdarbs, vienkārši oficiāli piestrādā. Viss it kā OK. Tagad šam pienāk algas diena pamatdarbā un te sākas cirks. Izrādās pamatdarbā to VID lapeli ir izpētījuši pamatīgāk un jā, protams,- slimības lapa šamam ir slēgta, bet ārsts ir kļūdījies un datumu, kad darbiniekam ir jāsāk strādāt ierakstīja ailē, ka lapa turpinās. Mēnesis ir pagājis - vecis ir strādājis un grib par to saņemt naudu. Pamata darbā, protams uzskata, ka viņam tagad tupinās slimības lapa un par to tagad jau maksā ne darbs, bet sociālie. Šis tagad skrien pie ārsta, lai labotu kļūdu. Tagad visjautrākais - ārsts un māsiņa - Abi uz zilās lapas! Līdz ar to arī labot nedrīkst, jo ja izrādīs e-aktivitāti slimības laikā, tātad slimības lapu šiem var anulēt. Labi vismaz, ka es no savas puses šim kaut ko izmaksāju, maizei pietiks. Bet tūlīt būs 15 datums, kad VIDam ir jāziņo par februāra izmaksātām algām pamatdarbā, a šams tur oficiāli it kā nav ne dienu strādājis, tad pēc manām domām "pieslēgsies"sociālie", jo pie viņiem parādīsies informācija, ka lapa ir pagarināta, un jāsāk maksāt nauda, tai pašā laikā viņi redzēs mana uzņēmuma informāciju, ka šis "slimības"laikā kaut kur ir strādājis. Kā es jums saku - Rasols ne pa jokam. Un ģimene faktiski tam visam pa vidu bez naudas.