Autors Tēma: Teātra apmeklētāju klasifikators  (Lasīts 2717 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Re: Teātra apmeklētāju klasifikators
« Atbilde #30 : 2018. gada 30. janvāris, 22:20:40 »
Nu nē, katrā nesēž gan, vismaz ne telefonā lūrētājs un atbildētājs, ne čabinātājs manī nesēž :)

Atslēdzies magda

« Atbilde #31 : 2018. gada 30. janvāris, 22:49:35 »
...hm@- šī nebij nekāda apakšgrupa! Zinošā- ne tik! Pēc izrādes jutos duāli- no vienas puses- fantastiska izrāde un aktieri, Ziedoņa dzeja, no- otras šitāda "zviedzošā dura" . Pēc izrādes , pirmais ko viņa teica: neko nesapratu, bet nu pārsmējusies esmu līka!!! :evil:
Garderobē gaidot rindā dzirdēju 2 jaunuvju sarunu(gan jau no tās pašas klases) :" varbūt es neesmu tik intelektuāla, bet es nesapratu pilnīgi neko!" otra atbildēja,ka tas tak pofig, galvenais,ka literatūrā tagad būs atzīme par teātra apmeklējumu!!! :evil:
Jā, skolās tagad TĀ dara! Ir jāparada teātra biļete, un sekm\igu atzīmi esi nopelnījis! :evil:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #32 : 2018. gada 31. janvāris, 08:09:05 »

Ak, Dieniņ, nevajag jau jaukt normālu skatītāja reakciju, smieklus par tēmu, kādu asaru utml. ar telefonos lūrētājiem un atbildētājiem, čaukstētajiem un čabinātajiem...

Un arī nevajag jaukt kaut kādu nagumaucēju, kas nevienam nelauj pakustēties, ar normālu , jauku gestapoviešu dāmu, kas to vien vēlas kā cieņu pret apkārtējiem, kas ari ir maksājuši par biļeti. :)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 31. janvāris, 10:32:27 no pitons »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #33 : 2018. gada 31. janvāris, 08:27:48 »
Garderobē gaidot rindā dzirdēju 2 jaunuvju sarunu(gan jau no tās pašas klases) :" varbūt es neesmu tik intelektuāla, bet es nesapratu pilnīgi neko!" otra atbildēja,ka tas tak pofig, galvenais,ka literatūrā tagad būs atzīme par teātra apmeklējumu!!! :evil:
Jā, skolās tagad TĀ dara! Ir jāparada teātra biļete, un sekm\igu atzīmi esi nopelnījis! :evil:

... un tad, kad sāksies šmaukšanās ar teātra biļetēm (skolēni karināt sāks makaronus skolotājām uz ausīm), tad skolotājas pieprasīs selfijus no 8. rindas un 12. vietas uzveduma laikā vai video ar skolnieku un notiekošu izrādi kadrā. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #34 : 2018. gada 31. janvāris, 08:59:23 »

... un tad, kad sāksies šmaukšanās ar teātra biļetēm (skolēni karināt sāks makaronus skolotājām uz ausīm), tad skolotājas pieprasīs selfijus no 8. rindas un 12. vietas uzveduma laikā vai video ar skolnieku un notiekošu izrādi kadrā. :)
un, ja agrāk pirms izrādes pie ieejas ļaudis jautāja - Vai ir lieka biļetīte?
tad taagd PĒC izrādes skolēnu bari klimtīs gar ieeju un prasīs liekās biļetes.

Atslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2018. gada 31. janvāris, 19:43:10 »
"piedāvāju izlietotas nopietnu teātra izrāžu biļetes(latv. u.c. klasika) pret šokolādi vai energy dzērienu"

Atslēdzies reno

« Atbilde #36 : 2018. gada 31. janvāris, 21:09:46 »
 Turklāt tajā brīdī bija stipri nogurdinājusi arī publikas attieksme, kas lika secināt: VEF Kultūras pilī sapulcējušās gandrīz visas lumpeņu kategorijas. Te varēja atrast lumpeņus ar mobilajiem telefoniem; lumpeņus ar maziem bērniem (šaubos, vai tas ietu cauri Berlīnes Filharmonijā vai Cēsu koncertzālē); lumpeņus, kas aplaudē starp skaņdarba daļām un mēģina ietrāpīt arī ģenerālpauzēs; lumpeņus, kuri nosmēķējušies un nodzērušies tik tālu, ka iedzīvojušies hroniskā klepū; lumpeņus, kas vecuma senilitātes dēļ atgriezušies bērnībā, jo vairs nespēj koncertu iztēloties bez konfekšu ēšanas (un attiecīgi konfekšu papīriņu čaukstināšanas); pietrūka tikai pēdējā apakštipa – lumpeņu, kas izklaidējas, paceļot augstu gaisā garderobes numuriņu un tad to metot pret grīdu ar skaļu metālisku troksni. Jāatzīstas, koncertzālē ar pūlēm apslāpēju vēlmi nocelt kādai apmeklētājai no galvas ziemas cepuri (ar visu parūku zem tās), taču secinājums ir skaidrs – lumpeņu koncentrācijas ziņā VEF Kultūras pils patlaban ir pārspējusi pat Dzintaru koncertzāli.

Satori -No Armanda Znotiņa recenzijas par pūtēju orķestra Rīga un Ņinas Ņezamovas kopkoncertu VEF kultūras pilī. Šķiet, ka Ņ. klātbūtne lielā mērā noteikusi publikas etnisko sastāvu :smej:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #37 : 2018. gada 31. janvāris, 21:17:52 »
fu...es jau nobijos, ka Tu klātienē biji...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #38 : 2018. gada 31. janvāris, 21:24:02 »
Nū, arī šiem cilvēkiem gribas kādreiz uz koncertu aiziet. Un ir tādas tiesības.
Bet es arī nodomāju, ka šis būs tas reno konkursā vinnētais koncerts, jau gribēju iesmiet, bet nekā.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #39 : 2018. gada 31. janvāris, 22:12:47 »
Nū, arī šiem cilvēkiem gribas kādreiz uz koncertu aiziet.

Priekš kam. Nevar pie tv mierīgi končas ēst, vajag tos, kas ne tikai uz koncertu "iet", bet arī mūziku klausās, pakretinēt?