Autors Tēma: Ilona Balode  (Lasīts 17541 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Ilona Balode
« Atbilde #15 : 2018. gada 18. maijs, 23:11:34 »
Zigi, nevienā brīdī neredzu, t.i.neizlasu, ka Ilona Balode žēlotos un taisītu drāmu. Un neizlasīju, ka viņi dižojušies savas bohēmas periodā, kā Tu to te pasniedz
Es šoreiz par drāmu, kuru žurnālisti uzpūtuši, lai gan, ja būtu viss forši, tad jaunā dāma nerunātu tādiem terminiem, tādā noskaņā un tādās kategorijās.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2018. gada 18. maijs, 23:12:15 »
Broņa, pareizo ceļu, diemžēl, ir maz šajā dzīvē. Vienmēr un visiem. Nez' kāpēc šodienas cilvēki uzskata, ka viņi ir kādi īpaši, salīdzinot ar tiem, kuri dzīvojuši agrāk. Vot, kāpēc Paulam un vēl kādiem citiem nekad pēdējo 40 gadu laikā nav bijis jāsametas nauda? Un ko, kādam Kalniņam radošo krīžu nav bijis?
Zigīt, tas ir tik sarežģīti. Reizēm arī labiem cilvēkiem notiek drausmīgas lietas.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #17 : 2018. gada 18. maijs, 23:12:57 »
Tieši tā. Tādēļ es īsti neizprotu viedokļus par to, ka - paši vainīgi, paši likteni izaicināja utml. Kurš nu to tā var zināt?
Manuprāt viss tādos gadījumos ir paredzams, un, ja nekas nav noticis, tad tā ir veiksme.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2018. gada 18. maijs, 23:15:02 »
Es šoreiz par drāmu, kuru žurnālisti uzpūtuši, lai gan, ja būtu viss forši, tad jaunā dāma nerunātu tādiem terminiem, tādā noskaņā un tādās kategorijās.

Neviens jau nenoliedz, ka situācija ir dramatiska, bet nedomāju, ka tas ir Ilonas pašmērķis - uztaisīt sevi par nabadzīti vai gūt publicitāti. Viņa normāli un neizskaistinot pastāsta par savu dzīvi

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #19 : 2018. gada 18. maijs, 23:15:07 »
Zigi, nevienā brīdī neredzu, t.i.neizlasu, ka Ilona Balode žēlotos un taisītu drāmu. Un neizlasīju, ka viņi dižojušies savas bohēmas periodā, kā Tu to te pasniedz

Minne, viņš likteni aicināja nemitīgi.. Uz robežas bija jau vairākkārt.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2018. gada 18. maijs, 23:16:53 »
Zigīt, tas ir tik sarežģīti. Reizēm arī labiem cilvēkiem notiek drausmīgas lietas.
Nez' kāpēc priekš cilvēkiem, kuri dzīvoja tepat gadus 200 iepriekš ... Ai, kādus 200? Pat mūsu omēm ... nekas nebija sarežģīti. Zināja, - ar dzerošu vīrieti neprecēties! Jā, mamma tā teica, bet pati jauna meitene, iespējams, par tālaika "bohēmu" klusībā pat jūsmoja, bet tikai vēlāk pati redzēja un pārliecinājās, ar ko "bohēma" katrā no tās daudzajiem veidiem un izpausmēm ģimenes dzīvē beidzas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2018. gada 18. maijs, 23:17:58 »
Manuprāt viss tādos gadījumos ir paredzams, un, ja nekas nav noticis, tad tā ir veiksme.

Tev paredzams, citam nē. Viņu normāli var saprast, kādēļ tādā dzīvē metusies un kādēļ varbūt nepratusi lietas izvērtēt "pareizi".

Vai Tu ar savu pareizo dzīvi jūties pasargāts un ar garantijām?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2018. gada 18. maijs, 23:21:09 »
Tur es Zigim piekrītu. Ūdri ilgi noturēja veiksme. Diemžēl viņš nesaprata, ka nu beidzot vajag apstāties (kaut vai tad, kad bērns piedzima). Jo cik tad ilgi tā veiksme turēsies..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2018. gada 18. maijs, 23:21:11 »
Zigfrīd, tādu likteņu ir ne mazums, insulti, izkaisitā skleroze un kas tik vēl...
Un nekādā sakarā ar liderīgu dzīvesveidu.
Un kas zin, varbūt tāpat būtu gadījies kāds negadījums, kurš uzliek uz pauzes, un?
Varbūt pat labi, ka bija tā pasaules ceļošana, jā arī bohēma...,
ja iepriekš nebūtu dzīve baudīta pilnām saujām tad tagad tas vispār būtu vāks,
bezjēga jebkam.
Vismaz kāds posms dzīvē bijis tāds, kādu paši vēlējušies, paši režisējuši.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #24 : 2018. gada 18. maijs, 23:22:01 »
Tev paredzams, citam nē. Viņu normāli var saprast, kādēļ tādā dzīvē metusies un kādēļ varbūt nepratusi lietas izvērtēt "pareizi".

Vai Tu ar savu pareizo dzīvi jūties pasargāts un ar garantijām?
Garantiju nav, bet rezultātu es redzu (vismaz pagaidām).

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #25 : 2018. gada 18. maijs, 23:22:45 »
Nez' kāpēc priekš cilvēkiem, kuri dzīvoja tepat gadus 200 iepriekš ... Ai, kādus 200? Pat mūsu omēm ... nekas nebija sarežģīti. Zināja, - ar dzerošu vīrieti neprecēties! Jā, mamma tā teica, bet pati jauna meitene, iespējams, par tālaika "bohēmu" klusībā pat jūsmoja, bet tikai vēlāk pati redzēja un pārliecinājās, ar ko "bohēma" katrā no tās daudzajiem veidiem un izpausmēm ģimenes dzīvē beidzas.

Ko nu Tu, Zigi, stāsti? Precējās ar dzērājiem, ka nemetās.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2018. gada 18. maijs, 23:22:51 »
Garantiju nav, bet rezultātu es redzu (vismaz pagaidām).

Lai Tev veicas!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #27 : 2018. gada 18. maijs, 23:25:13 »
Zigfrīd, tādu likteņu ir ne mazums, insulti, izkaisitā skleroze un kas tik vēl...
Un nekādā sakarā ar liderīgu dzīvesveidu.
Un kas zin, varbūt tāpat būtu gadījies kāds negadījums, kurš uzliek uz pauzes, un?
Varbūt pat labi, ka bija tā pasaules ceļošana, jā arī bohēma...,
ja iepriekš nebūtu dzīve baudīta pilnām saujām tad tagad tas vispār būtu vāks,
bezjēga jebkam.
Vismaz kāds posms dzīvē bijis tāds, kādu paši vēlējušies, paši režisējuši.
Tuk, tā ir milzīga atšķirība. Manā uztverē tas, ja cilvēks "bauda dzīvi" visneiedomākajos veidos, bet pēc tam kkas notiek ... tad tas nevar tikt nosaukts vārdā "negadījums". Drīzāk - "likumsakarība". Labi ,to var nosaukt arī savādāk. "Varbūtība, ar kādu cilvēks, kurš visai reti ir skaidrā, vismaz vienu reizi savā dzīvē nonāk smagā satiksmes negadījumā vai citā negadījumā".
P.s. Bet vispār tā ir atšķirība starp reliģioziem un nereliģioziem cilvēkiem. Man zināmās reliģijas apgalvo, ka cilvēka dzīvē visai maz notikumu ir tikai nejaušība.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2018. gada 18. maijs, 23:27:06 »
Jā, piekrītu, Zigi.
Bet raksts jau nebija par to.
Kaut gan ja tā padomā.. arī par to..

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #29 : 2018. gada 18. maijs, 23:29:54 »