Autors Tēma: Krāpēji  (Lasīts 20670 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Krāpēji
« Atbilde #120 : 2018. gada 18. septembris, 14:09:45 »
Mani, kā vīriešu lietotāju fascinē veči, kas kaut ko pieprot no remontu darbiem.  Tādi, kam tie darbi sokas, un galva strādā. Visi tie elektriķi, santehniķi, apdares meistari, kur nu vēl auto atslēdznieki. Kad es redzu, ka  cilvēks pieprot savu darbi, dara to apzinīgi... es vienkārši acis atraut nevaru. Un nekad neviens no meistariem šai dzīvoklī nav ienācis nošņurcis vai nelāgi smakojošs. Drausmīgi patīk skatīties, kā  meistari strādā - nekā daudz no tā kas notiek nesaprotu, bet pamanu pati, ka visu laiku jaucos pa kājām ar savu kafiju un palīdzības piedāvājumiem. Mani nekas vairāk neuzkurina, kā vīrietis, kas prot savu darbu. Nē, nu jau tā nav, ka es konkrēti viņus gāžu gar zemi un iespaidoju fiziski, bet pieņemu, ka viņus droši var iekļaut riska grupā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #121 : 2018. gada 18. septembris, 14:15:38 »
Jautājums nav par iespējamo blindāžas būvi, bet par to, ka MANĀ galvā tādas domas. Ja es sāku kādu turēt par kaut ko aizdomās, tad ir divas iespējas - 1. sakrājusies kritiskā masa sīkpazīmēm (nojaušamas tik ar zemapziņu), ka tiešām kādu jāpieskata un 2.vajag iemeslu tikt vaļā no apnikuša subjekta. Kā vienā tā otrā gadījumā tas ir tikai laika jautājums...
Protams. Un daudz lielākā mērā šis varētu būt jautājums nevis par to otro cilvēku, par eventuālo krāpēju, bet par sevi, savām vērtībām

Jā, tam es piekrītu, Minne arī to labi pateica, tā tas ir.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #122 : 2018. gada 18. septembris, 15:00:55 »
Mani, kā vīriešu lietotāju fascinē veči, kas kaut ko pieprot no remontu darbiem.  ...Nē, nu jau tā nav, ka es konkrēti viņus gāžu gar zemi un iespaidoju fiziski, bet pieņemu, ka viņus droši var iekļaut riska grupā.

saki uzreiz, kur Tev tas skapītis jāpiekarina? :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #123 : 2018. gada 18. septembris, 15:14:44 »
Ak, Kungs  :blushing: :rofl:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #124 : 2018. gada 18. septembris, 15:34:34 »
tā nav nekāda krāpšana, ja sievietei, kura prot to novērtēt un attiecīgi pateikties, piekarina kādu skapīti  :nam:
tur nav ko sarkt! :)   

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #125 : 2018. gada 18. septembris, 15:38:46 »
tā nav nekāda krāpšana, ja sievietei, kura prot to novērtēt un attiecīgi pateikties, piekarina kādu skapīti  :nam:
Zem šī, lūdzu, sievas parakstu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #126 : 2018. gada 18. septembris, 15:41:57 »
Zem šī, lūdzu, sievas parakstu.

pienāks arī viņas rinda, sievietei jābūt pacietīgai, pavisam nedaudz mēnešu atlicis :)
ja jau skapīšus (sevišķi mājās) sāks karināt pēc pirmā svilpiena, tad a)vieta beigsies, b)izpaliks performances gaidīšanas svētki!  :talking:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #127 : 2018. gada 18. septembris, 17:01:31 »
ir divas iespējas - 1. sakrājusies kritiskā masa
..
 2.vajag iemeslu tikt vaļā
Aizmirsi 3. iespēju - pašai kaut kas pilnīgā sviestā sagājis.
(varbūt tomēr vēl var ārstēt)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #128 : 2018. gada 18. septembris, 20:15:19 »
Atgriežoties pie tēmas...
Protams, nav iespējams apkopot kaut cik ticamu statistiku, taču tādu, kuram nekad nav "kāja paslīdējusi" ir krietni mazāk, nekā to, kuriem gadījies paklupt.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #129 : 2018. gada 18. septembris, 20:58:12 »
Un lūk: https://m.tvnet.lv/section/4302/6408165

"Pēc šā starpgadījuma sekss ar sievu bija vienkārši brīnišķīgs! Tas atkal bija tāds kā pašā attiecību sākumā."

Taisnība :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #130 : 2018. gada 18. septembris, 21:41:58 »
Krimson, smalkjūtīgi, taktiski un delikāti subjekti Tevis minēto 3.punktu saskatā manis minētajā 2.punktā. Tikai viņi ir smalkjūtīgi, taktiski un delikāti...
Visus sakost!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #131 : 2018. gada 19. septembris, 08:05:38 »
Camma, pēdējā laikā daudz mācos un lasu par visādām tēmām.
Varbūt kas sajūk.
Rževskis .... ? ... nnnebija pareizā atbilde labā toņa jautājumos?

Atslēdzies Milka

« Atbilde #132 : 2018. gada 29. septembris, 23:48:11 »
Vīru vajagot likt vannā. Un tad debesu zvani paši parādot, vai viņš tikko no brūtes, vai nē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #133 : 2018. gada 30. septembris, 00:03:32 »
Vīru vajagot likt vannā. Un tad debesu zvani paši parādot, vai viņš tikko no brūtes, vai nē.

Un kas ar viņu vannā jādara?

Atslēdzies Milka

« Atbilde #134 : 2018. gada 30. septembris, 00:22:09 »
Darīt var, ko grib, bet var neko nedarīt. Ja rieksti būšot izšauti, tie "uzpeldēšot".
Kaut kad sen sen šito kaut kur izlasīju, bet pārbaudījusi neesmu.
Varētu kāds vīrietis iekomentēt - tā ir vai nav.