Autors Tēma: Vēlēšanas, saraksti. Par kuriem???  (Lasīts 10377 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Vēlēšanas, saraksti. Par kuriem???
« Atbilde #45 : 2018. gada 25. septembris, 10:26:02 »
Es pateiktu, ja zinātu, bet vēl nezinu.

Klusībā cerēju (vai, vēl tuvāk nākot, pati ieliktu tēmu...bet, kur nu vēl tuvāk, nupat jau klāt), ka runāsim par to, jūs izteiksieties, un tad es nolemšu ;)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #46 : 2018. gada 25. septembris, 12:03:40 »
Ai, man alerģija pret to vēlēšanu sistēmu, kad lai izsvītrotu rudo lapsu jānobalso par viņas partiju. Bet viņa jau pirmā mēneša laikā dabū "mīksto" un turpina savas atrakcijas. Kāda jēga? Arī tas  tracina kad vairums izsaka savas negācijas saskaņai, kurai velētāju skaits praktiski nemainīgs un tai pašā laikā dibina  duci jaunu sīkpartiju, kuras tikai ar savu eksistenci sadrumstalo jau tā nelielu aktīvu vēlētāju skaitu, līdz ar to samazina iespēju jebko mainīt situācijā. Līdz ar to, piesaucot tautiešu mentalitāti var atkal prognozēt, ka nesanāks nekāda valsts pārvaldīšana bet prasts tirgus kašķis četru gadu garumā. Man riebjas tā pirmsvēlēšanu ažiotāža -vispār neko nelasu. Un arī vēl tas, ka tieši pirms vēlēšanām pēkšņi ceļ saulītē to netīro veļu - un kāpēc tieši tagad, bet ne tajos četros gados, kas tikko pagāja? Sēdēja un krāja to visu šmuci līdz šim brīdim? Gribētos ne tikai vainīgo sodīt, bet arī to, kas visu to drazu noklusēja - par bezdarbību.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #47 : 2018. gada 25. septembris, 12:06:11 »
lai izsvītrotu rudo lapsu jānobalso par viņas partiju
Tā nu gan ir iracionāla pieeja, jo saraksts balsi dabū. Arī tad, ja izsvītro visus, arī tad ir "balss par sarakstu", kā par negrozītu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #48 : 2018. gada 25. septembris, 12:08:33 »
Vienkārši zinu, ka daudzi tā arī savā laikā  bija izdarījuši

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #49 : 2018. gada 25. septembris, 12:12:18 »
Vienkārši zinu, ka daudzi tā arī savā laikā  bija izdarījuši
Tā ir vienkārši muļķība, neinformētība. Protams, ka saraksts iekšēji "pārkārtosies", it īpaši tā dara pēc pašvaldību vēlēšanām, un ar Solvitu arī bija spilgts piemērs.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #50 : 2018. gada 25. septembris, 12:18:01 »
Nu a bet protams, pensionāri rindā vien nāca, lai tiktu pie tās lapiņas un ko tu mammučiem iestāstīsi.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #51 : 2018. gada 25. septembris, 19:15:44 »
Pērles no vēlēšanu lapiņām:
Attīstībai Par -"Latviju redzam kā vietu kur cilvēkiem ...bla bla bla.. un priecāties, ka dzīvo šajā kopienā"

Mērķis ir  arī piešķirt Latvijas pilsonību visiem nepilngadīgajiem Latvijas nepilsoņu beŗniem. Nav gan paskaidrots -vai prasīs piekrišanu, vai būs latvijieši un viss

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #52 : 2018. gada 25. septembris, 20:37:00 »
Pērles? Braucu ar auto un redzēju tikai garāmskrienot. Vai Jaunās Vienotības Kariņa ģīmim uz Rīgas ielu plakātiem blakām nestāv rakstīts: "Minimālā alga 1500 eiro"? Vot, tā ir visīstākā pērle! Vēl lielāka par Zīgerista banāniem.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #53 : 2018. gada 25. septembris, 20:43:07 »
"Minimālā alga 1500 eiro"? Vot, tā ir visīstākā pērle! Vēl lielāka par Zīgerista banāniem.
Ja es būtu pilnīgā izmisumā, tad pavilktos.
Pēc principa - zaudēt tāpat jau nav vairs ko.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #54 : 2018. gada 25. septembris, 21:22:56 »
No JKP kandidātiem man simpatizē Tālis Linkaits. :)

Savulaik strādājis LPA, vēlāk pie Flika knga... tāds  tipisks izpildīgs karjeras ierēdnis...
 tagad pārsviedies uz politiku :)  Hmmm...
Tajā partijā vispār dīvaini cilvēki... Nezinu, labi tas vai nē... ;)

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #55 : 2018. gada 25. septembris, 22:30:48 »
Man jau šķiet, ka tas nav labi...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #56 : 2018. gada 25. septembris, 22:44:31 »
Pērles? Braucu ar auto un redzēju tikai garāmskrienot. Vai Jaunās Vienotības Kariņa ģīmim uz Rīgas ielu plakātiem blakām nestāv rakstīts: "Minimālā alga 1500 eiro"? Vot, tā ir visīstākā pērle! Vēl lielāka par Zīgerista banāniem.
Aha, pērle priekš ar intelektu neapgrūtinātajiem. Un tādu netrūkst.
Noklusēts tikai, ka pie minimālajiem 1500 eur maizes klaips, piena paka un tramvaja biļete arī attiecīgi pacelsies līdz kādiem 3-4 eur.
Zimbabvē visi ir miljonāri  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2018. gada 26. septembris, 21:01:02 »
Kkā rādās, laiks rit, bet viss jaunais ir tas pats vecais, nekas jau nemainās :)

“Ja vēlēšanām būtu kāda nozīme, viņi neļautu mums to darīt.“
                                   un
“Politiķus un bērnu autiņus vajag mainīt bieži, viena un tā paša iemesla dēļ.“
                                                                                                                     Marks Tvens 

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #58 : 2018. gada 26. septembris, 21:51:51 »
Aizdomas, ka Marks Tvens vispār bija kaut kāds pārlaiku viedais ne no šīs pasaules - kaut kā viss, ko viņš uzrakstījis ir neticami ģeniāls.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #59 : 2018. gada 26. septembris, 22:43:00 »
Aizdomas, ka Marks Tvens vispār bija kaut kāds pārlaiku viedais ne no šīs pasaules - kaut kā viss, ko viņš uzrakstījis ir neticami ģeniāls.

Gan jau M.Tvens patiesībā bija krievu ārietis