Autors Tēma: Vēlēšanas, saraksti. Par kuriem???  (Lasīts 10415 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Vēlēšanas, saraksti. Par kuriem???
« Atbilde #90 : 2018. gada 05. oktobris, 20:34:49 »
Kur SASKAŅA?

Jebkurā gadījumā tas viss ir teorija bez garantijām, vismaz jauno partiju sakarā. Cik gan daudz pa šiem gadiem sasolītā un neizpildītā..

Bet tāda esence ir laba lieta, jo kurš gan tos programmu blāķus var izlasīt.

Domāju, ka man ir skaidrs, par ko balsot, šovakar un sapņos galvu laikam vairs nelauzīšu

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #91 : 2018. gada 05. oktobris, 20:43:17 »
Jebkurā gadījumā tas viss ir teorija bez garantijām
Kā jau teicu, man patika domāšanas modelis. Katram jādomā pašam.
Arī jau teicu - man nav augstu ideālu, es skatīšos, kas manu nīcīgo dzīvi turpmākos 4 gados var ietekmēt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #92 : 2018. gada 05. oktobris, 21:31:40 »
Varbūt lozēt? O! Un neskatoties ielikt aploksnē :nam: Joks.

Labāk kabīnē balsī skaiti - oliņ boliņ, džimpiņ rimpiņ, kājiņ vējiņ, bums! ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #93 : 2018. gada 05. oktobris, 21:40:43 »

Labāk kabīnē balsī skaiti - oliņ boliņ, džimpiņ rimpiņ, kājiņ vējiņ, bums! ;)

Vai paņemt līdzi kādu dzīvnieku precīzākai prognozei - papagaili, bruņurupuci, astoņkāji vai ēzeli

Atslēdzies tuk

« Atbilde #94 : 2018. gada 05. oktobris, 21:55:19 »
Par dzīvniekiem laba doma - man savi putni un tarakāni allaž līdzi! ;) :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #95 : 2018. gada 05. oktobris, 22:03:58 »
Vēl viena metode rupjai (īpaši neiedziļinoties programmu piedāvājumā) pasijāšanai:

https://www.draugiem.lv/maasa/gallery/?pid=451921326

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #96 : 2018. gada 05. oktobris, 22:25:35 »
Spārkas pēdējais liktais diemžēl man par vēlu. Man pašai arī pēc tam šķita, ka vajadzēja otru partiju no izvēlētajām, bet ir kā īr

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #97 : 2018. gada 05. oktobris, 22:27:56 »
Andis Geste pirms laiciņa fb skaisti par PROGRESĪVAJIEM uzrakstījis

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #98 : 2018. gada 05. oktobris, 23:16:16 »
Šodien veikalā pie kases noklausījos, kā krievu onka slavēja Ušakova darbus. Protams, par Saskaņu balsošot... Lai nu krievs... Bet latvieši... Turklāt ar ļoti interesantu motivāciju - par spīti, lai ieriebtu! Tipa - bālēliņi tik daudz sūdu sataisījuši, vot es viņirm tagad parādīšu!  Vot šito es uzskatu par tādu pašu tumsonību, kā balsot par sarakstu tikai tāpēc, lai tur kādu izsvītrotu.
Jā, man par daudz ko ir škrobe, jā, daudz sūdu ir savārīts, bet tāpēc balsot par Saskaņu ir tas pats, kas nodedzināt visu māju tādēl, ka tajā tarakāni saviesušies. Nenoliedzami efektīvi, nepaliks neviena tarakāna, bet... Mājas arī vairs nebūs. Lai cik nejēdzīga arī nebūtu bālēliņu vadīšana, es tomēr gribu labāk dzīvot Latvijā, nekā Krievijas nomales guberņā. Cerams, manam mūžam Latvijas vēl pietiks...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #99 : 2018. gada 06. oktobris, 07:12:50 »
Jā, es par SC. Laikam uzreiz jāpaskaidro, ka jebkuru ideoloģiju, kura dala cilvēkus pēc piederības kādām tautībām, uzskatu par puvušu un nederīgu, tāpēc esmu brīvs no lielai daļai latviešu sirdīm tuvā: "Krievi nāk!" un gadu desmitiem prātos gruzdošiem pagātnes aizvainojumiem un okupācijfobijām. Par vēlēšanām runājot, gandrīz visiem no latviešu puses iesaistītajiem kkad agrāk jau ir bijusi iespēja "sevi parādīt", un tieši labā atmiņa un kandidātu pagātnes skeleti ir tas, kāpēc par visiem šiem kažoku metējiem man ir zudusi interese.
No otras puses rezultāti (pie noteikuma, ka tie tiek pareizi saskaitīti un "zvans no vēstniecības" nav tas noteicošais faktors, kurš nosaka, kā Cimdara kantoris skaita (pārliecības par šo nav)) ir interesanti paši par sevi, jo norāda to, cik LV iedzīvotāji ir prātā auguši, salīdzinot ar neseno pagātni.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 06. oktobris, 07:19:51 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #100 : 2018. gada 06. oktobris, 07:23:12 »
Tev, Zigfrīd, vienkārši neviens paziņa nestrādā ne Rīgas Namsaimniekā, ne Satiksmē. Ja pašam klapes uz acīm, tad šie drošvien pagrozītu pirkstu pie deniņiem par Tavu izvēli. Ja pat  atmetam visādus tur tautības, orientācijas, un okupācijas faktorus, tad tik klaji zagt un melot kā Saskaņas barotavās mūsējiem vēl ilgi jāmācās.

Nē.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #101 : 2018. gada 06. oktobris, 07:27:56 »
Man nestrādā. Klaji zaguši ir visi līdzšinējie, bet ir liela starpība, vai zogot arī vēl dara kko visiem noderīgu. Kā piemērs - Lembergs. Jā, arī zogot, bet ... nezinu, kā tagad, bet savulaik ventspilnieki man zināmie bija gatavi par viņu stāvēt un krist, jo visā valstī bija divas teritorijas, kurās varēja ar darbu labi pelnīt - Rīga un Ventspils.
Zog?
Ja zagtu, esmu pārliecināts, ka visādi "Ir", "Irir" un "Iririr" zupu sildītu un pārsildītu bez apstājas, bet ... kur tad ir tā informācija no ieinteresētajiem žurnālistiem (un tādu nav maz)? Tie nožēlojamie daži gadījumi? Barona iela, pa kuru agrāk es nebraucu nekad, pat, ja uz Čaka un Brīvības bija sastrēgumi, bet tagad braucu bez lielām problēmām? Nanoūdens? Krievu nenormatīvā leksika? Kas vēl? ... Kremlis iebiedējis nabaga LV "neatkarīgos" ceturtās varas pārstāvjus?  :sarcasm:  Nu, ja pat tā būtu, tad rodas nākošais jautājums, ko dara visi tie SAB, DP un pārējie vārda brīvības garanti? Un kā esošā/bijusī vara strādā, ja kaimiņvalsts var te kādu netraucēti biedēt?
 Un tagad ieslēdzam atmiņu kritisko un atceramies Vienotības valdīšanas laikus! Zaķa PNV shēma, Kampara tumbočka ar naudu, Āboltiņas vīra rebes (pateicoties varas lēmumiem), ūjināšana pensionāru piketā, Viņķeles uzvedība TV kameru priekšā, Neo lieta un ar to saistītā varas iejaukšanās žurnālistu informācijas avotu neaizskaramībā, ... Visu pat atcerēties uzreiz nespēju, kas tik tur nebija. Un? JKP spice, piemēram, bija tās sistēmas organiska sastāvdaļa, - pildīja Vienotības politiskos pasūtījumus bez sirdsapziņas pāmetumiem. :) Bet taaaaaaagad ... Tādi varoņi, un nu tik' cīnīsies, nu tik' būs. :)  Un pārējie latvieši tur ir precīzi no tā pašā materiāla taisīti.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 06. oktobris, 07:45:35 no Zigfrids »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #102 : 2018. gada 06. oktobris, 08:07:30 »
Nuja

Bet Saskaņa ne tikai zog, bet vēl arī ar svešiem karogiem vicinās :) Būtu godīgi prigodīhi, cita štelle... Varētu neņemt vērā arī to sarkano orientāciju.

Nē.

Kaut vai tāpēc, lai viņiem nedotu iespēju vēl vairāk te ievazāt to, kas jau tāpat ievazāts, iešu un nobalsošu par kādu bāleliņu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #103 : 2018. gada 06. oktobris, 08:43:38 »
Ar kuriem karogiem un kur vicinās?
Esmu noskaņots par labu SC, jo ... kā jau teicu, visi pārējie latvieši (izņemot dažas bālas sīkpartijas) to partiju spicēs, kuras ir reitingu galvgaļos, ir jau agrāk baudījuši iespējas sevi pierādīt kā principiālos, neatlaidīgos, patriotiskos (ne tikai muldēšanas darbā), nesavtīgos un visādi citādi valstsvīrus. Kur rezultāti? Nav? Tad ir pienācis laiks "pastūrēt" valsti citiem. Kurš valsti vēl nav stūrējis? Pirmais, kas to varētu darīt, bet nav vēl nācies, ir SC. Nebūs rezultāta arī viņiem? Tad nākamreiz domāšu par citiem.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #104 : 2018. gada 06. oktobris, 08:46:31 »
Kas liek domāt, ka šie nu būs tie labie saimniekotāji? Tas, ka pāris ielas saremontēja Rīgā, pa kurām Tu brauc? :)

Maz gan tev brīžiem to "argumentu" vajag...