Autors Tēma: Vēlēšanu rezultāti  (Lasīts 11518 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Vēlēšanu rezultāti
« Atbilde #90 : 2018. gada 23. oktobris, 16:17:06 »
Es pirmo reizi tā pa īstam apskatīju Viktoru Valaini!
Mhm. Tas bija kandidāts kurš priekšvēlēšanu avīzēs pieskaitīja saviem nopelniem esošas un neesošas sporta halles pansionātus, soc. centrus utt utjp

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #91 : 2018. gada 23. oktobris, 17:09:31 »
Mhm. Tas bija kandidāts kurš priekšvēlēšanu avīzēs pieskaitīja saviem nopelniem esošas un neesošas sporta halles pansionātus, soc. centrus utt utjp
es tak nezinu, es tikai šoreiz kā vecs īgņa iesmeju, ka nāks jaunā paaudze bez padomju pieredzes un viss būs pa jaunam utt! ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #92 : 2018. gada 23. oktobris, 17:16:31 »
ir grāmata "Bailes", izdevis Mansards, autors anonīms, esot tik skarbi viss atklāts par mūsu politikas virtuvi, ka tiešām bailes

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #93 : 2018. gada 23. oktobris, 18:57:51 »
Jeļena Tregubova - Kremļa digeres stāsti
par politikas aizkulisēm
tas ir ceļš pa - lejupejošo spirāli - dziļāk bedrē, un tur sastopams ir viss, līdz pat vampīriem

LV tas viss tikai mazākos apmēros un ar niansēm vietējām
vara var teikt - cilvēkā nogalina cilvēcisko, bet absolūtā vara absolūti izkroplo so varas nesēju

ir tāds teiciens, jau no ulmaņa laikiem - labāk nezināt - kā taisa politiku  un desas :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 23. oktobris, 19:05:41 no Kundalini »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #94 : 2018. gada 24. oktobris, 19:48:25 »
Interesanti tomēr, kurš ir aiz Kaimiņa & Gobzema?
Rungainis pirms vēlēšanām ar putām bija pret šiem, jo tas esot Šlesera projekts!...nu, Ainārs ir politikas narkoatkarīgais, kurš meklētu jaunas iespējas, bet pats paliktu ēnā!...un Rungainis gan jau kaut ko zin..
Vakar 1:1 ar Bordānu plaši aizgāja tēma, ka tas ir Meroni ..nu, tas, kurš pàrvalda Lembja arestētos īpašumus ...un Lembis Meroni sauc par blēdi, kurš visus uzmetis...nu,un vēl pēdējā svētdienas de facto liels laiks veltīts Meroni...
...tad vēl Puče uzraksta grāmatu "Kurtizānes apenes", kuras jēga ir vienā teikumà - šveices advokāts ar līdzīgu uzvārdu kā Meroni ir čekas aģents un visus uzmetis...šķiet nav jàatgādina, ka Puče ir no NRA komandas...
Tātad Meroni savācis Lembja naudu, un nav vairs draugi?
Šodien KPV LV paziņo, ka bez ZZS nenotiks sarunas...
Tātad variants, ka Lembis ar Meroni joprojàm kopā?
Un Lembim patiesībà jaunajā Saeimà ir 16+11= 27 vietas? ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #95 : 2018. gada 24. oktobris, 19:51:15 »
Nogaidi.

Atslēdzies dip

« Atbilde #96 : 2018. gada 28. oktobris, 19:17:27 »
ir grāmata "Bailes", izdevis Mansards, autors anonīms, esot tik skarbi viss atklāts par mūsu politikas virtuvi, ka tiešām bailes

Lasu otro grāmatu. Varbūt kāds zina, kas ir autors? Latvija taču maziņa.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #97 : 2018. gada 28. oktobris, 19:18:53 »
Piedēvē Lato Lapsam, bet es nezinu, vai taisnība.

Atslēdzies dip

« Atbilde #98 : 2018. gada 28. oktobris, 19:28:38 »
Piedēvē Lato Lapsam, bet es nezinu, vai taisnība.

Man bija 3 varianti - Lato Lapsa, Jurģis Liepnieks, autoru kolektīvs. Izlasīju interviju, šie varianti nosaukti, bet neesot īstie. Jocīgi, ka mazajā Latvijā kaut kas tāds ir noslēpjams.

Saprotu, ka grāmata nav šedevrs, bet aptuveni tā es iedomājos situāciju "augšās".  Rakstījis kāds, kurš diezgan labi orientējas.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #99 : 2018. gada 28. oktobris, 20:39:16 »
Ha, ha, haaaaaaa! Ir noticis sliktākais (?) no visiem iespējamajiem scenārijiem.
Vai nu par to bija jāšaubās? Bogustova TV raidījuma tēma (viena no ...) "Valdības veidošanas sarunas nonākušas strupceļā."
Nu, nezinu, vai sliktākais (vai labāk būtu, ja izveidotu "valdību", kurā darbs atgādinātu kādu lēto TV šovu?), bet sagaidāms kas tāds bija. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies dip

« Atbilde #100 : 2018. gada 28. oktobris, 21:10:10 »
Ha, ha, haaaaaaa! Ir noticis sliktākais (?) no visiem iespējamajiem scenārijiem.
Vai nu par to bija jāšaubās? Bogustova TV raidījuma tēma (viena no ...) "Valdības veidošanas sarunas nonākušas strupceļā."
Nu, nezinu, vai sliktākais (vai labāk būtu, ja izveidotu "valdību", kurā darbs atgādinātu kādu lēto TV šovu?), bet sagaidāms kas tāds bija. :)

Par to arī Baiļu otrajā grāmatā. Tagad ir interesanti sekot notikumiem, jo grāmata rakstīta krietni pirms vēlēšanām.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #101 : 2018. gada 29. oktobris, 13:14:11 »
Man tas viss atgādina zirnekļu cīņas stikla burkā...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #102 : 2018. gada 29. oktobris, 13:29:21 »
Vispār šī jau ir Valdības veidošana.
Tēmu Vēlēšanu rezultāti varam slēgt.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 29. oktobris, 16:08:27 no Spārka »