Autors Tēma: kino jaunumi  (Lasīts 20334 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: kino jaunumi
« Atbilde #60 : 2022. gada 12. jūnijs, 13:02:25 »
"Doktors Streindžs neprāta multivisumā"   

...nu, uz šo Kamberbača šedevru aktiermākslā ies tikai pārliecināti aktiera fani...filmai sižeta nav, bet ir Benedikta paraugstunda kā Šekspīra lugu prīms māk šķobīties, radīt gan varonīgu, gan muļķīgu sejas izteiksmi un tad vēl atveras trešā acs! :mrgr: ....nopietni to visu skatīties nevar, bet ja noķer sev to sajūtu , ka tas taču ir ļoti smieklīgi, tad var smieties visu seansu!   
...iedomājos, ka "Zelta aveni" B.K. varētu iegūt... pēdējo aveni plūca Brūss Viliss   

https://www.razzies.com/index.html

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #61 : 2022. gada 13. jūnijs, 17:00:30 »
"Zudusī pilsēta" ( The Lost City)   
...nu, esmu pārliecināts, nesodiet mani par to, bet šī filma patiks visiem SF lietotājiem ...SNor neskaitās! 

komēdija ar Sandru Balaku...kas var būt labāks par šo? ...jau pats sākums  - un man tajā visā ir jāpiedalās?  :mrgr:   

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2022. gada 13. jūnijs, 17:13:17 »
Ne, visiem nepatiks gan. Sākot ar to, ka Buloka vispār nepatīk, beidzot ar to, ka vispār nav mans formāts...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #63 : 2022. gada 13. jūnijs, 17:27:05 »
Ne, visiem nepatiks gan. Sākot ar to, ka Buloka vispār nepatīk, beidzot ar to, ka vispār nav mans formāts...
varbūt labāk pie daktera?...es saprotu, ka tev grūta dzīve un grūti smiet....nu, ko es varu daru Tavā labā? ...saki! ...varbūt jaunu stāstu, cik grūti šai pasaulē bez smaida un smiekla? ...es Tevis dēļ ziedošu daļu sava talanta, mans mīļais parazīt! :mrgr:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #64 : 2022. gada 13. jūnijs, 17:31:53 »
Super, Nakat, PALDIES!
Sandra kopš bērnības ir mana mīļākā kinoaktrise, un šis izskatās daudzsološi!!!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #65 : 2022. gada 13. jūnijs, 17:34:08 »
Vari necensties, papūlies saprast, ka citiem ir gan atšķirīga humora izjūta no tavējās, gan atšķirīga kino gaume.
Hmmm, jā, padlaikos "parazit", bija iemīļots kompartijas jēdziens...  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #66 : 2022. gada 13. jūnijs, 17:39:55 »
Vari necensties, papūlies saprast, ka citiem ir gan atšķirīga humora izjūta no tavējās, gan atšķirīga kino gaume.
Hmmm, jā, padlaikos "parazit", bija iemīļots kompartijas jēdziens...  :mrgr:
stāsti , kuras filmas ir Tev smieklīgas! :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #67 : 2022. gada 13. jūnijs, 19:25:55 »
Dievi laikam sajukuši prātā (DĀ, šķiet)
The Gods Must Be Crazy

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #68 : 2022. gada 13. jūnijs, 19:30:11 »
Forši, man patiks abas filmas - skaidrs, ka nav nekāds augstais kino, bet tieši tas, ko man vajag - lai uz divām stundām atslēgtu smadzeni no domāšanas  :smile:
P.S. Čeningam reāli nepiestāv gari mati, Pitam gan. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #69 : 2022. gada 13. jūnijs, 21:18:10 »
Gods Must Be Crazy abas daļas ir savā ziņā ļoti unikālas - es Amazonā stāvēju rindā pus gadu vai pat gandrīz gadu, kamēr izdeva DVD, un varēju nopirkt :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #70 : 2022. gada 14. jūnijs, 12:38:01 »
"Top Gun : Maverick"   

Pēc pandēmijas radītās piespiedu pauzes pasaules kinoteātros beidzot iznāca ilgi solītais (un dažiem arī ilgi gaidītais) turpinājums vienam no 80. gadu nozīmīgākajiem blokbāsteriem "Top Gun". 1986. gada oriģināls kļuva par absolūtu kases grāvēju un vienā mirklī padarīja 23 gadus veco Tomu Krūzu par superzvaigzni, kā arī radikāli mainīja Holivudas lielfilmu tapšanas formulu. "Top Gun: Maveriks" vairāk uzskatāms nevis par tiešu turpinājumu, bet drīzāk savdabīgu oriģināla atjauninājumu. Tās panākumi kalpo par apliecinājumu tēzei, ka šodien Toms Krūzs ir pēdējā īstā "vecā kaluma" Holivudas kinozvaigzne.(C)   

Šodien, kad 80. gadu stils atkal piedzīvo strauju popularitātes lēcienu, uz "Top Gun" iespējams raudzīties kā šīs dekādes izklaides kino estētisko principu esenci. Simpsona un Brukheimera pieeja paredzēja sižeta finešu un dramatiska vēstījuma aizbīdīšanu tālu trešajā plānā, bet par galvenajiem virzītājspēkiem bija jākļūst pievilcīgam attēlam, lipīgam muzikālajam pavadījumam, skaistiem aktieriem un pirmšķirīgam tehniskajam izpildījumam ar elpu aizraujošiem lidmašīnu trikiem. "Top Gun" būtību izsaka ne jau pamuļķīgie dialogi un samērā absurdais sižets, bet, teiksim, aina, kurā Toma Krūza atveidotais karstgalvis Maveriks ar motociklu traucas pa Kalifornijas saulrieta oranžās gaismas klāto skrejceļu līdzās gaisā virpuļojošam F-16 iznīcinātājam, kamēr fonā skan Kenija Loginsa hits "Danger Zone". (c)   

Lai arī "Top Gun" turpinājums, ņemot vērā oriģināla lieliskos panākumus, bija sena iecere, līdz tapšanai tā nonāca tikai vairāk nekā 30 gadus vēlāk. Līdzīgi kā ar daudziem ilgi tapušiem turpinājumiem, arī "Top Gun: Maveriks" jau tika uzskatīts par pārāk ilgi "nomarinētu", lai spētu gūt panākumus, tomēr ir noticis gluži pretēji – šobrīd tā ir viena no Toma Krūza ienesīgākajām filmām, izpelnījusies vairāku minūšu ovācijas Kannās un daudzu kritiķu un fanu uzslavas, ka jaunā filma esot pārspējusi oriģinālu visos aspektos. Tas tiek uzskatīts par apliecinājumu tam, ka Toms Krūzs, kuram šogad aprit apaļi 60 gadi, joprojām ir spējīgs atvilināt skatītājus uz kinoteātriem – ar savu harismu, perfekcionismu un nezūdošo smaidu. (c)
Iesaku uz lielā ekrāna!   
Cool!  :clap:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #71 : 2022. gada 14. jūnijs, 14:01:49 »
Labs apraksts. Varbūt kaut kad noskatīšos. Un jā, labākais, kas ir noticis - ka es esmu dzīvojis astoņdesmitajos. Ne ar ko nesalīdzināms laiks.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #72 : 2022. gada 14. jūnijs, 14:38:11 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #73 : 2022. gada 05. jūlijs, 21:01:05 »
Noskatījos Zudušo pilsētu. Nav gan no Bulokas labākajām komēdijām, bet gana laba atslodzei un kādam smiekliņam. Nesola daudz, un nav arī vilšanās vai mieles

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #74 : 2022. gada 22. augusts, 10:38:24 »
"Elvis"   

Treileris kā vienmēr mānīgs, kurā liels uzsvars likts uz Elvisa kustībām izpildījuma laikā....taču no kurienes tās radās, kā viņš savienoja melno un balto mūziku - to no treilera sapratīs tikai tas, kurš būs redzējis visu filmu...   
Elvis un rokenrols viņa izpildījumā nebija mani favorīti pusaudžu gados....mana paaudze sāka ar tvistu, bet rokenrolu tā pa īstam novērtēju tikai jau pēc 30, kad viss mūsu valstī kļuva brīvs...tāpēc arī interesants izzinošs materiāls, par kuru man nebija ne jausmas ..izrādās Elvis bija pirmais baltais, kurš spēlēja melno mūziku un tas padarīja viņu par rokenrola karali!   
Filma ir veidota politkorektā veidā, ka amerikāņu nācija ir balto un melno vienota, ka rasu segregācijas pārvarēšanā bija loma arī Elvisam...kā lai labāk paskaidro?...nu, Holivudas filmās tagad tēlo galvenās lomas arī melnie, bet man vienmēr paliek prātā doma, ka tas ir kaut kādas nerakstītas instrukcijas izpildījums...nu, jābūt melnajam un te, lūk, viņš ir!....šajā filmā tiešām iezogas doma, ka amerikāņu nācija ir viena.... bet problēmas rasu naidā nav zudušas... 
Par Merkuriju man patika labāk, bet tur jau mūzika līdz kaulam un asarām ir savējā...   
p.s.   
  Iesaku kā es darīju - kad laukā +30, paņemt biļeti forumacinemas LUXE zālē uz šo filmu, izlaist krēslu pusguļus kā biznesa klasē lidmašīnās, paņemt līdzi lielo saldējuma kokteili un kondicioniera radītos +20 grādos pavadīt 2,5 stundas Elvisa dzīves stāstā un mūzikā :)   
p.s.s.   
...un galvenais jautājums - vai Toma Henka atveidotais varonis pulkvedis Pārkers ir draņķis vai tomēr nē?