FB Lindas Liepiņas uzaukums nebalsot par Staķi, viņš esot sliktais
"Pirms pāris dienām mani sarūgtināja ļoti tuva un mīļa cilvēka balsojums par Mārtiņu Staķi, jo neesot jau par ko balsot.
Es zinu, ka viņu tāpat ievēlēs, bet, ja es būtu deklarēta Rīgā, pirmais cilvēks, par kuru es NOTEIKTI NEBALSOTU, būtu Mārtiņš Staķis.
Ja esat nolēmuši balsot par Mārtiņu Staķi, bet jums ir arī otrā izvēle, lūdzu labāk savu balsi atdodiet tai otrajai, jo Staķis jūsu balsojumu pilnīgi noteikti nav pelnījis.
Mārtiņš Staķis pievīla veselu nozari, kura viņam uzticējās un no kuras viņš pats nāk. Tā ir ēdināšanas nozare.
Staķis balsoja pret samazinātās PVN likmes piešķiršanu ēdināšanas nozarei, kuru viņa partija un viņš pats solīja pirms Saeimas vēlēšanām.
Staķis neatbalstīja nozari, kad tika lūgts atbalsts Covid laikā.
Es uzskatu, ka Mārtiņš Staķis nepakustināja savu mazo pirkstiņu, lai, būdams koalīcijā un varā, reāli izskaidrotu pie varas esošajiem nozares centienus un veiktos aprēķinus, kas matemātiski pamato lūgtās izmaiņas.
Mārtiņam Staķim, acīmredzot, bija citi plāni.
Mārtiņš Staķis ir cilvēks bez mugurkaula un locīsies tā, kā partiju un koalīcijas kliķei būs vajadzīgs.
Mārtiņš Staķis ir no tā tipa cilvēkiem, kurš kā zaldāts izpildīs partijas disciplīnas prasības, bet tad paskatīsies uz jums ar savām labsirdīgajām ačtelēm un teiks: “Nu Tu taču saproti...”
Nē, Mārtiņ Staķi, es nesaprotu.
Mārtiņš Staķis ir viena no manām lielākām vilšanās Saeimā.
Prasts karjerists, kurš savu sirdsapziņu, ja tāda ir, iemainīs pret amatu un piemaksu.
Gadījumā, ja Mārtiņš Staķis kļūs par Rīgas mēru, viņš pilsētu nevadīs. To ar viņa rokām darīs kāds cits. Un, ja jau Jaunups vēlas vadīt Rīgu, tad par mēru vajadzēja kandidēt pašam, nevis iemiesoties Mārtiņā Staķī.
Mārtiņ Staķi! Šoreiz es Tev veiksmi nevēlēšu! Es neticu nevienam Tavam solījumam. Nopietni."