Autors Tēma: Rīgas dome  (Lasīts 20812 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Re: Rīgas dome
« Atbilde #150 : 2020. gada 30. augusts, 17:25:48 »
Ar tām neapzīmogotajām aploksnēm šmuce. Es nemaz nepievērsu uzmanību tādai zīmoga esamībai/neesamībai - varbūt arī nebija.  :confused:
Es ar tikai tad kad sāka ienākt ziņas par neapzīmogotajām aploksnēm sāku domāt, mana aploksne bija apzīmogota vai nē :) :confused: :scratch: :?:

« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 30. augusts, 17:31:01 no SNor »
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #151 : 2020. gada 30. augusts, 17:31:06 »
Es neskatījos uz aploksni. Kādu iedeva, tādu arī urnā iemetu.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #152 : 2020. gada 30. augusts, 17:44:06 »
Es neskatījos uz aploksni. Kādu iedeva, tādu arī urnā iemetu.
Tajā brīdi ar tā krāpšana notika, un iedeva nederīgas aploksnes :) No otras puses vēlēšanu  iecirkņos nav kameras, par pieklājīgi noformētu balsojumu iemešanu mēs neko nevaram teikt, kaut gan 40% apmeklējuma liecina ka nekas nav mests iekšā. ;) Iemēšanu stratēģija ir iemest kaut kad, un pirms beigām sēdēt un parakstīties neatnākušo vietā :)   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #153 : 2020. gada 30. augusts, 18:39:48 »
Citāts
Jau vēstīts, ka Rīgas vēlēšanu iecirknī Puškina licejā atklātas 419 neapzīmogotas balsošanas aploksnes, kuras nevar ieskaitīt vēlēšanu rezultātos. Savukārt Rīgas Klasiskajā ģimnāzijā šādas aploksnes bijušas 208.

Tas ir tas par ko sākusi interesēties VDD :) Nu, līdz trešdienai jāiesniedz pieteikums tiesai, un tad tiesa :)  Uz 171521 kopējiem balsojumiem, tāds sīkums vien izskatās.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #154 : 2020. gada 31. augusts, 11:09:52 »
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/saskana-gatava-apstridet-rigas-domes-velesanu-rezultatus-divos-iecirknos.a372436/?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=frontpage

Vai tās 600 balsis ko daudz mainītu? bailes domāt, bet vai tikai paši nav problēmu autori. Starp citu, kā tur parasti bija, vai katra partija nedrīkstēja pasākumā gaitā katrā vēlēšanu iecirknī iedalīt savu vērotāju? Vispār mans domāt, ka  konkrēti divos iecirkņos un problēma tādā apjomā nav paviršība, bet gan vairāk velk uz pārdomātu rīcību.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #155 : 2020. gada 31. augusts, 11:14:28 »
VO! Skatoties uz SNOR ielikto bildi, šķiet arī manā iecirknī (purčiks) iepriekšējās balsošanas aploksnēm bija tikai sarkanais zīmogs!!! 

Es īsti neizprotu šīs "krāpšanās" būtību??  Kāds atnāk un iemet kaudzi ar feikām aploksnēm?? Bet tad jau nesakritīs skaits cik ir nobalsojušo un cik aplokšņu urnā?! Ja šis skaits sakrīt (paraksti+aploksnes), tad manuprāt zīmogam nav nekādas nozīmes. Urnu tak taisa vaļā komisija.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #156 : 2020. gada 31. augusts, 11:41:27 »
Pietiek, ka vēlētāji paši ieliek savu izvēli nederīgās aploksnēs, jo rezultātu neieskaita. Izdevīgi var būt gan konkrētam spēkam, ja ir aptuvens priekšstats par iespējamo lielākās daļas izvēli; kādam var šķist izdevīgi vienkārši kompromitēt rezultātu uz Baltkrievijas vēlēšanu fona.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #157 : 2020. gada 31. augusts, 14:13:33 »
bet tur taču pie urnas parasti kāds džeks stāv... vai šama pienākumos nav kontrolēt lai urnā nemet kaut kādu nederīgu drazu ?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #158 : 2020. gada 31. augusts, 14:16:07 »
Vot nebija džeks pie urnas manā iecirknī :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #159 : 2020. gada 31. augusts, 14:19:24 »
manā ar nebija... nu skaidrs, vēlēšanas viltotas, bet mani šoreiz rezultāts apmierina :)
gan pēc 100 dienām -  :ou:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #160 : 2020. gada 31. augusts, 16:19:43 »
manā ar nebija... nu skaidrs, vēlēšanas viltotas, bet mani šoreiz rezultāts apmierina :)
gan pēc 100 dienām -  :ou:
vo, vo varavīksnes Daddy ir apmierināc...kas Tev skapī tupēt bija vainas?  :taunt:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #161 : 2020. gada 31. augusts, 16:44:25 »
rezultāts - ka Saskaņa vairs nav pie varas...apmierina.  Vispār bija grūta izvēle - patīk Staķis, bet nepatīk viņa partija...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #162 : 2020. gada 31. augusts, 16:51:48 »
Piedośan, es naiva, bet jums tiešăm šķiet, ka nebūs savějo, konsultantu, otkatu?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #163 : 2020. gada 31. augusts, 16:52:20 »
 FB Lindas Liepiņas uzaukums nebalsot par Staķi, viņš esot sliktais

"Pirms pāris dienām mani sarūgtināja ļoti tuva un mīļa cilvēka balsojums par Mārtiņu Staķi, jo neesot jau par ko balsot.
Es zinu, ka viņu tāpat ievēlēs, bet, ja es būtu deklarēta Rīgā, pirmais cilvēks, par kuru es NOTEIKTI NEBALSOTU, būtu Mārtiņš Staķis.
Ja esat nolēmuši balsot par Mārtiņu Staķi, bet jums ir arī otrā izvēle, lūdzu labāk savu balsi atdodiet tai otrajai, jo Staķis jūsu balsojumu pilnīgi noteikti nav pelnījis.
Mārtiņš Staķis pievīla veselu nozari, kura viņam uzticējās un no kuras viņš pats nāk. Tā ir ēdināšanas nozare.
Staķis balsoja pret samazinātās PVN likmes piešķiršanu ēdināšanas nozarei, kuru viņa partija un viņš pats solīja pirms Saeimas vēlēšanām.
Staķis neatbalstīja nozari, kad tika lūgts atbalsts Covid laikā.
Es uzskatu, ka Mārtiņš Staķis nepakustināja savu mazo pirkstiņu, lai, būdams koalīcijā un varā, reāli izskaidrotu pie varas esošajiem nozares centienus un veiktos aprēķinus, kas matemātiski pamato lūgtās izmaiņas.
Mārtiņam Staķim, acīmredzot, bija citi plāni.
Mārtiņš Staķis ir cilvēks bez mugurkaula un locīsies tā, kā partiju un koalīcijas kliķei būs vajadzīgs.
Mārtiņš Staķis ir no tā tipa cilvēkiem, kurš kā zaldāts izpildīs partijas disciplīnas prasības, bet tad paskatīsies uz jums ar savām labsirdīgajām ačtelēm un teiks: “Nu Tu taču saproti...”
Nē, Mārtiņ Staķi, es nesaprotu.
Mārtiņš Staķis ir viena no manām lielākām vilšanās Saeimā.
Prasts karjerists, kurš savu sirdsapziņu, ja tāda ir, iemainīs pret amatu un piemaksu.
Gadījumā, ja Mārtiņš Staķis kļūs par Rīgas mēru, viņš pilsētu nevadīs. To ar viņa rokām darīs kāds cits. Un, ja jau Jaunups vēlas vadīt Rīgu, tad par mēru vajadzēja kandidēt pašam, nevis iemiesoties Mārtiņā Staķī.
Mārtiņ Staķi! Šoreiz es Tev veiksmi nevēlēšu! Es neticu nevienam Tavam solījumam. Nopietni."

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #164 : 2020. gada 31. augusts, 17:00:28 »
rezultāts - ka Saskaņa vairs nav pie varas...apmierina.  Vispār bija grūta izvēle - patīk Staķis, bet nepatīk viņa partija...
...nu, tā jau ir tā politika...patīk Staķis...man par viņu viss bija skaidrs, kad viņš meloja, ka nezin, kā tiek taisītas intereses....viņam uzprasīja - vai mamma, Dagnija Staķe (TP ministre) viņam nepastāstīja to - kā lietas kārtojas? ...un atbildes nebija...skaidrs, ka viņš būs izkārtne, bet lietas kārtos tur Zuzāns u.c....ja atceramies vēsturi, tad D.Īvānu arī izbīdīja priekšgalā, bet kad "noderīgajam idiotam" beidzās derīguma termiņš, tad aizfīrēja tur tālāk...