Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98046 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Covid-19
« Atbilde #960 : 2021. gada 08. jūlijs, 17:22:44 »
te kaut kā saruna aizgāja, ka runā draugiem to, ko grib dzirdēt...man tās igauņu asinis liek runāt skaidru valodu un nelaipot, kā paraduši latvieši :mrgr:

Atsaucos uz Tevis paša ievietoto linku par aktrises viltoto testu, un ar draugiem tur nav nekada sakara.

Bet, ja tomēr - maija beigās biju uzaicināta uz privātiem dārza svētkiem, aicinātāji, neskatoties uz to, ka biju pārslimojusi, lūdza pirms ierašanās veikt testu, ko, lai gan ironiski pasmējusies, arī izdarīju. Nekādu problēmu. Bet tuvākie draugi vispār nekādas problēmas netaisa, tā ka nav jāmelo.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #961 : 2021. gada 08. jūlijs, 17:26:51 »
Atsaucos uz Tevis paša ievietoto linku par aktrises viltoto testu, un ar draugiem tur nav nekada sakara
links par aktrisi bija Leonorai, kura tur mānās ar testiem....piedod, ja uztvēri to sev!  :sad_smiley:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #962 : 2021. gada 08. jūlijs, 17:29:30 »

...biju uzaicināta uz privātiem dārza svētkiem, aicinātāji, neskatoties uz to, ka biju pārslimojusi, lūdza pirms ierašanās veikt testu, ko, lai gan ironiski pasmējusies, arī izdarīju.

Akdies  :rat:
Ja man kāds testu prasītu, nemūžam neietu pie tādiem ciemos, lai tak iesālās savā drošajā burbulī.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #963 : 2021. gada 08. jūlijs, 17:30:57 »
links par aktrisi bija Leonorai, kura tur mānās ar testiem....piedod, ja uztvēri to sev!  :sad_smiley:

nē, neuztvēru personiski, bet atbildēju, ka līdz šim testēšanās nav obligāta, izņemot...(lasīt augstāk)

Tā ka īpaši pat nenosodu aktrisi, ja viņa uz nelikumīgu uzspiešanu atbild ar mānīšanos

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #964 : 2021. gada 08. jūlijs, 17:46:50 »
Man paziņa dabūja viltot testu, jo pirms lidojuma neatnāca atbilde, es jau neprastu, bet jauniešiem laikam tas nav grūti, ja ir iepriekš jau tests bijis, gan jau tur ko nomaina un viss. Kad jau aizlidoja uz ārvalsti, tad jau bija īstā atbilde, bet ko bij darīt  :?: Es neaizlidotu, jo neesmu tik gudra.

Ko gvelz, ar kādiem testiem  :rat:

Atsaucos uz Tevis paša ievietoto linku par aktrises viltoto testu, un ar draugiem tur nav nekada sakara.

Bet, ja tomēr - maija beigās biju uzaicināta uz privātiem dārza svētkiem, aicinātāji, neskatoties uz to, ka biju pārslimojusi, lūdza pirms ierašanās veikt testu, ko, lai gan ironiski pasmējusies, arī izdarīju. Nekādu problēmu. Bet tuvākie draugi vispār nekādas problēmas netaisa, tā ka nav jāmelo.

Varbūt Tavā zemē tas ir normāli..kas zina. Pie mums vnk nav tādu iespeju katrā mājas ballītē pirms un pēc taisīt testus  :fp: Kā arī tiešām nekad nevienā tusiņā nav šis jautājums uzdots. Radu saiešanā pat zināju pilnīgi visu iesaistīto citādo attieksmi, bet neviens un neko...tik korekti.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 08. jūlijs, 17:53:21 no Leonora »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #965 : 2021. gada 08. jūlijs, 17:51:30 »
Ja man kāds testu prasītu, nemūžam neietu pie tādiem ciemos, lai tak iesālās savā drošajā burbulī.

Tāda bija pirmā doma, tomēr, tā kā biju jau ielūgumam laicīgi atsaukusies, bet lūgums testēties sekoja īsi pirms pasākuma, tad nu tikai aprobežojos ar vieglu sarkasmu, ierodoties ciemos ar visu testu un vienu strīpiņu, ko demonstratīvi uzrādīju. Jā, bērnišķīgi  :rofl:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #966 : 2021. gada 08. jūlijs, 17:53:09 »
Varbūt Tavā zemē tas ir normāli..kas zina. Pie mums vnk nav tādu iespeju katrā mājas ballītē pirms un pēc taisīt testus  :fp:

Mums reizi mēnesī ir iespēja aptiekā saņemt 5 bezmaksas testus, ko var uztaisīt mājās.
Tāpat var iet arī aptiekās testēties, tur iedod arī "papīru", ja vajag

Atslēdzies tuk

« Atbilde #967 : 2021. gada 08. jūlijs, 18:11:56 »
Pie reizes varēji arī grūtniecības testu uzrādīt  :mrgr: 
Bet nu diezgan smieklīgi. :) Es tad labāk nerīkoju viesības...

Atslēdzies reno

« Atbilde #968 : 2021. gada 08. jūlijs, 18:54:22 »
rīkot ballīti un tad pēkšņi izdomāt testu uzrādīšanu gan ir stulbi. Baigi svila tā rīkošana?

Atslēdzies true detective

« Atbilde #969 : 2021. gada 08. jūlijs, 23:54:09 »
"gudrās galvas" diskusijā pie Dombura ieminējās, ka darbadevējam varētu piešķirt piekļuvi darbaņēmēja datiem, kas attiecās uz covid. Covid krīzes seku mazināšanai Latvijai šogad būs pieejami papildu 209 miljoni eiro, tie taču kaut kā ir jāapgūst.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Minne

« Atbilde #970 : 2021. gada 08. jūlijs, 23:56:04 »
rīkot ballīti un tad pēkšņi izdomāt testu uzrādīšanu gan ir stulbi. Baigi svila tā rīkošana?

Nesvila, bet iemesls bija, un tā jau grūti sanākt visiem ērtā laikā

Atslēdzies Minne

« Atbilde #971 : 2021. gada 08. jūlijs, 23:58:13 »
"gudrās galvas" diskusijā pie Dombura ieminējās, ka darbadevējam varētu piešķirt piekļuvi darbaņēmēja datiem, kas attiecās uz covid. Covid krīzes seku mazināšanai Latvijai šogad būs pieejami papildu 209 miljoni eiro, tie taču kaut kā ir jāapgūst.

Bet vispār šī nu ir tā joma (Covid), kur personu datu aizsardzības regula ir tikai tukši vārdi bez seguma

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #972 : 2021. gada 09. jūlijs, 09:33:56 »
Nevaru šādu situāciju iedomāties, bet ciemos parasti jāievēro jbkādi
mājastēvu noteikumi  :?:

Vēl es nesaprotu, kā var zināt, cik %skolotāju, mediķu utt ir vakcinējušies, kur viņi rauj tos %? katrs skolotājs taču neziņo valdībai par to, arī skolas vadībai nē. Kā?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #973 : 2021. gada 09. jūlijs, 09:41:09 »
Skolotājus aicināja skolotāju grupās. pieļauju, ka vakcinētāji ziņo

Atslēdzies true detective

« Atbilde #974 : 2021. gada 09. jūlijs, 09:49:34 »
Bet vispār šī nu ir tā joma (Covid), kur personu datu aizsardzības regula ir tikai tukši vārdi bez seguma

pieņemu, ka no EU valstīm, tā ir tikai ir LV.
ASV dēļ nevakcinēšanās ir atlaisti darbinieki vairākās slimnīcās, tiesas darbi ir sākušies. gaidām, kas notiks LV.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael