Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98397 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Atb: Covid-19
« Atbilde #180 : 2020. gada 06. oktobris, 11:23:56 »
Paskatījos, ka interneta veikalos var pa padsmit centiem un mazāk nopirkt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #181 : 2020. gada 06. oktobris, 11:43:31 »
Jā, tikai jāpērk iepakojums 50 gab.
Nē nu, ja katrreiz mest ārā, tad to iepakojumu izlietosi viens un divi.
Bet, kas man visvairāk pie tām vienreizējām maskām nepatīk - viņās ir ļoti grūti elpot. Es noteikti meklētu mazāk apgrūtinošas alternatīvas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #182 : 2020. gada 06. oktobris, 13:47:57 »
No rītdienas transportā obligātas. man kautkāda zila "dežūrmaska" kabatā mētājas... bet varbūt kāds zina, kur var nopirkt kaut ko stilīgu - nu tādu ar zobiem, mēli, vai kādu uzrakstu? :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #183 : 2020. gada 06. oktobris, 13:51:21 »
No rītdienas transportā obligātas. man kautkāda zila "dežūrmaska" kabatā mētājas... bet varbūt kāds zina, kur var nopirkt kaut ko stilīgu - nu tādu ar zobiem, mēli, vai kādu uzrakstu? :)

https://betolli.com/sejas-maskas/

Atslēdzies daddy

« Atbilde #184 : 2020. gada 06. oktobris, 13:59:17 »

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #185 : 2020. gada 06. oktobris, 14:16:45 »
No šiem ar, manuprāt, var pasūtīt, tik kamēr atnāks...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #186 : 2020. gada 06. oktobris, 14:19:24 »
O, man patīk - tur ir arī erotiskās ar mežģīnēm :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #187 : 2020. gada 06. oktobris, 14:22:20 »
Man par laimi nav Rīgas problēmu, jo visur var iziet kājām, bet atceros, ka biju Rīgā, kad iepriekš bija maskas jāliek, tad vienu un to pašu nēsāju visu nedēļu - neies jau cirka dēļ naudu tērēt :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #188 : 2020. gada 06. oktobris, 14:41:56 »
aizdomas,ka neesmu te bijusi, uz atpakaļu nelasīšu , neinteresē. Piemetīšu vien ifo no savas hatas.
 Tātad hronologiski... vīram darbavieta baigi kurvīgā... jāstrādā bez partraukuma, gaļa britiem jādod jo tie rij un rij.. key workeri baigie malacīši iet uz darbu un kkad, pa retam saņem par to applausus..
Maskas darbavietā kategoriski noliegtas dēļ iespekamas iekrišanas gaļas šķēlēs.. nu tas ievadam... jau pavasarī biaj gadījums kad poļu meiča aizgāja no darbavietas jo viņai neatlāva maska strādāt.. es nez vai viņa kkur to isniedza, vai paraudāja spilvenā un aizmirsa(žēl ja 2variants)

vardsakot jau 3nedēļas fabrikā plosās vīruss, cilvēkus neinformē un patieso statistiku slēpj..bet par cik viens otram pazīstami tāpat jau uzzin. bet nu uzzzin neoficiāli. pirms nedēļas jau informācija ,ka ofisa gals tukšs no 20+ darbiniekiem darbā tikai 2i !!! ofisu nevar tik viegli aizvietot kā ražošanas bloku,tad nu tur vēji ar svilpo :D

vīrs laiku pa laikam parunā,ka sūdi briest ,bet uz darbu iet..ko darīsi..un pag nedēļ vīruss nogāž inžinieru daļu :D ...paliek ar vien mazāk darbinieku ,bet fabrika nereaģē, darbs turpinās . trešdien vīram beidzās maiņa un šams saka.. davaij es braucu uz trīs dienām palīgā uz stroiku J.(kolēgis un ģimenes draugs) lai negrozītos pa māju..mazums kas ar to covid...nu un tad tur visi pa vienam vien sāk velties kā mušas...J. visa famīlija strādā tajā fabriķī..cits ofisā, cits transpota, cits pakošanā ...un jā visiem pozitīvs ..vien J. tests nepareizi noņemts, jadara vēlx
vīrs un sīkais pagaidām pēc pazīmēm vairāk uz saaukstēšanos velk.. tapēc stiepju gumiju testam...varbuut rīt/pariit testēsimies.
fabrika strādā..pie dee mazas ragavinas..nav jau nekāda LV

apnika man rakstiit un kkur nobraucu no galvenās domās
nuja un paskatījos pilsētas statistiku vakar naktī... neviena !!!! neviena gadījuma vakar nebija mūsu pilsētā !!! Nopietni? kas par huiņu... neticiet angļu cipariem un statistikai ...
https://www.grimsbytelegraph.co.uk/news/local-news/coronavirus-cases-factory-workers-
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #189 : 2020. gada 06. oktobris, 18:59:21 »
Šito vajadzētu sejā tiem, kas pievaimanājuši pilnu FB par to, ka pie mums staistiku "uzskrūvē"... jo, redziet, neviens nevienu slimo nav redzējis/nepazīst utt...

Zeme arī ir plakana, mhm.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #190 : 2020. gada 06. oktobris, 19:06:36 »
Iekš FB praktiski neeju, bet principā es arī tā to redzu, tā ka davai man sejā. Viens otru neizslēdz, manuprāt. Pie mums jau nu to statistiku mazāku nepataisa pilnīgi noteikti. Un ik katri jauni mazie meli mazina ticību nākamajai "informācijai" un baro nihilismu. 

Atslēdzies reno

« Atbilde #191 : 2020. gada 06. oktobris, 19:07:28 »
aptiekā 0,55. No zilajām jau kleitu pēc tam var uzšūt.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #192 : 2020. gada 06. oktobris, 19:12:56 »
Iekš FB praktiski neeju, bet principā es arī tā to redzu, tā ka davai man sejā. Viens otru neizslēdz, manuprāt. Pie mums jau nu to statistiku mazāku nepataisa pilnīgi noteikti. Un ik katri jauni mazie meli mazina ticību nākamajai "informācijai" un baro nihilismu. 

Nemaz nešaubos, ka arī mellenes tekstu atrastos kas par meliem nosauktu.

Ja pie mums būtu šāda situācija, man šķiet, ka tie, kas tagad netic cipariem pie mums un saka ka zeme ir plaka... oi, sorry, ka Covid ir štrunts, identiskā situācijā kliegtu apmēram 3x skaļāk, ka mūsējie NEKO NEDARA un mirdina nost tautu!!! Vārdsakot, valdība slikta būtu jebkurā gadījujmā, jo tā jau pēc noklusējuma ir slikta, par 100%, pie jebkurām darbībām.

P.S. Nē, es neapgalvoju nekad un nekur, ka valdība ir laba par 100%, nav, nav... Bet es gribētu redzēt jebkuru zigveidīgo viņu vietā, kur tad uzrakstos tie kristāltīrie un 100% pareizie lēmumi, prognozes un visi pārējie putras kalni.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #193 : 2020. gada 06. oktobris, 19:34:37 »
Nemaz nešaubos, ka arī mellenes tekstu atrastos kas par meliem nosauktu.

Ja pie mums būtu šāda situācija, man šķiet, ka tie, kas tagad netic cipariem pie mums un saka ka zeme ir plaka... oi, sorry, ka Covid ir štrunts, identiskā situācijā kliegtu apmēram 3x skaļāk, ka mūsējie NEKO NEDARA un mirdina nost tautu!!! Vārdsakot, valdība slikta būtu jebkurā gadījujmā, jo tā jau pēc noklusējuma ir slikta, par 100%, pie jebkurām darbībām.

P.S. Nē, es neapgalvoju nekad un nekur, ka valdība ir laba par 100%, nav, nav... Bet es gribētu redzēt jebkuru zigveidīgo viņu vietā, kur tad uzrakstos tie kristāltīrie un 100% pareizie lēmumi, prognozes un visi pārējie putras kalni.

Diemžēl šī pavasara SF arhīvs ir aizgājis nebūtībā, tāpēc es nevaru vairs pierādīt, ka pavasarī vēl par šo tēmu strīdējos ar Zigi. Jo tobrīd man tiešām likās, ka valdības veiktie pasākumi ir ļoti sakarīgi, adekvāti, ka valdība tiešām domā, ka pasargāt tautu no bīstamas slimības, vienlaicīgi veicot atbalsta pasākumus. Man tobrīd tiešām tā izskatījās. Arī par to vīrusu galīgi nekas taču nebija zināms. Pat tā kā cieņu pret valdību biju sajutusi, akdies, kāds naivums manā vecumā...  :blushing:
Un tad, pamazām, pamazām... Vieni meli pēc otriem... Līdz man tapis skaidrs, ka Zigim bija taisnība jau no sākta gala.

Tiesa gan, tā, kas šobrīd visu afēru maisa, nebūt nav mazās Latvijas valdība. Un citur ir bijis daudz trakāk. Mēs vismaz neesam gājuši pie kaimiņiem suni aizņemties... Jā, varbūt vismaz par to jājūtas pateicīgiem...
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 06. oktobris, 19:40:00 no kvadra »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #194 : 2020. gada 06. oktobris, 20:41:24 »
Kvadra, tak nav globāla sazvērestība, bet ir noticis tas, ko sauc par haosa teoriju -   
http://www.aliens.lv/h/5647-haosa-teorija   
Sākās ar kaut ko, bet tālākā spēlē iesaistās tik daudz spēlētaju, kuri katrs spēlē savu spēli....un vēl jāņem vērā, ka iespējams pirmo reizi globāla problēma notiek pie tik lielas informācijas apmaiņas...lūk, pasaules kari pagājuša gadsimtā cita lieta , tad kamēr ciemā uzzināja , ka karš sācies, neko nezināja par karu Klusajā okeānā utt