aizdomas,ka neesmu te bijusi, uz atpakaļu nelasīšu , neinteresē. Piemetīšu vien ifo no savas hatas.
Tātad hronologiski... vīram darbavieta baigi kurvīgā... jāstrādā bez partraukuma, gaļa britiem jādod jo tie rij un rij.. key workeri baigie malacīši iet uz darbu un kkad, pa retam saņem par to applausus..
Maskas darbavietā kategoriski noliegtas dēļ iespekamas iekrišanas gaļas šķēlēs.. nu tas ievadam... jau pavasarī biaj gadījums kad poļu meiča aizgāja no darbavietas jo viņai neatlāva maska strādāt.. es nez vai viņa kkur to isniedza, vai paraudāja spilvenā un aizmirsa(žēl ja 2variants)
vardsakot jau 3nedēļas fabrikā plosās vīruss, cilvēkus neinformē un patieso statistiku slēpj..bet par cik viens otram pazīstami tāpat jau uzzin. bet nu uzzzin neoficiāli. pirms nedēļas jau informācija ,ka ofisa gals tukšs no 20+ darbiniekiem darbā tikai 2i !!! ofisu nevar tik viegli aizvietot kā ražošanas bloku,tad nu tur vēji ar svilpo
vīrs laiku pa laikam parunā,ka sūdi briest ,bet uz darbu iet..ko darīsi..un pag nedēļ vīruss nogāž inžinieru daļu

...paliek ar vien mazāk darbinieku ,bet fabrika nereaģē, darbs turpinās . trešdien vīram beidzās maiņa un šams saka.. davaij es braucu uz trīs dienām palīgā uz stroiku J.(kolēgis un ģimenes draugs) lai negrozītos pa māju..mazums kas ar to covid...nu un tad tur visi pa vienam vien sāk velties kā mušas...J. visa famīlija strādā tajā fabriķī..cits ofisā, cits transpota, cits pakošanā ...un jā visiem pozitīvs ..vien J. tests nepareizi noņemts, jadara vēlx
vīrs un sīkais pagaidām pēc pazīmēm vairāk uz saaukstēšanos velk.. tapēc stiepju gumiju testam...varbuut rīt/pariit testēsimies.
fabrika strādā..pie dee mazas ragavinas..nav jau nekāda LV
apnika man rakstiit un kkur nobraucu no galvenās domās
nuja un paskatījos pilsētas statistiku vakar naktī... neviena !!!! neviena gadījuma vakar nebija mūsu pilsētā !!! Nopietni? kas par huiņu... neticiet angļu cipariem un statistikai ...
https://www.grimsbytelegraph.co.uk/news/local-news/coronavirus-cases-factory-workers-