Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 99033 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Covid-19
« Atbilde #1035 : 2021. gada 12. jūlijs, 07:24:23 »
No ko, tas ir viegli pārbaudāms - mums te sapotēto ka biezs, un kāds magnētiņš katram gan atradīsies - pielieciet katrs pats sev potes vietā un redzēsim, turas vai neturas. Man diemžēl nav uz kā izmēğināt.

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #1036 : 2021. gada 12. jūlijs, 07:43:37 »
Pagaidām šķiet, ka pasauli atbrīvos no visiem, kuri šobrīd ir sasnieguši vismaz 12 gadu vecumu.

Tādā veidā tiks dzēsta arī jaunās civilizācijas atmiņa, un jaunajā pasaulē neviens vairs īsti neatcerēsies par mums, tāpat kā šodien neviens neko vairs nezin par atkārtotajiem plūdiem, kas nonesa iepriekšējās civilizācijas pēdējo 300 gadu laikā.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1037 : 2021. gada 12. jūlijs, 08:46:24 »
Kāds pamatojums? Kāpēc tas būtu vajadzīgs? Un kas tie par plūdiem?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1038 : 2021. gada 12. jūlijs, 09:03:06 »
Hrestomātisks gadījums. Šos tekstus būtu jāsaglabā nākotnei, -  pūļa psiholoģijas zinātniskajiem darbiem un mācību materiāliem.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1039 : 2021. gada 12. jūlijs, 19:48:12 »
Bobi, vai savu magnētu jau nēsā?  :taunt:

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #1040 : 2021. gada 12. jūlijs, 20:06:50 »
Pamatojums ir samērā vienkāršs - Lucim ar Dievu ir derība, ka viņam izdosies izveidot uz zemes savu "paradīzi" tā, lai cilvēki atteiktos no Dieva un apliecinātu Luci par kungu.
Nu, ir kādi 1000 vai vairāk gadi pagājuši, beidzot Lucim ir tehnoloģiski viss gatavs, lai riskētu.
Kaut kādu iemeslu dēļ Lucim nesanāk projekts ar 8 miljardiem, viņš ir sarēķinājis, ka griesti ir miljards, ko pakļaut.
Sīkāk nezinu, bet galvenais, ka viss notiek "brīvprātīgi".
Tb, es "brīvprātīgi" visam piekrītu, jo citādi mani atlaidīs no darba.

Protams, Lucim ir kalpi - Bils, Melinda, Švābs, Kariņš, Pauļuts un vēl neskaitāmi citi.

Jebkurā gadījumā - tā ir spēle uz nāvi.
Ne tikai šīszemes, bet mūžīgo.
Tāpēc es nedrīkstu klusēt, pat ja man tas būtu izdevīgāk.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 12. jūlijs, 20:12:34 no Krimsons »

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #1041 : 2021. gada 12. jūlijs, 20:21:45 »
 Vispār man, protams, ir cerība, ka Latvijas pēdējā vieta vakcinācijas rādītājos nav politiķu nemākulība, bet kādu "mūsējo gaišo" nopelns. 
Un tāpat es ceru, ka vakcinēto nonāvēšanas procesu pasaulē neaizturēs tikai tādēļ, ka Latvija "nav sasniegusi rādītājus".
Resp., ceru, ka Latvijai joprojām ir lielākas izredzes pārdzīvot masveida iznīcību.

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #1042 : 2021. gada 12. jūlijs, 20:32:47 »
Vara un spēks vēsturē vienmēr ir bijis asiņu upuris.   
Acīmredzot tā darbojas pasaules uzbūve. 
Kristus Nevainīgo Asiņu upuris nodzēsa visu.
Mums atliek tikai noticēt un pieņemt.

Šajā gadījumā dažu miljardu asiņu upuris dos spēku Lucim paveikt iecerēto.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1043 : 2021. gada 12. jūlijs, 22:05:46 »
Stāsta, ka ēstuvēs sāk pietrūkt ēdamrīku. Pielīp, ka ne atraut, apmeklētāji dodas prom ar visiem. Laikam tomēr būs jāatceļ tas lēmums par vienreizējo plastmasas štrumentu izmantošanu.  :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1044 : 2021. gada 13. jūlijs, 08:38:46 »
Kā ir ar tiem, kuri izslimojuši? Tiem veidojas organisks čips? Bez injekcijas?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1045 : 2021. gada 13. jūlijs, 09:04:42 »
Ha, izslimušajiem arī vajag vakcinēties! Pietikšot ar vienu poti  :mrgr:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1046 : 2021. gada 13. jūlijs, 09:44:29 »
Ha, izslimušajiem arī vajag vakcinēties! Pietikšot ar vienu poti  :mrgr:
Nē, arī divas vajag. Paziņu, kas izslimoja,  tikko ar otro sapotēja.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1047 : 2021. gada 13. jūlijs, 12:00:57 »
Pamatojums ir samērā vienkāršs - Lucim ar Dievu ir derība, ka viņam izdosies izveidot uz zemes savu "paradīzi" tā, lai cilvēki atteiktos no Dieva un apliecinātu Luci par kungu.
Nu, ir kādi 1000 vai vairāk gadi pagājuši, beidzot Lucim ir tehnoloģiski viss gatavs, lai riskētu.
Kaut kādu iemeslu dēļ Lucim nesanāk projekts ar 8 miljardiem, viņš ir sarēķinājis, ka griesti ir miljards, ko pakļaut.
Sīkāk nezinu, bet galvenais, ka viss notiek "brīvprātīgi".
Tb, es "brīvprātīgi" visam piekrītu, jo citādi mani atlaidīs no darba.

Protams, Lucim ir kalpi - Bils, Melinda, Švābs, Kariņš, Pauļuts un vēl neskaitāmi citi.

Jebkurā gadījumā - tā ir spēle uz nāvi.
Ne tikai šīszemes, bet mūžīgo.
Tāpēc es nedrīkstu klusēt, pat ja man tas būtu izdevīgāk.
Dārgais Krimson, man ļoti patīk, ka mēģini fantazēt par šo procesu, tikai akcenti nav gluži pareizi!   
Jā, Lucifers palaida vīrusu, kurš kā ļaunais gars iemiesojas cilvēkā un viņu piebeidz.   
Taču cilvēki ar Romas pāvesta Franciska svētību ir izgudrojuši vakcīnu ar kuru cīnās pret šo ļauno garu!     
Vakcīna ir svētais ūdens pret ļauno garu, arī vilkačiem, zombijiem, raganām u.c. Lucifera pakalpiņiem!   
Tie, kuri baidās no vakcīnas vai svētā ūdens patiesībā ir tie nešķīsteņi...     
Priecina, ka reāli maz šo īsto velnu un raganu starp mums....no miljona vakcinēto atrodas mazāk par vienu, kurš nomirst no svētā ūdens...tātad reāli Latvijā ir tikai viena ragana, kura vēl nav vakcinēta, jo mirušo mums te pēc svētā ūdens saņemšanas nav...     
Pārējie antivakseri ir Lucifera propagandas iebaidītie, tie mums jāglābj un pie reizes atradīsim vienīgo Latvijas raganu vai velnu!     
Par obligāto vakcināciju Latvijā!     
p.s.     
ehh....bet lai ir -  :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1048 : 2021. gada 13. jūlijs, 12:27:19 »
J&J atklājušās blaknes - autoimūna saslimšana. Sākas pēc kādām 40 dienām pēc vakcinācijas.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1049 : 2021. gada 13. jūlijs, 12:50:55 »
J&J atklājušās blaknes - autoimūna saslimšana. Sākas pēc kādām 40 dienām pēc vakcinācijas.
redz, tā rodas puspatiesības, ja liek ziņu, kā to izdarīja tuk , jo 
" 100 provizoriskus ziņojumus par GBS pēc aptuveni 12,5 miljonu šīs vakcīnas devu izmantošanas" (c)....nu, tas ir zem procenta un aiz komata....un "ASV šī slimība katru gadu skar 3000 līdz 6000 cilvēku, bet lielākā daļa no viņiem atveseļojas" un ASV ir 328 miljoni iedzīvotāju...tātad atkal kaut kur zem 0.01%..un lielākā daļa atveseļojas! ...koroče - baidies vilka, neej mežā sēnes un ogas lasīt!  :murmur:   
p.s.   
bet man personīgi J&J nepatīk, jo,  manuprāt, tieši viņi izvērsa kampaņu pret AZ...labāk tomēr pfizer, moderna, AZ...