Autors Tēma: Baltkrievija  (Lasīts 25035 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Baltkrievija
« Atbilde #105 : 2020. gada 23. augusts, 23:37:20 »
šovakar FB parādīja kadrus - Lu ar dēlu un kalašnikovu pilnā ekipējumā izkāpj no helikoptera un apsardzes nodrošināts dodas uz valdības namu. Interesenti, ko viņš tur ieplānojis nošaut? Tautu? Un kā pēc šī cirka šams domā(plāno) valdīt? Vecis totāli nojūdzies...  :fubar:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #106 : 2020. gada 24. augusts, 08:45:57 »
Pilnīgi nesekoju un tikai reizēm pazib kkur tv vai netā kkas. Ja tas skartu mūsu valsti, gan jau varbūt iedziļinātos :scratch:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #107 : 2020. gada 24. augusts, 09:07:05 »
Vakar nu ļotiļoti tautas pulcēšanās.
Nezinu, kas tur sanāks, bet iespaidīgi un godājami.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #108 : 2020. gada 24. augusts, 09:36:07 »
ja jau batjka ķer pie stobra un velk bruņuvesti, tad ir sa...zies (sabijies) ne pa jokam. Vēl cer no spēka pozīcijas parādīt, kurš galvenais.. Tas parasti ilgtermiņā neizdodas

Atslēdzies Minne

« Atbilde #109 : 2020. gada 24. augusts, 13:11:02 »
Veči jau tādā veidā psiholoģiski biedē pretinieku un rāda savu krutumu/ekipējumu/činča pagarinājumu

Atslēdzies LVSNor

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies sanda

« Atbilde #111 : 2020. gada 27. augusts, 17:02:28 »
Savā ziņā ļoti noderīga īpašība  ;)  Un, acīmredzot, ne viņš viens tāds...

P.S. "Logs" uz Eiropu?
[/quote
Savā ziņā ļoti noderīga īpašība  ;)  Un, acīmredzot, ne viņš viens tāds...

P.S. "Logs" uz Eiropu?
Iemesli varēja būt vismaz 5. Sākot ar izrādīšanos 1.sievai un beidzot ar naudas atmazgāšanu -  kaut ko līdzīgu.
Viņš bija 9. maija tusētājs (tieši tā - tusētājs),  kaut kādas Baltkrievijas un Latvijas draudzības vai sadarbības biedrības un vēl citu biedrību priekšnieks vai runasvīrs, latviski nesaprata, uzskatīja- Baltkrievijā  ņečivo ņet (nekā nav).
Viņam pateicu - esmu nacionāliste :) ) - neņēma to galvā.
Saņēmu  pakalpojumus un ierosinājumus, pusi pieņēmu, pusi atraidīju. Pie noraidītajiem  bija šāds - iekārtot ziedojumu kastīti bezsaimnieku dzīvniekiem, pusi viņiem, pusi mums - pateicu - dzīvniekiem viss. Viņš nekavējoties piekrita - viss dzīvniekiem.
Regulāri man uz darbu nesa pusdienas no restorāna - tas bija labi :smile:
Reiz viņš man piezvanīja un vārgi sēca klausulē - ļežu v gaiļezers pod kislorodnoj maskoj... nogārdza nodaļu un palātu.
Skrēju/braucu - atradu dzīvu un diezgan spriganu, masku esot palūdzis māsiņai.
Tad viņš ierosināja apprecēties baznīcā.
Varbūt materiālu apsvērumu dēļ būtu bijis lietderīgi, ziedojumu kastītes nokontrolētu, bet viņš varēja izdomāt 5 gājienus uz priekšu, kamēr es labi, ja 2...

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #112 : 2020. gada 27. augusts, 17:26:05 »

Polijas specdienestu darbība Baltkrievijā izgāzusies...
Nelīdzēja no Polijas darbojošies BELSAT (sadarbības partneri CIP sponsorētā RADIO SVOBODA) un NEXTA telegram kanāls veiktās INFO kampaņas  : https://topwar.ru/174398-mjatezh-v-belorussii-provalilsja-blagodarja-bezdarnoj-operacii-specsluzhb-polshi.html

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #113 : 2020. gada 27. augusts, 19:00:44 »
nu ārkārtīgi cienījams ziņu avots...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #114 : 2020. gada 27. augusts, 19:37:17 »
nu ārkārtīgi cienījams ziņu avots...

un galvenais - ticams  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #115 : 2020. gada 27. augusts, 20:49:57 »
Da labi. Kā atšķirot ticamos un neticamajiem? Ticamie latviski, neticamie - krieviski?
Šitais
https://www.delfi.lv/news/arzemes/zilums-nav-nekas-ka-baltkrievija-aiztureja-jutuberi-no-krievijas.d?id=52389147
ir vairāk ticams?

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #116 : 2020. gada 27. augusts, 20:58:41 »
27 Aug 2020 14:03 Lukashenko declares readiness for dialogue with 'reasonable' opposition members
MINSK. Aug 27 (Interfax) - Belarusian President Alexander Lukashenko has announced that he is ready to establish a dialogue with labor collectives, students, and "reasonable" members of the opposition, but said that won't happen under the pressure of street protests. https://interfax.com/newsroom/top-stories/69700/

No otras puses: Mass arrests in Belarus as authorities question Nobel Laureate 27/08/2020 - 14:06
Riot police in Minsk dispersed anti-government protesters demanding the resignation of Belarus President Alexander Lukashenko Wednesday night.
https://www.euronews.com/2020/08/27/mass-arrests-in-belarus-as-authorities-question-nobel-laureate

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #117 : 2020. gada 27. augusts, 21:09:32 »
Kvadra, viss šis jau ir vairs tikai atgremojumi, man pietika ar pirmo dienu reportāžām skaidrībai. Nēnu, delfus uzskatīt par cienījamu avotu, nu fui, kad tepat ir tēma par mazsmadzeņu kretīniem, ak jel, no kurienes gan tur citāti.. :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #118 : 2020. gada 27. augusts, 23:19:29 »
Kundaļa avoti ir īpaši ticami

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #119 : 2020. gada 27. augusts, 23:39:45 »
Neba nu es Delfus kā ticamo avotu minēju, tieši otrādi.
Bet vispār tas ir tiiik subjektīvi  - katrs par "ticamo" avotu uzskata to, kura pozīcijai pats tic, visus pārējos pēc definīcijas ierindojot neticamajos  :mrgr:  Bet vai vispār eksistē tādi 100% patiesi un objektīvi avoti, kuru  informāciju bez filtra pieņemt par baltu patiesību? Domāju, ka ne. Pat cilvēki, aculiecinieki, vienus un tos pašus notikumus redz dažādi, katrs ar savu pieredzi, ko tur runāt par masu medijiem, kuri - kā maizi ēd, tā dziesmu dzied.
Tāpēc nesmādēju arī tos "neticamos" informācijas avotus, jo, kas zina, citā leņķī uz situāciju paskatoties, var pēkšņi izrādīties, ka zilonis nav tikai stabs. Vai tikai šļūtene.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 28. augusts, 00:00:46 no kvadra »