Autors Tēma: Pārvākšanās trakums  (Lasīts 3609 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Pārvākšanās trakums
« Atbilde #45 : 2021. gada 26. janvāris, 14:40:22 »
a neko, diezgan pat forši, es teiktu. Jo likās, ka būs traki tāds salikums.
Un kaķis maskējies tepiķa krāsā:)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #46 : 2021. gada 26. janvāris, 14:49:20 »
man tad bija būtiski, tā kā darbs mājās, lai tā visa atmosfēra nekristu uz nerviem. Gribējās ko jauku, lai ir kur acis piesiet. Zaļš ar violetu labi sapas kopā, bet tā tahta ir kā tāds spilgts krāsas efekts. Un mēbeles  tādos pamata toņos var būt jebkādas - baltas, pelēkas, koka. Nekādas disonanses. un tāds svētku optimistisks noskaņojums

Atslēdzies tuk

« Atbilde #47 : 2021. gada 26. janvāris, 15:04:48 »
Tev ar Kundalini vienotas rūpes ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #48 : 2021. gada 26. janvāris, 15:13:32 »
Man liekas traks krāsu savienojums, es tādā justos slikti.
Bet olgucis māksliniece, tātad traka  :blushing:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #49 : 2021. gada 26. janvāris, 15:17:27 »
Es arī ilgstoši nevarētu, man par aktīvu tie toņi.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #50 : 2021. gada 26. janvāris, 15:45:34 »
Es arī laikam traka - man patīk

« Atbilde #51 : 2021. gada 26. janvāris, 15:47:49 »
kam kleita, kam meita utt... es arī neatvēzētos uz tādu krāsu kombināciju, man, lūdzu, kaut ko pieklusinātu (ok, ar dažiem košākiem dekoratīviem elementiem), bet galvenais lai Olgucim pašam patīk.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #52 : 2021. gada 26. janvāris, 16:07:40 »
pie tādiem toņiem -lillā un zaļš  -ļoti koši jāgrimējas, lai nebūtu...hmmm....slikta sejas krāsa :sarcasm:
Nē, es tādos sajuktu prātā

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #53 : 2021. gada 26. janvāris, 17:07:42 »
 :rofl: ... nu tak, es no sākta gala visus brīdināju, ka olgucis ir  tāds... nedaudz ar  "švilpi". Vajag taču kaut kādu enerģijas lādiņu, kas pieceļ no krēsla un liek rosīties.
Vispār, tās zaļās žalūzijas man tā iepatikās, ka virtuvi gribēju visu zaļu no griestiem līdz... nu visu, kas tik iespējams.  No tās gan bija žēl šķirties.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #54 : 2021. gada 26. janvāris, 17:20:58 »
Man pirms n-padsmit gadiem gandrīz viss bija zaļš un oranžs. Tagad tikai balts.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #55 : 2021. gada 26. janvāris, 20:12:33 »
Man patīk aprikožu krāsa sienām - tad ir variācijas ar aizkariem - ziemā var tumši violetus, vasarā var zaļus vai oranžus. Tad arī koka mēbeles nekož acīs.
Kad krāsoju sienas dzeltenas, visi kliedza, ka ēdot acis. Pēc tam, kad salika mēbeles, nemaz tik daudz tā kodīgi dzeltenā vairs nepalika.
Viss atkarīgs no apgaismojuma, kam telpa kalpo, savstarpējā krāsu salikuma.
Es arī pašreiz esmu ''iesprūdusi''. Gribējās beidzot sakārtot pirmo stāvu, bet netiek nekam klāt būvmateriālos. Pirkt internetā var tikai pilnīgi pofigistiski ekzemlāri (sorru...), man arī vajag redzēt krāsu, faktūru, izmēru.
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #56 : 2021. gada 26. janvāris, 20:24:48 »
Manā šā brīža dzīvoklī ir tikai krāsotās sienas, tapetes nekad nav bijušas. Sienas ir bijušas visādas - zaļas, dzeltenas, aprikožu tonī, pelēkas, tagad ir visās guļamistabās ir gaiši pasteļtoņi, bet dzīvojamajā istabā un koridoros baltas. Ideāls fons jebkam, un ietaupās nauda par krāsas tonēšanu.  :)
Pirms ievākšanās man ātri bija jāizvēlas sienu krāsa, poņas nekādas, kā tas viss izskatīsies uz sienas lielā laukumā, tāpēc vienā no istabām pēc ievākšanās pati pārkrāsoju 2 sienas, jo krāsa bija sanākusi tik jiftīgi zaļa, ka slikti metās skatoties :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #57 : 2021. gada 26. janvāris, 21:00:31 »
Tas ir tas lielais klupšanas akmens -mazajā pleķītī normālā krāsa lielā laukumā ir dzīvas šausmas
Pati esmu izvēlējusies smuki dzeltenu krāsu, kad saule spīdēja virsū, sekretāre kliedza, ka jaliek saules brilles. Krāsu vajadzēja "nolauzt"
Mums lielākoties off baltas, tumši pelēkas, dīvaini tumši rozā, dažas oranžas un zilas

Atslēdzies Minne

« Atbilde #58 : 2021. gada 26. janvāris, 21:19:16 »
Kā mani savulaik mācīja - mazā pleķīša/paraudziņa tonis uz liela laukuma/sienas izskatīsies tumšāks

Atslēdzies tuk

« Atbilde #59 : 2021. gada 26. janvāris, 21:23:38 »
Mums sienas arī bez tapetēm, toņu gamma - balts, bēšie, pelēkie, dziļi tumši brūns. Sezonāli mainot tekstilu, veidojas dažādas noskaņas telpā.