Autors Tēma: Pārvākšanās trakums  (Lasīts 3558 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Atb: Pārvākšanās trakums
« Atbilde #60 : 2021. gada 27. janvāris, 13:11:10 »
Citāts
mazajā pleķītī normālā krāsa lielā laukumā ir dzīvas šausmas
Uhu. Uzskatu, ka man ir diezgan laba krāsu izjūta, taču to, ko es kā vieglu olīvzaļo lielākajai istabai izvēlējos, vajadzēja vairākkārt šķaidīt ar baltu, lai gaišāku toni dabūtu. Un mazākajai istabai dzeltenais arī pārāk spilgts sanāca - izvēlējos, jo tā tumša un gribējās ko saulaināku, un pēc pieredzes zinu, ka pārāk bāls dzeltenais arī izskatās nekāds, tad jau labāk balts.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Milka

« Atbilde #61 : 2021. gada 27. janvāris, 20:31:58 »
Kā mani savulaik mācīja - mazā pleķīša/paraudziņa tonis uz liela laukuma/sienas izskatīsies tumšāks

Vairākos TV raidījumos, kur dizaineri iekārto/uzlabo mājokli, vienmēr stāsta, ka izvēloties krāsu, jāņem 2 toņus gaišāks, nekā tas, kurš iepaticies.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #62 : 2021. gada 27. janvāris, 23:46:52 »
Vairākos TV raidījumos, kur dizaineri iekārto/uzlabo mājokli, vienmēr stāsta, ka izvēloties krāsu, jāņem 2 toņus gaišāks, nekā tas, kurš iepaticies.

Izņemot, ja gribi melnu sienu.
Bet tā tas tiešām ir. Vēl ļoti der iet uz veikalu ar baltu lapu un likt blakus noskatītajam paraugam - tipa baltie griesti (protams, ja plānoti balti). Man, zinot to toņu reālā gaišuma problēmu, ir bijis otrādi - paņem gaišāku (jo citādi būs par tumšu), bet izskatās pilnīgi jēli, jo reāli par gaišu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #63 : 2021. gada 27. janvāris, 23:59:11 »
Par to balto lapu ļoti laba doma!

Atslēdzies magda

« Atbilde #64 : 2021. gada 28. janvāris, 21:34:23 »
Es par žalūžijām- laikam "ruļļa" vai "slokšņu" žalūzijas mājās negribētu. Tās vairāk ofisam der, manuprāt.  Mājas pirmajam stāvam pasūtīju auduma romiešu žalūzijas, gaišā , pērļu pelēkā tonī. Ar kantīti :) .Pasūtīju salonā (pēkšņi aizmirsu nosaukumu)) ,kas ir kalnā , pie zagsa- Olguc, Tu zināsi! ;)  Salona saimniece- Signe! Superīga! Ļoti atbildīga, precīza un ar labu gaumi! Visus aizkarus, žalūzijas gan dzīvoklim, gan tagad mājai esmu šuvusi tikai pie viņas. Arī preču sortiments viņai ir labākais Valmierā. Ar Kamejas širpotrebu nav salīdzināms, manuprāt! :smile: