Aptauja

Vai Tev telefonā ir lietotne "apturi covid"?

kas ir covid?

Autors Tēma: Vai Tev telefonā ir lietotne "apturi covid"?  (Lasīts 5589 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Atb: Vai Tev telefonā ir lietotne "apturi covid"?
« Atbilde #15 : 2020. gada 28. oktobris, 14:14:15 »
Fiasko neies tautās, ja lietotne paziņos, ka  esi kontaktpersona??
Man tādu čakaru nevajag. Ja būs reāla kontaktpersona, ne no telefona, tad domàs.
No izsekošanas gan nav bail :D

Zini, izpīpēs par laiku, kur ir būts tajā brīdī (lietotne ziņo arī par dienu un stundu, kad tas kontakst ir bijis), neies gan un pagaidīs, kas notiek tālāk. Čakars? Jā, bet nu... pārdzīvošu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2020. gada 28. oktobris, 21:01:49 »
Divi gabali atbildējuši "kas ir covid?"  :mrgr:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #17 : 2020. gada 28. oktobris, 21:53:31 »

Gan jau Mellene  :rofl:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #18 : 2020. gada 28. oktobris, 22:07:37 »

Dauzās. Tā bija mana pirmā doma - tā atbildēt :mrgr:

Realitātē ir tā - bez visas lietotnes manus kolēģus ir apziņojis darba devējs. Info no klientiem vai SPKC.
Es visu laiku biju mājās - kam man to lietotni? Tagad braucu uz darbu, bet ne sabiedriskā transportā. Ja darbā būs neražiņa - tad taču man to paziņos, ja veikalā - nu piedodiet, "jūs un 150 citi cilvēki vienlaicīgi bijāt RIMI" ... tā tas notiek? Kā? Un ko man tas līdz?

Es ļoti priecātos, ja kāds, kurš jau saņēmis info no šīs lietotnes, padalītos ar reālu pieredzi - kā tas strādā un vai strādā.

P.S. Es nekad nevarēšu būt rādītājs, jo man telefons ir zvaniem, SMS, Whatsappam un ja citādi nevar - foto iespējām. Lauki! :D

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #19 : 2020. gada 28. oktobris, 22:20:30 »
Nu nebūs tev RIMI, ja nu vienīgi mega rindā stāvat blakus, vai tik nebija vismaz 15 min jābūt blakus.

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2020. gada 29. oktobris, 14:47:21 »
es te tā padomāju..ko tai lietotnei ar mani darīt??? ja man nav nekad telefons pie manis.. dažreiz dusmojos,ka aizbraucu no majas un atkal telefons nav līdz, bet ko padariis...
vissmieklīgākais ir veselības uzraugs, kurš katru vakaru panikā , jo man atkal dienā tikai 160 soļi.. tjipa laikam tik daudz sanāk ja paris reizes nones no aukšstāva ua leju un otrādi :D

bet nu vispār jau var nesatraukties, tādi kā es ir mazākumā ..visus citus uzsakiatīs un parādīs...takšto..mieriņš  :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2020. gada 29. oktobris, 14:51:50 »
Mellen, es Tevi apskaužu - es arī gribu izslimot un miers. Kaut arī tāpat neuztraucos par covid. Visi izslimosim, bet visi nenomirsim :)

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2020. gada 29. oktobris, 15:05:40 »
būs labi Narčik... nepadodies psihotāju spiedienam  :yes: mani paplašinātā ģiemene arii domās sauc par idioti un saka ka mēs covidu dabujam jo bijām pelnījuši tjipa to ignorējot :D
 :?:
es gan domāju,ka mēs vienkārši reāli šamam piegājām ,bet nu kuru tas interesē :D  ;)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2020. gada 29. oktobris, 19:09:57 »
Mellen, es Tevi apskaužu - es arī gribu izslimot un miers.

Kad saslimst otrreiz, esot smagāk kā pirmo reizi. Nekāds miers nesanāk.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2020. gada 29. oktobris, 20:29:12 »

Kad saslimst otrreiz, esot smagāk kā pirmo reizi. Nekāds miers nesanāk.
Visā pasaulē apstiprināti tikai daži (it kā) atkārtotas inficēšanās gadījumi. Kādam gājis smagāk, kādam vispār bez simptomiem. Tā ka, ko te var vispārināt un izsecināt, ja vēl, tā teikt, "zinātnieki strīdas"?!
Nepietiek vēl ar to, ka no visi masu informācijas līdzekļi kurina histēriju - baidieties, baidieties, baidieties!!!... ?! 
Piegriezies  :angry:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2020. gada 29. oktobris, 20:55:48 »
Nu grūti ko teikt  :?:  tā īsti jau tā imunitāte uz neilgu laiku.
Bet infai sekoju fragmentāri, vienkārši piesargos.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #26 : 2020. gada 30. oktobris, 13:30:39 »
Mani šajā sakarā nomoka viens jautājums. Kā tad ir- pārslimojot imunitāte nerodas, bet no vakcīnas - veidosies. Nu tā taču nebūs. Visticamāk tā arī to vakcīnu neizdosies izveidot...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2020. gada 30. oktobris, 13:37:09 »
Tā nav ka neveidojas, ir īslaicīga, kādus sešus mēnešus vai kā tā. Par to jau rakstīja, ka tad ik pa pusgadam būs jāpotējas, ja nu izdosies radīt to vakcīnu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #28 : 2020. gada 30. oktobris, 14:31:50 »
Tagad man ir instalēta

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #29 : 2020. gada 30. oktobris, 14:54:56 »
Mani šajā sakarā nomoka viens jautājums. Kā tad ir- pārslimojot imunitāte nerodas, bet no vakcīnas - veidosies. Nu tā taču nebūs. Visticamāk tā arī to vakcīnu neizdosies izveidot...

Šodien viena paziņa lielijās, ka lepni masku nenēsā, bet nēsā līdzi izziņu, ka viņai esot diezgan labs antivielu līmenis. Pat neprasiet cik tas ir un kā to mēra. Esot nodevusi analīzes. Viņa gan izslimoja martā, kad bija ceļojumā uz Vjetnamu.