Autors Tēma: Aldis Gobzems  (Lasīts 16974 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Aldis Gobzems
« Atbilde #90 : 2021. gada 05. jūlijs, 09:22:28 »
ja pašam ir vismaz viena ideja/likumprojekts, ko vajadzētu Saeimā pieņemt, tad ja ir partijas atbalsts šajā jautājumā, tad var turp iet dabūt cauri to...vismaz zini, ko darīsi, bez to pogu spiešanas  :)

...redzi, kamēr "skaties no malas", tikmēr pilna cepure ar idejām, ko vajadzētu mainīt - sākot ar vēlēšanu likumu un vēl 101 lieta...
BET, kad esi TUR iekšā, un krēsliņš ir iesēdēts, tad uz visu to pavisam cits skats...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #91 : 2021. gada 05. jūlijs, 09:32:54 »

:yes: :yes: :yes:
man tagad dilemma - kļūt par tirliņu un 4 gadus deldēt bikses Saeimā, jeb saglabāt savu vārdu un seju un bikses Saeimā nedeldēt...  :scratch: :scratch:
Až pa taisno uz Saeimu? :?:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #92 : 2021. gada 05. jūlijs, 09:34:46 »

...redzi, kamēr "skaties no malas", tikmēr pilna cepure ar idejām, ko vajadzētu mainīt - sākot ar vēlēšanu likumu un vēl 101 lieta...
BET, kad esi TUR iekšā, un krēsliņš ir iesēdēts, tad uz visu to pavisam cits skats...
lielās idejas ir jārunā partijas iekšienē, kamēr nav panākts partijas atbalsts - par tām var aizmirst...jaunam deputātam vajag sākt ar mazu jautājumu no savas profesionālās sfēras, kur vislabāk orientējies un panākt likuma pieņemšanu - tādā veidā uztaisīt deputāta "vārdu"...visi zinās, ka tu esi tas Juris, kurš dabūja cauri to ideju!...daudzi dodas dēļ deputātu kvotām, kuras it kā vairs "neesot", bet tas ir sīkumaini...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #93 : 2021. gada 05. jūlijs, 09:47:12 »
ne, ne, es tik dauzos... nav man ne spēka, ne vēlmes kaut ko radikāli mainīt.
Piemērošos :D

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #94 : 2021. gada 07. jūlijs, 19:16:22 »
Sekoju Gobzemam tīklos - tīri interesanti, katru dienu stāsta, cik noskrējis, cik nobraucis, liek foto, bieži "laivā", kur bijis utt. Protams, arī politika utt. Vēroju un nevaru izprast - kaut kas viņā ir, bet reizēm liekas, ka tomēr ņeaļo  :?:

Atslēdzies reno

« Atbilde #95 : 2021. gada 07. jūlijs, 22:15:05 »
Viņa ņeaļo ir, ka iedomājas esam politiķis

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #96 : 2021. gada 08. jūlijs, 10:00:17 »
Viņa ņeaļo ir, ka iedomājas esam politiķis
pareizi, jo politiķim ir jāmāk sarunāties un iet uz kompromisiem...nu, tas demokrātijā....manā saprašanā viņš šo eksāmenu nenolika, kad tika nominēts premjera postenim....nu, nemāk tos kompromisus....kaut kur šajā ziņa kopē Repši, tādas fīrerisma pazīmes...viņš var kļūt par vadoni neapmierinātajiem, savākt tos 5%, bet kaut ko vairāk tad, kad krīze tiešām būs dziļa...nu, kā fīrers to izdarīja 1933.gadā, kad bija dziļās depresijas gadi....Aldis pie varas ir iedomājams tikai viens - bez partneriem, jo neprot vienoties....nu, savāks 51%, tad ...bet nākošgad Saeimā pārvarēs 5%, valdībā viņu neņems.. :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #97 : 2021. gada 09. jūlijs, 10:47:49 »
Vienmēr bijusi doma, ka iestāšanās ES bija liela kļūda. Bet. Mūsu valdības turlupiņi skrietu pa priekšu lokomotīvei jebkurā izpildījumā - vai ES, vai tukšāsbļodasbiedrībā, vai hunmainvina brālībā. Galvenais, lai nav pašiem jādomā un lai paši ir pie barotavas.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #98 : 2021. gada 09. jūlijs, 10:56:12 »
Vienmēr bijusi doma, ka iestāšanās ES bija liela kļūda. Bet. Mūsu valdības turlupiņi skrietu pa priekšu lokomotīvei jebkurā izpildījumā - vai ES, vai tukšāsbļodasbiedrībā, vai hunmainvina brālībā. Galvenais, lai nav pašiem jādomā un lai paši ir pie barotavas.

KUR var tik stulbi domāt?? :) 

Paskaties uz mūsu "PSRS brāļiem", kuri neiestājās ES - baltkrieviem, ukraiņiem, moldāviem, gruzīņiem, azeriem - ekonomiski vājāki, politiski nestabilāki + militāri konflikti un zaudētas teritorijas (BY gadījumā - visa)...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #99 : 2021. gada 09. jūlijs, 13:14:36 »
Tu lasi visu, vai tikai izlases veidā? Es teicu - jebkurā izpildījumā.
Un par ekonomisko uzplaukumu parunās mūsu bērni-mazbērni, kad būs parādi jāatmaksā. Ak, jā -aizmirsu - mums taču ir tirdzniecība! Varēs pirkt un pārdot spicē, trulē, asē un visās citās glaunajās vietās.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #100 : 2021. gada 09. jūlijs, 13:21:00 »
Tu lasi visu, vai tikai izlases veidā? Es teicu - jebkurā izpildījumā.
Un par ekonomisko uzplaukumu parunās mūsu bērni-mazbērni, kad būs parādi jāatmaksā. Ak, jā -aizmirsu - mums taču ir tirdzniecība! Varēs pirkt un pārdot spicē, trulē, asē un visās citās glaunajās vietās.

Camm, atvaino, nesapratu galvenos vārdus Tavā teikumā :D :D  Tādā gadījumā pirmais teikums bija lieks.

Par parādiem - LV ārējais parāds ir viens no mazākajiem PASAULĒ.
Arī pieticīgo muļķīšu sindroms, kamēr visi tērē/investē uz vella paraušanu, bāleliņi mīņājās vīzītēs pie koka abriņas un klusu dungo - kaut vīzītēs, bet brīvi  :sarcasm: :sarcasm:

Vēl - valsts parādi jāatmaksā NEBŪS! tos nodzēsīs inflācija, kari, ekonomikas maiņa. Piem ASV parāds ir tāds, ka to atmaksāt tehniski nav iespējams. Kaut kā viņi ņemas un % nomaksā un visi ir arī par to laimīgi... bet pamatsummu 22 triljonus dolāru atmaksāt nevar, to visi zin, bet turpina aizdot/aizņemties.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 09. jūlijs, 13:27:50 no daddy »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #101 : 2021. gada 09. jūlijs, 13:28:33 »
Par valsts parādiem runājot (neesmu sekojusi līdzi) - vai mūsdienās vispār ir valstis bez ārējiem parādiem? Ok, nezinu, vrb Norvēģija vai Bruneja  :mrgr: Tā ka parādu būšanu es īpaši par pilnu neņemu, tā ir daļa no sistēmas

Atslēdzies daddy

« Atbilde #102 : 2021. gada 09. jūlijs, 13:34:24 »
Dīvaini - attīstītajām valstīm ir milzīgi ārējie parādi (Norge 17 vietā pēc apjoma), jaunattīstības valstīm mazi - šīm neviens naudu nedod!!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #103 : 2021. gada 09. jūlijs, 13:36:32 »
Hahāa..nu, re...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #104 : 2021. gada 20. jūlijs, 12:49:45 »
Aldim māzāka konkurence - Par precētu vīru kļuvis veselības ministrs Daniels Pavļuts - viņš pagājušajā nedēļā mijis gredzenus ar savu mīļoto sievieti Elīnu Grīnhofu. ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv