nakat, Tu vispirms sakārto to sabiedrisko transportu, ja? Tā, lai ir pieejams, un lai nemaksā kosmosu, ja?
Kamēr brauciens ar mašīnu uz Tavu svēto galvaspilsētu, apmeklējot pārīti vajadzīgu iestāžu, izmaksā lētāk, nekā vilciens un trīs četri pieci pārbraucieni ar trolejbusu pa pilsētu, tikmēr es vienkārši nevaru atļauties lietot Rīgas zelta sabiedrisko transportu. Nerunāsim nemaz par laiku, kāds tiek patērēts, gaidot to sabiedrisko transportu un stāvot svaigi radītajā korķī uz Čaka ielas. Un vēl gribēšu redzēt, ka es tajā trolejbusā vai divos, un vilcienā, kur iekāpšanas augstumu, cerams, esi redzējis, stiepšu paņemtu second hand flīžu maisu vai skapi. Tas pats par velosipēdu, neskatoties uz to, ka ar velosipēdu man veselība neatļauj braukāt, pēc tam nedēļa jāklibo (tā nav muskuļu problēma, ja jau sataisījies stāstīt, ka tikai treniņš vajadzīgs).
Uz darbu Rīgā es nebraucu, vari nomierināties.
Bet tas, ka tiek pretnostatīti velosipēdisti = cilvēki un autobraucēji = necilvēki, piedod, nav normāli.
Starp citu, es agrāk tā darīju - no sava meža līdz pilsētas vilcienam, pēc tam uz Rīgu ar vilcienu, atpakaļ līdz pilsētai, mašīnā iekšā un uz mājām. Daudzi tā darīja. Bet pirms kāda laika to stāvvietu pie stacijas pataisīja par maksas stāvvietu. Super, vai ne? Park and ride?