PS, Kvadra, bet kā uzzināji, ka tas ir bijis tas vīruss?
kvadra, kā pārbaudīji, ka tas bija covids ar ko slimoji? Taisīji to antivielu testu?
Lai nu piedod man nakats šo novirzi no tēmas, bet neatbildēt nepieklājīgi, reiz jau pati to pieminēju.
Jā, oficiāli noteiktas diagnozes man nav, jo tas bija februāra vidū, kad pie mums vēl neko netestēja. Un tobrīd jau man pašai tas ne prātā nenāca. Līdz tādam secinājumam nonācu vēlāk, saliekot visu puzzli kopā, un pēc principa "ja kaut kas izskatās kā pīle, čāpo kā pīle un pēkšķ kā pīle, tad tā arī IR pīle". Es izciemojos un izdzīvojos reģionā, kas tūliņ pēc manas aizbraukšanas tika vispār slēgts kā "melnais punkts" un kur cilvēkiem bija liegts no mājām iet ārā. A mēs sirsnīgi iztusējāmies un izceļojāmies... Mana māsīca, ar ko kopā dzīvoju un braukāju apkārt, saslima ātrāk un smagāk, es kādas dienas vēlāk un vieglāk. Nu, tāda arī atlidoju uz Latviju... It kā jau nasing spešl - klepus, kakla sāpes, konjunktivīts, bik temperatūras. Un nespēks, kas saglabājās visilgāk, tāds "ne ta slima, ne ta vesela" stāvoklis, kad pa nopietno nekas nekaiš, bet pastrādāt īsti jaudas arī nav. Nu ko man domāt, ka covida smagi skārtā reģionā esmu sagadīšanās pēc kko citu sagrābstījusi? Es, kas ar gripām vulgaris gadus 20 neesmu slimojusi?
Neesmu pētījusi antivielas. Ja tas būtu iespējams, piemēram, vienkārši nosūtot maksas īsziņu

, es notestētos ziņkāres pēc. Bet lai meklētu, kur tādu analīzi taisa, ietu asinis vai ko nu tur nodot, tik motivēta neesmu, jo man turklāt vēl no ļaužiem baltos halātos bail kā vellam no svētā krusta. Galu galā, ko tas vairs maina.