Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125788 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1170 : 2021. gada 12. aprīlis, 10:53:53 »
nakata kungs, rindu pie vakcinēšanās milzu centriem nav nemaz un nekur, nesaprotu, kādēļ Tu vēl neko neesi izdarījis?
Vai arī gaidi uz kādu noteiktu vakcīnu?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1171 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:04:32 »
Brom, redz es speciāli ieliku to vārdu "peška", lai redzētu reakciju....šī citāta autore to uzreiz izmanto, lai nolektu no ringa un tur iemānīt tevi :mrgr: ...tādi jau ir "vadoņi"...

Kas Tev liek domāt par kaut kādu hierarhiju?
Kāds kādam norāda kā pareizi izteikties vai uzskatīt?

Zini, kas ir galvenais "strīda uzturētājs"?
Uzskats, ka tie, kuri nepiekrīt, ir Pļaviņa un vvz kura tur piekritēji, kuri klāsta par čipiem, 5g kaitīgumu un plakano zemi.
Bet tā nav. Šeit neviens nenoliedz vīrusa eksistenci. Nestāsta, ka vakcīna ir fufelis un nevienu neaģitē nepotēties.
Vien pasaka jā/nē un kāpēc tieši tā. Viss.

Pat ja tiek uzskaitīti tikai fakti/personīga pieredze/ bez jebkāda viedokļa izteikšanas - ja šī info nesakrīt ar taviem uzskatiem - viss, antivaxeris aģitē un noliedz vīrusu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1172 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:09:56 »
Nakat, es Tevi saprotu, bet saproti arī mani - Tu neko daudz tur nevari ietekmēt, tāpēc atslābsti  :just_popcorn: ... mans (8-kārtīga ģeda) padoms - slimnīcā drošāk, īpaši, ja ir jau keiss bijis... ja tomēr mājās, tad saslēdz kārtīgus līgmus  ar to "otro" advancēto vecmāti, būs dārgāk, toties drošāk... sarunāšana, pats zini...
...tātad sekoju šim padomam un atslābu, tagad esmu 6-kārtīgs ģeds....puika, 4,22 kg, 54,5 cm....meita tika aizvesta uz slimnīcu, kur viss notika ātri, tajā pašā sestdienas vakarā jau mājās...ar kovidu risks saslimt slimnīcā laikam ir mazinājies, jo visi tur vakcinēti un kamēr mums  14 dienu kumulatīvais rādītājs uz 100 000 iedzīvotāju: 344.3, tad UK tas esot ap 50 (neesmu pārbaudījis) .     
Lūk, ko nozīmē sabiedrības vakcinācija un atbildīgas valdības darbs tās labā! :)   

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1173 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:16:22 »
Notiek "karš" un brīvprātīga iesaistīšanās ir pirmajā kara epizodē, pēc tam jau obligāts iesaukums...kara laikā nav pieņemami uzskati, ka es ar to ienaidnieku necīnīšos, lai citi krīt kaujas laukā....visus iesauc armijā sabiedrības izdzīvošanas labā un pēc tam jau kā nu kuram paveiksies...karā ka jau karā ir kritušie, tikai šoreiz mazāk jauniešu, bet vairāk veču krīt...

Tak kariņu grib paspēlēt, tādēļ sadalījis labajos un sliktajos... citādi, ar ko tad karot? Nesanāks spēlīte  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1174 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:22:30 »
...tātad sekoju šim padomam un atslābu, tagad esmu 6-kārtīgs ģeds....puika, 4,22 kg, 54,5 cm....meita tika aizvesta uz slimnīcu, kur viss notika ātri, tajā pašā sestdienas vakarā jau mājās...ar kovidu risks saslimt slimnīcā laikam ir mazinājies, jo visi tur vakcinēti un kamēr mums  14 dienu kumulatīvais rādītājs uz 100 000 iedzīvotāju: 344.3, tad UK tas esot ap 50 (neesmu pārbaudījis) .     
Lūk, ko nozīmē sabiedrības vakcinācija un atbildīgas valdības darbs tās labā! :)

Apsveicu!
Tevi jau savakcinēja??  es ar tiku prioritārajā rindā, bet tā kā nav ĢĀ nosūtījuma, tad pagaidām nekā...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1175 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:23:18 »
nakata kungs, rindu pie vakcinēšanās milzu centriem nav nemaz un nekur, nesaprotu, kādēļ Tu vēl neko neesi izdarījis?
Vai arī gaidi uz kādu noteiktu vakcīnu?
esmu laukos, manam feldšerpunktam sola vakcīnu aprīļa beigās...un, Minne, ja jau man paprasīji privātu informāciju, tad ka ar Tavu vakcināciju? :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1176 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:32:51 »
esmu laukos, manam feldšerpunktam sola vakcīnu aprīļa beigās...un, Minne, ja jau man paprasīji privātu informāciju, tad ka ar Tavu vakcināciju? :)

Tātad - arī pasīvais antivakseris :)
pasaki, ka ja pa īstam vēlētos (ticētu), dienas laikā nedabūtu to šprici? :)

PS. es dēļ tās sirds aritmijas nejūtos pietiekami labi, tāpēc nesteidzinu lietas

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1177 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:40:48 »

nakat, skaidrs.

Un par mani arī skaidrs - neesmu slēpusi, ka darbā atteicos no vakcinēšanās pagaidām. Bet histēriskā priekšniece izdara nepatīkamu (histērisku) spiedienu un šantāžu mājienus, un tas man ļoooti nepatīk

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1178 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:41:00 »

Tātad - arī pasīvais antivakseris :)
pasaki, ka ja pa īstam vēlētos (ticētu), dienas laikā nedabūtu to šprici? :)
nē, es vairāk baidos riskēt braukt uz tuvāko pilsētu, kur tie kovida rādītāji ir augsti....es tiešam baidos saslimt, jo sirds patreiz ir tāda, ka diez vai 38+ temperatūru izturēs...taču maija vidū jābrauc uz stradiņiem, kur lems laikam jau par nākošo stentu un tad jau būšu vakcinēts aprīļa beigās....

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1179 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:42:56 »
esmu laukos

Sestdien tak brīvā rinda bija, varēja gribētāji traukties vakcinēties, puse vakcīnu tik bija izpotēta.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1180 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:43:47 »
To nu es arī nesaprotu -tik kaismīgi par vakcināciju, bet nevar aizbraukt brīvdienās uz Rīgu un laimīgi saņemt savu poti.
P.S. man vakcīna no ĢĀ jau sen, maijā būs otra. Dēlu pieteicu, viņam septembrī Erasmuss Portugālē
P.P. S. Nakat, apsveicu!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1181 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:47:32 »
Par savu veselību trīc un dreb, jūs, jūs pārējie gan, vakcinējieties uz karstām pēdām, lai tur vai kas!  :mrgr:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1182 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:51:02 »

Sveicu!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1183 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:51:36 »
Par savu veselību trīc un dreb, jūs, jūs pārējie gan, vakcinējieties uz karstām pēdām, lai tur vai kas!  :mrgr:

:yes: :yes:  Tur dziļa doma apakšā - kad 70% savakcinēs, pārējie varēs nevakcinēties!!! :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1184 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:54:33 »
Tak tā Nakata demagoģija vislaik kā āža kāja redzama!