Redzi, tuk, Tevi nesatrauc citu izvēles. Mani arī ne. Bet dažiem (kā redzams, diezgan daudziem) citu izvēles izraisa nepārvaramu vēlmi novēlēt, lai tie ar atšķirīgu izvēli nosprāgst.
Un tak viņi sevi uzskata par "īsteni pareizā viedokļa paudējiem".
Par to es runāju!
Un vai tikai, nakata vārdiem, pusaudžu līmenī nav tieši tie, kas otram vēl nāvi tikai tāpēc, ka viņš ir ar atšķirīgu viedokli.
ir cilvēki, kam tīk būt opozīcijā, dajebkādā, ka tik opozīcijā. Un tad tīksmināties par it kā pāri darījumiem un to, ka neviens viņu nesaprot. Viņi arī nevienā jautājumā nekad nenāks ar iniciatīvu. Vispirms ar noliegumu, kritiku - kā aizsargreakciju, jo kāda cita darīto kritizēt ir visvienkāršāk. Kritizētāju parasti cenšas atspēkot nevis pārkritizēt un tā kritizētājs savās acīs iegūst kaut kādu vērtību. Pašam kaut ko promotēt - tas nav droši, jo tad citi kritizēs.
Es jau pagājušajā ziemā izteicu viedokli, kas būtu darāms, nevis kritizēju. Un cilvēku vēlmi vakcinēties arī nekritizēju - katram sava izvēle, lai justos droši.
Toties kritizēju Cienījamo Provakcīnistu* uzbrukumus un ņirgāšanos par tiem, kuri savu iemeslu dēļ izvēlas citu ceļu.
__
* Tāda pati ņirga kā nakata "cienījamie antivakseri". Un es nesāku pirmā.