Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125019 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1770 : 2021. gada 26. jūlijs, 08:20:52 »
Savām acīm gan neesmu redzējusi, jo pa tādām vietnēm neložņāju, bet man stāstīja, ka esot pat tāda interneta spēlīte "Nosit antivakceri!". 

...redzējusi neesi, lasījusi neesi, bet viedoklis ir...un baumas izplati :sarcasm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1771 : 2021. gada 26. jūlijs, 08:42:41 »
Viedoklis ir, jā.

Tikko vienu foršu jaunvārdu uzgāju -  "vakci-nazi"!  Ļoti precīzs un aktuāls, manuprāt   :mrgr:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1772 : 2021. gada 26. jūlijs, 08:43:44 »
Vissparīgāk te, šajā forumā, visus pretnostata pretvakcīnisti. Pārējie dzīvo savu dzīvi un jā, sāk iet uz koncertiem, teātriem utml.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1773 : 2021. gada 26. jūlijs, 08:48:23 »
šitā ņemšanās liek domāt par psiholoģisku īpatnību - ir cilvēki, kam tīk būt opozīcijā, dajebkādā, ka tik opozīcijā. Un tad tīksmināties par it kā pāri darījumiem un to, ka neviens viņu nesaprot. Viņi arī nevienā jautājumā nekad nenāks ar iniciatīvu. Vispirms ar noliegumu, kritiku - kā aizsargreakciju, jo kāda cita darīto kritizēt ir visvienkāršāk. Kritizētāju parasti cenšas atspēkot nevis pārkritizēt un tā kritizētājs savās acīs iegūst kaut kādu vērtību. Pašam kaut ko promotēt - tas nav droši, jo tad citi kritizēs.
Bet neņemiet personīgi, ceru, ka tas nav par jums  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1774 : 2021. gada 26. jūlijs, 09:36:26 »
šitā ņemšanās liek domāt par psiholoģisku īpatnību - ir cilvēki, kam tīk būt opozīcijā, dajebkādā, ka tik opozīcijā. Un tad tīksmināties par it kā pāri darījumiem un to, ka neviens viņu nesaprot. Viņi arī nevienā jautājumā nekad nenāks ar iniciatīvu. Vispirms ar noliegumu, kritiku - kā aizsargreakciju, jo kāda cita darīto kritizēt ir visvienkāršāk. Kritizētāju parasti cenšas atspēkot nevis pārkritizēt un tā kritizētājs savās acīs iegūst kaut kādu vērtību. Pašam kaut ko promotēt - tas nav droši, jo tad citi kritizēs.
Bet neņemiet personīgi, ceru, ka tas nav par jums  :mrgr:
es arī par šo situāciju pēdējā gada laikā daudz domāju...tas ir kaut kāda paveida infantilisms, kad cilvēks nepieaug atbildības izpratnē, bet paliek spurainu pusaudžu līmenī, kuriem viss ir slikti un nepareizi...neizprot sabiedrības procesus, bet redz tikai daļu...baidās būt "lohi" (iespējams tīņa gados apkrāpti)...iespējams vecāki nav bijuši augstu izglītoti, gudri un tīnim šie nav bijuši autoritātes, bet tirāniski, kuri ar varu spieduši kaut ko muļķīgu darīt utt....tā rodas autoritāšu noliegšana, kas saglabājas jau izaugot...   
Cienījamie antivakseri, neviens jūs nedurs (es noteikti nē), jo manās acīs jūs esiet vēl bērni,spuraini pusaudži un es ceru, ka jūs pieaugsiet.... :)     

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1775 : 2021. gada 26. jūlijs, 09:55:19 »
Neko daudz par to nedomāju pēdējā gada laikā  :mrgr: 
Nu tāda ir cilvēka daba. Visi zina, cik slikti būt ar lieko svaru, bet paskat, cik rešņu un kļūst arvien vairāk. Alkoholiķi, narkomāni, smēķētāji... Katrs izdara savas izvēles un tās viņa tiesības. Pilnīgi nesatrauc citu izvēles, katrs dzīvo savu dzīvi kā grib.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1776 : 2021. gada 26. jūlijs, 10:21:31 »
Redzi, tuk, Tevi nesatrauc citu izvēles. Mani arī ne. Bet dažiem (kā redzams, diezgan daudziem) citu izvēles izraisa nepārvaramu vēlmi novēlēt, lai tie ar atšķirīgu izvēli nosprāgst.
Un tak viņi sevi uzskata par "īsteni pareizā viedokļa paudējiem".

Par to es runāju!

Un vai tikai, nakata vārdiem, pusaudžu līmenī nav tieši tie, kas otram vēl nāvi tikai tāpēc, ka viņš ir ar atšķirīgu viedokli.

ir cilvēki, kam tīk būt opozīcijā, dajebkādā, ka tik opozīcijā. Un tad tīksmināties par it kā pāri darījumiem un to, ka neviens viņu nesaprot. Viņi arī nevienā jautājumā nekad nenāks ar iniciatīvu. Vispirms ar noliegumu, kritiku - kā aizsargreakciju, jo kāda cita darīto kritizēt ir visvienkāršāk. Kritizētāju parasti cenšas atspēkot nevis pārkritizēt un tā kritizētājs savās acīs iegūst kaut kādu vērtību. Pašam kaut ko promotēt - tas nav droši, jo tad citi kritizēs.

Es jau pagājušajā ziemā izteicu viedokli, kas būtu darāms, nevis kritizēju. Un cilvēku vēlmi vakcinēties arī nekritizēju - katram sava izvēle, lai justos droši.
Toties kritizēju Cienījamo Provakcīnistu* uzbrukumus un ņirgāšanos par tiem, kuri savu iemeslu dēļ izvēlas citu ceļu.

__
* Tāda pati ņirga kā nakata "cienījamie antivakseri". Un es nesāku pirmā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #1777 : 2021. gada 26. jūlijs, 10:30:24 »
Un vai tikai, nakata vārdiem, pusaudžu līmenī nav tieši tie, kas otram vēl nāvi tikai tāpēc, ka viņš ir ar atšķirīgu viedokli.

Vai tik Trix nešauj pār strīpu :fp:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1778 : 2021. gada 26. jūlijs, 10:46:17 »
Vai tik Trix nešauj pār strīpu :fp:

Nu bet pareizi... ja vairāku mēnešu garumā cilvēks nejēdz izdarīt tik elementāru lietu, kā mēģināt pasargāt (vismaz mēģināt!) sevi un aiziet savakcinēties, tad kāpēc lai tāda sazvērestību teoriju fruktam vēl dāvinātu tik dārgus medikamentus? Kāpēc? Ja jau viņš dzīvot tā īsti nemaz negrib (nevakcinējas, neizdara kaut to minimālo solīti no savas puses), tad lai arī sprāgst! :thinking: :thinking: :thinking:

Tālāk nemeklēšu. Pietiks ar šo.
Un Pifs arī tikpat smalki izteicās.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1779 : 2021. gada 26. jūlijs, 10:55:09 »
...Bet dažiem (kā redzams, diezgan daudziem) citu izvēles izraisa nepārvaramu vēlmi novēlēt, lai tie ar atšķirīgu izvēli nosprāgst.

Kurš te ko tādu ir teicis, vēlējis?
Ir tikai loģiski, ka cilvēki, kuri savai veselībai nepievērš adekvātu vērību, var saslimt un nomirt. Un sabiedrībai nevajadzētu uzņemties atbildību par tāda "pofigista" veselību. (Ar atbildības uzņemšanos es domāju dažādi medikamenti, atvieglojumi  u.c., ko var saņemt par velti).
Arī apdrošināšanas kompānijas neizmaksā kompensācijas, ja nelaimes gadījums ir noticis paša vainas dēļ. Kāpēc valstij (un valsts tie esam mēs visi) tas būtu jādara?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1780 : 2021. gada 26. jūlijs, 11:02:55 »
Kurš te ko tādu ir teicis, vēlējis?

Citēju iepriekšējā komentārā.
Otrkārt, es par savu veselību rūpējos. Vispirms, to nebojājot. Tajā skaitā ar šo politizēto substanci.

nakats, pārejot uz personālijām, "smalki" izsakās par neattīstītajiem vecākiem - re, jauns līmenis kā oponentus aizskart pēc iespējas riebīgāk.

Vai Kvadra kaut kur apsaukāja jūs un jūsu vecākus par mazattīstītiem?

Atslēdzies reno

« Atbilde #1781 : 2021. gada 26. jūlijs, 11:04:47 »
Nu gan atradi, Adama citātu

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1782 : 2021. gada 26. jūlijs, 11:14:04 »
Savukārt, mani pārsteidz tā nevakcinējušos cilvēku TENDENCIOZITĀTE. Vakar sarunājos ar kādu kungu. Visnotaļ izglītots, pasniedzējs augstskolā...Nav vakcinējies. Nu ok. Kas man...ja negribi, nevakcinējies...BET tā viņa tendenciozitāte. Uzzinot, ka strādāju valsts iestādē par visu vari gribēja izdabūt, ka: "Jums taču LIKA vakcinēties? Obligāti?" Saku, ka nē. Ka tā mana brīva izvēle. Pat vairāk - tiešām gaidīju vakcīnu.... Turpinājumā: "Nu nē. Jums taču obligāti liek...Un maskas taču pazemo..."...
"Ak Vācijā biji? Un kā tad tur..tur taču maskas nenēsā? "

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1783 : 2021. gada 26. jūlijs, 11:40:35 »
nakats, pārejot uz personālijām, "smalki" izsakās par neattīstītajiem vecākiem - re, jauns līmenis kā oponentus aizskart pēc iespējas riebīgāk.

Vai Kvadra kaut kur apsaukāja jūs un jūsu vecākus par mazattīstītiem?
Cienījamā Trix, es šķiet nesaucu Tavus vecākus par mazattīstiem (tas Tavs termins)....es pieļāvuma formā, kā vienu iespēju, runāju par izglītības trūkumu vecākiem, kuri iespējams tiranizējuši savus bērnus ar muļķīgiem aizspriedumiem...nu, cik nav dzirdēts par vecāku cīņu, kad mana paaudze augām, ar meiteņu kleitu vai puiku matu garumu...bija pat vardarbība - pa nakti grieza nost matus un skolotāju istabā (Rīgas 3.vsk.) tika ārdītas vīles meiteņu kleitām...nu, tā ir muļķība apvienota ar vardarbību....un ja pusaudzis iestrēgst šajā protestā, neizaug par pieaugušu cilvēku, tad veidojas personība kā mūžīgais protestants...   
p.s.   
es nelietotu šajā sakarā to terminu mazattīstīts, tam ir cita pieskaņa...tiešam aizvainojoša

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1784 : 2021. gada 26. jūlijs, 11:58:48 »
Nu. Emmm. Ēēē.. tiešām pirms sākt šaut, durt un vēl visādas ainiņas burt, grūti to tvnet linku izlasīt? Tas abām nometnēm, jo šobrīd abas mētājaties ar dubļiem un neviena neizskatāties adekvāta (vārdos izteikts apliecinājums, ka esi pieaudzis, nesakrīt ar darbiem)