Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125227 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1800 : 2021. gada 26. jūlijs, 17:39:36 »
Man pilnīgi pie kājas, lai neteiktu citādi, kas tev patīk. Tās tavas problēmas.

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #1801 : 2021. gada 26. jūlijs, 17:47:47 »
aaaaa jums  sen jau nav apnicis??? :scratch: :saule:  tik jauks silts laiks, viss apkart super...ko varat pērties ???

lūk man problēma , neesmu pieradusi pie maskām..  aizeju lidz objektam , tad metu ripā un skrienu uz maju pēc maskas  :mrgr:
bet nu ,vismaz kkāds sports :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies sanda

« Atbilde #1802 : 2021. gada 26. jūlijs, 18:11:32 »
https://www.apollo.lv/7301499/petijuma-atklaj-ka-jaukta-astrazeneca-un-pfizer-vakcinacija-vairakas-reizes-palielina-antivielu-limeni

Nekas pārsteidzošs, vakcinēšanās mērķis ir  radīt imunitāti, nevis stingri turēties pie konkrēta ražotāja shēmas.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #1803 : 2021. gada 26. jūlijs, 18:32:37 »
Blaknes gadās visām zālēm/vakcīnām.
Manu paziņu lokā ir cilvēki ar pārejošām pēcvakcinācijas reakcijām, bet daudz vairāk tādu, kas mokās ar Covid sekām mēnešu garumā - nespēku, iekš. orgānu bojājumiem, matu, izkrišanu, ādas sausumu.
Beidzot internetā pat pamanīju rakstu par ieteikumiem pēckovida matu krišanai un ādas sausumam, laikam krievu valodā, tādus "sīkumus" agrāk nepieminēja.

Man pret pandēmiju un vakcināciju nav nekādas attieksmes, risinu problēmas, kuras neviens cits manā vietā nerisinās, tomēr - pat mēra epidēmijai bija arī pozitīvas sekas.
Pasaulei bija jāmainās - vēl nesen visus centās koncentrēt lielpilsētās un atklāta tipa ofisos, tagad klīdina, liela daļa blandījās pa visu pasauli, bet savu dzimto/pastāvīgo dzīvesvietu lāgā nepazina.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1804 : 2021. gada 26. jūlijs, 23:58:09 »
Viens jau pieprasījis kompensēt vakcinācijas blaknes, bet vēl nav izstrādāts mehānisms kā kompensēt.

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #1805 : 2021. gada 29. jūlijs, 18:44:06 »
eemmm kompensācijas nevajadzētu tiem,kas labpratīgi iet (žēl nav šļirces ikonas). tiem kas piespiedu..lūk tiem gan vajadzētu ...

IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1806 : 2021. gada 29. jūlijs, 18:58:30 »
žēl nav šļirces ikonas
Vai tad es neteicu? :syr:
syr iekš koliem.

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #1807 : 2021. gada 29. jūlijs, 21:51:18 »
varbūt,ka teici. bet es jau sevi cenšos te ierobežot, viskko palaižu garām  :?:
IG- mellenessniega

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1808 : 2021. gada 03. augusts, 16:01:09 »
Tie visi ir burkāni. Tad nāks pātagas.
jā...ja vīruss paliks lipīgāks un nāvējošāks, jau dzirdams par Meksikas paveidu, var sekot vardarbība ar vakcinēšanu...jūs vienkārši neizprotiet varu, ja būs lielāks apdraudējums, tad būs kardinālāki risinājumi...noķers kvadru un savakcinēs!  :mrgr:

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #1809 : 2021. gada 03. augusts, 16:05:59 »
Sūds, ja kvadru savakcinēs. Traki būs, ja mums vēl 5 potes iebakstīs. Skaitam.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1810 : 2021. gada 03. augusts, 16:19:45 »
Vo, vo  :mrgr:  Domā, ar tiem diviem faizeriem pietiks? Kamēr kvadra padosies pirmajai "potei", ja vispār, nakats jau būs caurumains kā adatu spilventiņš! Rēķini - gadā pa kādiem 3-4 jauniem "celmiem"  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1811 : 2021. gada 03. augusts, 16:26:46 »
nu, par 3.poti nešaubos...te ir izšķiršanās - dot trešo vakseriem un ievērot demokrātijas tradīcijas, vai autoritāri izķert antivakserus...nešaubos, ka sākumā būs demokrātija...taču ja situācija pasliktināsies pēc 3.potes, tad izķers antivakserus... un pēc ceturtās, piektās  potes būs pārdomas  ....es to vienkārši modelēju, jo zinu, ko domā tie, kuri nonāk pie lemšanas... 

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1812 : 2021. gada 03. augusts, 16:30:09 »
Tajā brīdī spēlīte paliek juridiski vēl interesantāka, jo pašaizsardzības koncepts tiesību sistēmā nav atcelts. Varēs kārtīgi izvicoties  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1813 : 2021. gada 03. augusts, 16:38:58 »
Tajā brīdī spēlīte paliek juridiski vēl interesantāka, jo pašaizsardzības koncepts tiesību sistēmā nav atcelts. Varēs kārtīgi izvicoties  :mrgr:
tad demokrātiskās normas var pazust, izsludinot ārkārtas situāciju..pret varu nečurā!  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1814 : 2021. gada 03. augusts, 17:13:01 »
Tā šķiet, ka tas liekais adrenalìns ir tev pašam. Ko var pērties - vakcinēts, pasargāts - tak rimsties un baudi dzīvi!  :hi:
es neesmu pasargāts, kamēr neesi vakcinēta, kvadra!....vīruss mutē nevakcinētajā sektorā, lai pieveiktu vakcinēto....mīļā, ieslēdz smadzenes - tevi vakcinēs ar varu!  :mrgr: