Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81993 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #255 : 2021. gada 04. februāris, 13:03:03 »
Labi, ka man te tie skolotāji nav tik advancēti, lai sarežģītu lietas.. Un es pati arī nesaprotu.
Es arī savus dokumentus neprotu atvērt uz sava jaunā datora, laikam kaut ko ne tā esmu saspiedusi. Uz vecā viss automāiski atleca vaļā. Tagad atveru dokumentus uz tās bērna skolas dotās planšetes, tur viss veras..  :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #256 : 2021. gada 04. februāris, 13:38:30 »
Diemžēl laikam skolotāja arī nav gana advancēta un tas ir sliktāk nekā ļoti advancēta - vai nevar pārglabāt failu vecākā Word versijā?

Zinot, kāda ķēpa darbā reizēm bijusi ar failiem no dažādiem datoriem, varu iedomāties problēmas, kādas var rasties attālinātajās mācībās.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies daddy

« Atbilde #257 : 2021. gada 04. februāris, 14:58:38 »
ārkārtas situācija, tuva karam, bet jūs prasāt, lai viss visiem būtu...  :f-palm:
šodien pat  -  3 skolnieki, 3 zoomi vienlaikus, ta ko skolai 3 izolētu istabu dzīvoklis arī jānodrošina??

vai skolotājai - sasūta 60 darbus... no tiem 1/3 neverās ar parastiem līdzekļiem (pat es tādus failu formātus internetā meklēju wtf...) tāda ir dzīve

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #258 : 2021. gada 04. februāris, 15:23:05 »
Daddy....es jau tieši par to pašu..., ka ārkārtas situācijā prasīt visu ir, maigi izsakoties, neprāts...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #259 : 2021. gada 04. februāris, 15:39:08 »
Ja par datoru atdošanu, kad iestādes noraksta...Mellene pareizi teica. Neko nevienam neatdod, neziedo, vnk noraksta un ved uz ekolaukumu. Par to vnm brīnos, ka ap 100 datorus vnk izmet, jo nedrīkst neko citu ar tiem darīt  :?:
Tas nav par skolām, tas par valsts iestādi.
Tāpat labu labos rakstāmgaldus, datorkrēslus. Agrāk vismaz varēja norakstīto atnest mājās...gadus 20 atpakaļ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #260 : 2021. gada 04. februāris, 15:42:08 »
ārkārtas situācija, tuva karam, bet jūs prasāt, lai viss visiem būtu...  :f-palm:
šodien pat  -  3 skolnieki, 3 zoomi vienlaikus, ta ko skolai 3 izolētu istabu dzīvoklis arī jānodrošina??

Ai, beidz... šūme tai sievietei par to, ka valdība teica, ka arī mazās klases mācīsies attālināti, tika nopirkts bērnam nepieciešamais darbam 1000 apmērā, un nē, izrādā nevajag, sīči velk maskas un cilpo uz skolu. Par to nekonsekvenci lēmumos.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #261 : 2021. gada 04. februāris, 15:51:12 »
Pati strādāju valsts  iestādē. Nedomāju, ka tā vnk "noraksta"...mums bija dota iespēja par nedaudz lētākām naudiņām atpirkt lietotus datorus....likumīgi noformētus grāmatvedībā...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #262 : 2021. gada 04. februāris, 15:51:40 »
Tak mēnesi mācījās. Ko tad domāja, ka visu mūžu tā būs.
Un nav jau teikts, ka situācija nepasliktināsies atkal.. Trešais vilnis tiek pieminēts.. Ja ne pavasarī, tad rudenī viss var atkārtoties.
Un mums jau vakcinēšana nenotiek.. tā kā tas arī neko neuzlabos tuvākajā laikā..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #263 : 2021. gada 04. februāris, 16:32:12 »
Kā sanāk mēnesis, ja 1-4 klasei brīvlaiku pagarināja līdz 25. janvārim  :scratch:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #264 : 2021. gada 04. februāris, 22:08:54 »
Mēnesis nesanāca. Divas nedēļas. Vai man tagad, ko, taisnoties, kāpēc tik dārgi sanāca?
Jā, neprasīja skolai. Jo godīgi izvērtēja, ka nav tik mazturīgi, atstājot šo iespēju reāli trūcīgām ģimenēm. Jā, nepirka kkādu sagrabējušu planšeti par 50 eur, pilnīgi pamatoti, manuprāt, uzskatot, ka darbam/mācībām vajadzīgs dators ar klaviatūru un normāla izmēra monitoru. Tāpēc iegādāja mammai citu/jaunāku datoru, bērnam atvēlot esošo. Pārkrāva informāciju, ielādēja vajadzīgās programmas. Nopirka piemērotu galdu. Ierīkoja tajā vietā papildu apgaismojumu.
Kopējais rēķins saskrēja, kāds nu saskrēja.
Jā, protams, tas jau nav tagad ārā jāmet, viss noderēs, vienalga, attālinātām mācībām vai normālām. Ieguldījums nākotnē, tā teikt. Tikai sanāca tā - neplānoti un spiestā kārtā. Turklāt, izrādās, ka šobrīd bez tā varēja arī iztikt.
Jā, par nekonsekvenci škrobe.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #265 : 2021. gada 04. februāris, 22:12:55 »
Jā, nekonsekvents tas vīruss.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #266 : 2021. gada 04. februāris, 22:40:59 »
Ko var muldēt kā pa ķešu!? Viss ir konsekvents un paredzams - ja savulaik kaut cik kaut kas lasīts/studēts medicīnas vēsturē+infektoloģijas kursā.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #267 : 2021. gada 04. februāris, 22:45:44 »
Vīruss jau konsekvents, apkarošanpasākumlēmēji ne visai  :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #268 : 2021. gada 04. februāris, 22:54:03 »
Man ir spalvaina ideja!

Kā būtu ar pagaidu biedrības dibināšanu kovidu izslimojušajiem?

Varētu rīkot saietus un teātra izrādes bez ierobežojumiem, iesniegt petīciju ES Briseļos par tiesību piekāsšanu - PCR pozitīvs, a ceļot gribās/vajag, darbam un roģinai ģeldīgs, bet ceļot nez kāpēc nevar.

80 tūkstoši biedru šobrīd - smuka biedrībiņa....
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #269 : 2021. gada 04. februāris, 23:17:15 »
Pārslimojušos arī vakcinēs, lai neslimo ar citiem vīrusa celmiem. Nesaceries. :D