Nu, kāda velna pēc "vakcinācija ir tieši proporcionāla intelektam", man šķiet, nav grūti saprast - cilvēkiem, kas gadiem mācījušies un ieguldījušies savā profesionālajā izaugsmē, pazaudēt darbu specialitātē ir nesalīdzināmi lielāks zaudējums kā vienkārša darba darītājam, kurš, ja viņu presēs vienā vietā, pāries pāri ielai uz citu darbavietu.
Globālo atbilžu mam nav. Bet tas absolūti nepadara ticamāku oficiālo versiju par vispasaules vienoto cīņu ar sikspārņvīrusu - blēņu stāsti maziem bērniem, kas tic stārķim un salavecim.
Ak jā, par to statistiku - vai nerodas jautājums, kāpēc tajā iztrūkst pozīcija, cik vispār testēti vakcinētie un cik testēei nevakcinētie?
Jā, kā to noformulēja daddy - es nevakcinēšos, lai IZDZĪVOTU. Jo negribu, bēgot no sūda klepus vīrusa, iedzīvoties daudz nopietnākās veselības problēmās. Un patiesi nesaprotu, kāpēc tas tā besī vakcīnfanus - tā taču esmu es, kas cieš no ierobežojumiem un riskē nomirt no "nāvējošā vīrusa", jūs taču esat vakcinēti un pasargāti.
Un.vai nav smieklīgi un nožēlojami, ka cilvēki sen jau vakcinējas mevis pret vīrusu, bet pret ierobežojumiem? Lai ceļotu, tusētu, mācītos skolā, studētu, strādātu..