Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81745 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #765 : 2021. gada 30. augusts, 16:39:36 »

Es jūtu, ka mani cenšas iemānīt, iemanevrēt, ielabināt, iekārdināt un ar dzīšanu iedzīt - peļu slazdā.

Nav viegla dzīve Tev.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #766 : 2021. gada 30. augusts, 16:46:54 »

Nav viegla dzīve Tev.
Pa straumi peldēt, protams, ir vieglāk. Tikai var gadīties, ka aizskalo pavisam ne tur, kur tu iedomājies. Varbūt tā straume ir - uz kanalizāciju  :mrgr:
Es labāk paļaušos uz sevi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #767 : 2021. gada 30. augusts, 17:45:23 »
Pa straumi peldēt, protams, ir vieglāk. Tikai var gadīties, ka aizskalo pavisam ne tur, kur tu iedomājies. Varbūt tā straume ir - uz kanalizāciju  :mrgr:
Es labāk paļaušos uz sevi.

...vienīgais, kas mani šai stāstā mulsina, ir tas, ka par vakcinēšanos iestājas VISAS valdības, gan demokrātiskās, gan autoritārās, gan ateistiskās, gan dažādas religijas pārstāvošas. Visos citos jautājumos šīm viedokļi atšķiras, tikai šai vienīgajā nē.

Lūk TAS ir patiesi aizdomīgi, ka VISAS varas ir sadziedājušās. Ak jā, arī par zemes apaļumu, šķiet strīdu nav :) 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #768 : 2021. gada 30. augusts, 18:19:28 »

...vienīgais, kas mani šai stāstā mulsina, ir tas, ka par vakcinēšanos iestājas VISAS valdības, gan demokrātiskās, gan autoritārās, gan ateistiskās, gan dažādas religijas pārstāvošas. Visos citos jautājumos šīm viedokļi atšķiras, tikai šai vienīgajā nē.

Lūk TAS ir patiesi aizdomīgi, ka VISAS varas ir sadziedājušās. Ak jā, arī par zemes apaļumu, šķiet strīdu nav :) 
Jā, vienbalsīgi sadziedājušies visi, un akurāt tas mani dara gauži aizdomīgu. Ja katra valsts darītu pa savam, kā tas ir ar visu citu, drīzāk noticētu vakcinatoru labajiem nodomiem. Bet, ka nu visas valstis vienojušās cilvēces glābšanas akcijā un kāda dāsna tumbočka to visu finansē...  Tiešām šķiet ticami?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #769 : 2021. gada 30. augusts, 19:27:03 »
Tas, ka gaisma uzaust KATRU rītu, arī ir baigi aizdomīgi..

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #770 : 2021. gada 30. augusts, 19:45:20 »
Kad jau, tad jau. Kāpēc pārliecība, ka valstu līderiem špricē īsto? Moš vienkārši vitamīns.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #771 : 2021. gada 30. augusts, 20:35:43 »
Tas, ka gaisma uzaust KATRU rītu, arī ir baigi aizdomīgi..

Bob, TU, kurš zupu ēd ar karoti, tāpat kā diktatori Pu un Lu, varēji paklusēt...  :sarcasm:

Kad jau, tad jau. Kāpēc pārliecība, ka valstu līderiem špricē īsto? Moš vienkārši vitamīns.

Trumpim atrada īstās zāles, dārgas, bet baisi iedarbīgas... pārējiem šis tvītā ieteica laist vēnā balinātāju. daži paklausīja un tagad ir no visām zemes rūpēm atbrīvoti...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #772 : 2021. gada 30. augusts, 21:57:42 »
Pārliecības nav. Kas to lai zina. Varbūt vitamīni, varbūt fizioloģiskais šķīdums. Bet varbūt tieši otrādi - vakcīna, īsta vakcīna. Kamēr mums hvz kas.  Cerams, kādreiz pēc gadiem mēs to uzzināsim.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #773 : 2021. gada 31. augusts, 11:07:25 »
Jā, vienbalsīgi sadziedājušies visi, un akurāt tas mani dara gauži aizdomīgu. Ja katra valsts darītu pa savam, kā tas ir ar visu citu, drīzāk noticētu vakcinatoru labajiem nodomiem. Bet, ka nu visas valstis vienojušās cilvēces glābšanas akcijā un kāda dāsna tumbočka to visu finansē...  Tiešām šķiet ticami?

es MOMENTĀ noticēšu tam, tikko kvarda atklās to, ko, acīmredzami, zina tikai viņa -
1) kura tumbočka finansē VISAS vakcīnas
2) kā tā tumbočka tikusi klāt VISIEM vakcīnu izstrādātājiem, kas, šķiet, paši nav nabagi
3) ko nozīmē - "katra valsts pa savam"? vieni līmē plāksteri, otri dod tabletēs, trešie ar parasto poti?
4) kāda velna pēc vakcinācija ir tieši proporcionāla intelektam - vakar ziņās  klausījos, ka LV augstskolās vakcinējušies 73%, skolās - 52%, bērnudārzos - ap 30%... strādājošo ? (cipari var būt neprecīzi, bet pirmais cipars ir)
Tak būtu jābūt otrādi?

To "pēc gadiem redzēsim/uzzināsim" vajadzētu folklorizēt... :D Redzēsim - KO? Tad jau redzēsim, ko? :)

Man gan šķiet, ka redzēsim jau šoziem... Un redzam jau tagad - "Pirmdien no inficētajiem 206 ir nevakcinēti vai vakcinācijas kursu nepabeiguši, bet vakcinēts – 31, norāda SPKC..."
Un smagā stāvoklī slimnīcās ir 100% tie, kas nav vakcinēti, šobrīd.

Nu jā, protams, protams - mums melo. Medmāsa Anna (kura slēpjas jo baidās runāt atklāti) čukstus stāstīja ko citu...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #774 : 2021. gada 31. augusts, 11:14:33 »
Emī, apspiestais brīvo un brīvais apspiesto nekad nesapratīs - Tu vakcinējies, lai varētu ceļot, iet uz restorānu, izklaidēties. Bet ir cilvēki, kuri nevakcinējas, lai IZDZĪVOTU /tā viņiem šķiet/.
Jūti atšķirību :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #775 : 2021. gada 31. augusts, 11:30:20 »
Es tikai domāju - kādi resursi būtu vajadzīgi, lai saorganizētu pasaules mēroga falšo akciju, kur vieniem dod pareizās vakcīnas, citiem nepareizās. Tak sistēma nobruktu, kāds izpļāpātos, safočētu telefonā pierādījumus utml. Neiespējami. Bet ja kādam liekas, ka viņš ir vienīgais apčakarētais un visi pārējie ir čakarētāji, tā ir tikai jaunā laikmeta informācijas tehnoloģiju ietekmes blakne.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #776 : 2021. gada 31. augusts, 12:03:30 »
Nu, kāda velna pēc "vakcinācija ir tieši proporcionāla intelektam", man šķiet, nav grūti saprast - cilvēkiem, kas gadiem mācījušies un ieguldījušies savā profesionālajā izaugsmē, pazaudēt darbu specialitātē ir nesalīdzināmi lielāks zaudējums kā vienkārša darba darītājam, kurš, ja viņu presēs vienā vietā,  pāries pāri ielai uz citu darbavietu.

Globālo atbilžu mam nav. Bet tas absolūti nepadara ticamāku oficiālo versiju par vispasaules vienoto cīņu ar sikspārņvīrusu - blēņu stāsti maziem bērniem, kas tic stārķim un salavecim.

Ak jā, par to statistiku - vai nerodas jautājums, kāpēc tajā iztrūkst pozīcija, cik vispār testēti vakcinētie un cik testēei nevakcinētie?

Jā, kā to noformulēja daddy - es nevakcinēšos, lai IZDZĪVOTU. Jo negribu, bēgot no sūda klepus vīrusa, iedzīvoties daudz nopietnākās veselības problēmās. Un patiesi nesaprotu, kāpēc tas tā besī vakcīnfanus - tā taču esmu es, kas cieš no ierobežojumiem un riskē nomirt no "nāvējošā vīrusa", jūs taču esat vakcinēti un pasargāti.

Un.vai nav smieklīgi un nožēlojami, ka cilvēki sen jau vakcinējas mevis pret vīrusu, bet pret ierobežojumiem? Lai ceļotu, tusētu, mācītos skolā, studētu, strādātu..

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 31. augusts, 12:08:34 no kvadra »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #777 : 2021. gada 31. augusts, 12:07:22 »
Nu, kāda velna pēc "vakcinācija ir tieši proporcionāla intelektam", man šķiet, nav grūti saprast - cilvēkiem, kas gadiem mācījušies un ieguldījušies savā profesionālajā izaugsmē, pazaudēt darbu specialitātē ir nesalīdzināmi lielāks zaudējums kā vienkārša darba darītājam, kurš, ja viņu presēs vienā vietā,  pāries pāri ielai uz citu darbavietu.

Šķiet, tā pirmā grupa dikti sasmaidītos, šo par sevi uzzinot :) Vai tik nebūs tā ka tā pirmā grupa vieglāk darbu atradīs, iepriekšējo pazaudējot, kā tā pēdējā...:)
Ak, kā gribas savai teorijai pievilkt tos cipariņus, vai ne? ...:D

Nepazīstu NEVIENU, kas vakcinētos aiz bailēm darbu pazaudēt. Tieši - nevienu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #778 : 2021. gada 31. augusts, 12:08:58 »

Ak jā, par to statistiku - vai nerodas jautājums, kāpēc tajā iztrūkst pozīcija, cik vispār testēti vakcinētie un cik testēei nevakcinētie?

Nerodas. Testē tos, kas atnāk kaut kādu iemeslu dēl - vai nu uz skolu jāiet, vai ceļojumā jābrauc, vai slikti jūtās... Nav jau laikam gluži tā, ka ķer uz ielas un testē :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #779 : 2021. gada 31. augusts, 12:10:40 »
"Pirmdien no inficētajiem 206 ir nevakcinēti vai vakcinācijas kursu nepabeiguši, bet vakcinēts – 31"

Kāpēc pusvakcinātos pieskaita nevakcinētajiem? Viņi taču vairs nav nevakcinēti. Vienu zābaku piesmēluši, bet otru vēl ne - kājas vēl nav pavisam slapjas, bet sausas arī vairs nav.
Statistikai būtu jāizdala pusvakcinētie atsevišķi.

Bet nu jā, oponentu nosaukt par muļķi ir visaugstākā domas smalkā vibrācija. Tas par to nevakcinēto zemo izglītību. :D

Nepazīstu NEVIENU, kas vakcinētos aiz bailēm darbu pazaudēt. Tieši - nevienu.

Es pazīstu vismaz vienu personīgi. Skolotāju pensijas vecumā, kura tomēr vēl grib strādāt. Tikai tāpēc, krustus metot, savakcinējās.
Es visu atceros, Ričard...