Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81614 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #870 : 2021. gada 15. septembris, 20:03:36 »
No šīs dienas Austrijā, manā Bundeszemē (vrb arī citur, neesmu interesējusies), arī vizuāli varēs atšķirt vakcinētos un nevakcinētos. Nevakcinētajiem obligāti jāvalkā FFP2 maskas, vakcinētajiem - pēc paša vēlmes. Policija izlases kārtībā būs tiesīga pārbaudīt, vai cilvēkam ir atbilstošā maska, sods - pie 100€

A kad pirms gada plus mīnus tramvaja pietura Kvadra un co (vai kāds cits kaut kur citur) izteicās, ka drīz nevakcinētajiem vēl Dāvida zvaigzni piešūs, lai pa gabalu var redzēt, tad par tiem izņirgājās, ka tā nekad nenotikšot, ko var fantazēt un sazvērestības teorijas izplatīt, lai uzvelk folijas cepurītes un beidz izdomāt.  :sarcasm:

Un, lūk, - ne gadiņa nedzīvoju, jau pa gabalu var atšķirt nevakcinētos pēc maskas tipa. Bet nē, nē, tā nav segregācija, ko jūs, viss jūsu pašu labā!  :sarcasm:

Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik skumji.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #871 : 2021. gada 16. septembris, 08:30:34 »
Austrieši uz identificēšanu naski, ar tām pašām zvaigznēm... Šiklgrūbers šķiet bija austrietis...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #872 : 2021. gada 16. septembris, 08:58:43 »
Austrieši uz identificēšanu naski, ar tām pašām zvaigznēm... Šiklgrūbers šķiet bija austrietis...

Vai tikai austrieši arī nebija nācija ar visvairāk tituliem skaita ziņā (ja nemaldos, ap kādiem 900). Tie te ir lielā cieņā - ja tev ir tituls, saņemsi lielāku pretimnākšanu un cieņu

Atslēdzies daddy

« Atbilde #873 : 2021. gada 16. septembris, 09:04:19 »
Vai tikai austrieši arī nebija nācija ar visvairāk tituliem skaita ziņā (ja nemaldos, ap kādiem 900). Tie te ir lielā cieņā - ja tev ir tituls, saņemsi lielāku pretimnākšanu un cieņu

...savulaik austrieši bija par paraugu visiem pārējiem vāciešiem, šķiet Bismarks šos nolika pie vietas... 

Ai, labi... skatamies Covid development LV un citur... laikam nav vienas pareizās receptes - klimatiskās īpatnības un tautas paklausība

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #874 : 2021. gada 16. septembris, 15:00:39 »
Ja atklāti, man pofigu, ka kāds pa gabalu redz, ka esmu nevakcinēta. Es īstenībā par to jūtos pat lepna, ka neesmu masu psihozes upuris un man ir sava doma. Es arī ar žēlumu skatos uz kafejnīcu, skaistumkopšanas, teātru utt darbiniekiem, kuriem tas tika uzspiests. Ja cilvēks vakcinējās pret savu gribu(ne ar pārliecību), tad tas ir vājš cilvēks. Aktieri gan jau pie jebkuras situācijas laizīs zoles varas ruporam, darīs jebko, lai tik varētu strādāt un paust partijas idejas. Nožēlojami.
Tāpat LTV1 darbinieki - viņiem nav kauns par sevi un vēmiens nenāk, gvelžot tās muļķības? :fp:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #875 : 2021. gada 16. septembris, 15:55:48 »
Ja atklāti, man pofigu, ka kāds pa gabalu redz, ka esmu nevakcinēta. Es īstenībā par to jūtos pat lepna, ka neesmu masu psihozes upuris un man ir sava doma. Es arī ar žēlumu skatos uz kafejnīcu, skaistumkopšanas, teātru utt darbiniekiem, kuriem tas tika uzspiests. Ja cilvēks vakcinējās pret savu gribu(ne ar pārliecību), tad tas ir vājš cilvēks. Aktieri gan jau pie jebkuras situācijas laizīs zoles varas ruporam, darīs jebko, lai tik varētu strādāt un paust partijas idejas. Nožēlojami.
Tāpat LTV1 darbinieki - viņiem nav kauns par sevi un vēmiens nenāk, gvelžot tās muļķības? :fp:

Ja es būtu LTV1 laika ziņu meitene Salmiņa, es nemaz nekaunētos, vēl sisjkas pagrozītu...teiktu, oi, veči pūtīs...saturieties, lai prātu neizpūšj... :D

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #876 : 2021. gada 16. septembris, 16:05:30 »

Bet Tev kauns par sevi nav un vēmiens nenāk, gvelžot muļķības? :fp:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #877 : 2021. gada 16. septembris, 16:31:45 »

Bet Tev kauns par sevi nav un vēmiens nenāk, gvelžot muļķības? :fp:

Tak viņa jau pateica ka ir lepna par to, ka viņai ir sava doma, kāds tur kauns
Atcerējos veco aņuku par tiem gultā čurātājiem...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #878 : 2021. gada 16. septembris, 17:05:25 »
Tak viņa jau pateica ka ir lepna par to, ka viņai ir sava doma, kāds tur kauns
Atcerējos veco aņuku par tiem gultā čurātājiem...

nekā personiska, bet līdz gultā kakātājiem viņiem augt un augt... :P

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #879 : 2021. gada 16. septembris, 17:45:35 »
Ja tā padomā, Šiklgrūbers valdīja ne jau kkādos tumšajos viduslaikos, bet pirms nieka 80 gadiem, tepat Eiropas centrā. Viņam bija savi zinātnieki, kas "zinātniski" pierādīja āriešu rases pārākumu, savs propagandas rupors Gebelss, savi dakteri Mengeles un daudzmiljonu tauta, kas ekstāzē salutēja Heil! .. Pirms nieka 80 gadiem...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #880 : 2021. gada 16. septembris, 17:53:43 »
Lai kā negribētos, mums nav analoģijas ar fašismu.
Varētu pa punktiem, bet LOL, nav vērC.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #881 : 2021. gada 16. septembris, 20:37:54 »
Bravo, Kvadra :sarcasm:
Esam nonākuši jau līdz fašismam..

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #882 : 2021. gada 16. septembris, 21:34:10 »
Citāts
Es īstenībā par to jūtos pat lepna, ka neesmu masu psihozes upuris un man ir sava doma.

Esi padomājusi, kā to redz otra puse? Divas vien tik ir, un vienas rupors Gobzems.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #883 : 2021. gada 16. septembris, 21:52:39 »
Kad cilvēks Gobzema domu sāk uzskatīt par savējo, nekādas potes vairs nelīdzēs :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #884 : 2021. gada 16. septembris, 22:26:04 »
Būtu smieklīgi, ja nekļūtu jau traģiski, ka paši tautieši, mazas tautas pārstāvji sāk viens otru iedalīt "pareizajos" un "nepareizajos". Hallo! Pie tā, ka katra indivīda izvēles vēl aizvien, tomēr, tomēr, neskatoties uz visu, vēl joprojām skaitās 
b r ī v p r ā t ī g as ? Nosacīti, protams. Bet tomēr. Pagaidām.

Nu Gobzems un citi, situāciju izmanto savu interešu vadīti. Kā dzirdēju no vienas skaistumkopējas, man pašubrīd vienalga Gobzems vai kas, bet lēmumi ir absurdi.