Kāpēc jūs vienkārši automātā nostājaties pret krimsona pausto

es lasot pat nekur nedzirdu,ka viņš apgalvo to ,ko raksta... viņš vienk iekopē vai ieraksta citu pozīciju..
NU nepatīk ..atslābstiet..bet kāpēc jāmetās uzreiz pierādīt pretējais, vai arī ka viedoklis stulbs.
Es lasu un sijāju, ko gribu to atstāju ,ko negribu palaižu pa vējam.
st citu ...vakardien palasīju šo diskusiju,padomāju

,kas ir tas oficiālais un pareizais viedoklis? Kā tiek izsistas tiesības to veidot?
Kā bija ar oficiālo viedokli pirms breksita..kurš to veidoja , kad pavilkās un sabalsoja tā kā ir.... Jo avīzēs tak rakstija ,ka pēc braksita birs miljoni NHS kasē?? etc.
Varbūt oficiālais(pareizais) viedoklis ir tas, kuru pamanās tiražēt visvairāk eksemplāros un vienlaicīgi???
nee ,es nepārstāvu nevienu fronti...jo es vidrīzāk nevienai nepiederu.. bet es atļauju Krimsonam izteikties nesitot ciet žokļus .
Un man pie kājas ,ka arī mani ieliek kādā frontē patiesībā nemaz neiedziļinoties, Ko es domāju(jo kam tas interesē)
p.s vēl par viedokļu veidošanu... tur pie jums pārsvarā ir divu veidu viedokļi..pareizais(ponorāma)un krieviskais, jeb putleriskais...a prātā neināk ,ka katrai sabiedrības grupai baro iekšā atšķirīgu informāciju?
Un ja īsti negribi ticēt nedz putleram nedz panorāmai, tad esi partijām nepiederošs un alternatīvs plakanzemietis ..vane???
pie manis to informācijas plūsmu ir bik vairāk ,te vēl mulusulmaņu kanāli, emigrantu kanāli etc etc...bik vairāk iespēju pamētāties pirms noraksta antivaheros un palakanzemiešos
un piekāš,ja tagad teiks - mēs to zinam ,neko jaunu nepateici. Tad kāpēc to zinot, tomēr knābjat otram acī??? jo vairāk,tas otrs jūs neaicina mainīt partejisko piederību ...