Tam pašam kodak ir gan filmas, gan attīstītājs, gan viss pārējais. Vai var tagad pirkt uz vietas nezinu gan, šķiet vienīgi internetā.
Vasarā, vasarā. Tieši tāpēc, lai var normāli aizbraukt un parunāt. Man pēdējie dati par šo visu ir ar 30 gadu vēsturi.

Kad fiksāža bija paciņa ar "cukuru" un komplektā "C vitamīna tablete".

Un attīstītājs – liela tablete caurspīdīgā celofānā ar zaļiem uzrakstiem, ko izšķīdināt palīdzēja āmurs.
Man te saka, ka 1 filma un ķīmija+ papīrs pa kādiem 40 eur varētu sanākt -BFS Rīgā viss ir pieejams, un lai tu nobildē un atrādi savu aprīkojumu. Vienas reizes pasākumam varētu papīru un kādas ķīmijas uzdāvināt.
Speciālista konsultācijas (un fotoaparāti
) pieejami.
+ Ir Smena 8M. Ja ļooooti rūpīgi pameklēšu, atradīšu arī Smena 3. Speciāli gribu parādīt manuālo regulēšanu. Kaut ko jau vēl atceros.

(Man bija Villija Auto, žēl, ka to kaut kas studiju laikā nospēra. Tas gan būtu fotografēšanai, ne mācīšanai.)
+ Kasetes filmām arī laikam kāda vēl ir, lai gan domāju, ka sen jau filmas nāk kasetēs - jau manos pēdējos analogajos gados bija vismaz uz spolēm.
+ Tanks filmas attīstīšanai. Melns. Padomju.
+ Kaut kāds padomju palielinātājs, UPO vai kaut kas tamlīdzīgs (neatceros sugu, tas man ir pieklīdis, – paldies SAPa Juju.

), tad jālien bēniņos, bet varu arī uzlīst (bet ne šodien). Pirms pāris gadiem darbojās.
+ Dēlis ar sliedēm fotopapīram, vannītes, pincetes.
+ Žāvētājs bildēm (strādā, mēs nupat papīru žāvējām).
– Sarkanā spuldze jāpērk, tā, protams, ir sen kā ekspirējusies.
– Rullītis (bilžu 'pielīmēšanai' uz žāvētāja plates) arī diez vai atradīsies, bet, iespējams, līdz vasarai atrakšu.
Fotopapīram robainā giljotīna ir ņēmusi galu (vai neatrodama), bet tas toč nav obligātais aksesuārs, es ar nazīti un lineālu māku strādāt.
Klasiskais padomju laika komplekts. Tur ir vērts bildēt?
Man šis nav skolai/klasei. Vienkārši gribu savējiem parādīt procesu. Vispārējā inteliģences līmeņa pacelšanai.
Kurā Rīgas galā Tavs speciālists mitinās?
___
Tātad pagaidām paldies par virzieniem. Es atceros tikai Rilitu, kas ar Fuji strādāja un tirgoja, bet gūgles karte Blaumaņa ielas sētu kaut kādu pavisam ne tādu rāda, kā atceros.