Autors Tēma: Par un pret  (Lasīts 11667 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: Par un pret
« Atbilde #45 : 2021. gada 15. marts, 09:38:38 »
Ciktāl par SF - neviens nevāc infu un negrupē; Astes mēģinājums bija tikai "kazlēns". Bet jārēķinās, ka, piemēram, Drošības policija u.c. reizi pa reizei pārskrien visām socvietnēm.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #46 : 2021. gada 15. marts, 10:59:54 »
Vai nu es naiva, vai bez instinktiem, vai pofigistiska, bet Aste Riska tabula mani iespaidoja tik vien, kā paņemt kalkulatoru un saskaitīt ierakstus. Vienkārši to uztveru kā viņa neveiklu/bērnišķīgu argumentu  sava viedokļa apstiprināšanai, un nekā citādi

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #47 : 2021. gada 15. marts, 11:04:45 »
Aste, jā, nopietni neņemams "kazlēns". Bet Spārkas jautājums bija (vai vismaz es to tā uztvēru) plašāks, par naidu pret statistiku kā tādu. Attiecīgi arī mana atbilde.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2021. gada 15. marts, 11:50:53 »
No kurienes naids pret statistiku? Foruma vispārējo statistiku arī varbūt vajag nahrenizēt?

Lab' nosvītroju secinājumu, palika plika statistika.

Faktu sagrozīšana. Un tā rodas statistika. :mrgr:  Meli, lieli meli un ops! Statistika!  :rofl:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2021. gada 15. marts, 11:55:26 »

Faktu sagrozīšana. Un tā rodas statistika. :mrgr:  Meli, lieli meli un ops! Statistika!  :rofl:

Pret šo es vnm protestēju, jo zinu virtuvi.
Bet, protams, jebkuru darbu iespējams paveikt čerež žopu

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #50 : 2021. gada 15. marts, 21:53:10 »

Kurā vietā tu redzi sagrozītus faktus ?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #51 : 2021. gada 15. marts, 23:38:59 »
Lab' nosvītroju secinājumu, palika plika statistika.

Diskusija bija ne jau par statistiku.

Bet ja vēlme ko skaitīt, skaiti :) man sīks arī kad iemācījās, ko tik neskaitīja... :mrgr:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #52 : 2021. gada 16. marts, 07:33:50 »

tuk, vai nu Tu uzrādi faktu sagrozījumu vai atzīsti ka kļūdījies

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2021. gada 16. marts, 07:49:02 »
Tavā ierakstā tika apgalvots, ka vakcinācijas noliedzēji veikuši visvairāk ierakstu. Par to bija diskusija. Par to, ka tā nav. Tad ieraksts tika labots un kļuva par ierakstu uzskaitījumu, kurš skaitās "statistika". Tad kāda jēga tam uzskaitījumam??? Nē, nu ja patīk skaitīt, skaiti :) pārskaiti visas tēmas. :) 

Piemēram - Nakats ar 104 ierakstiem vakcinācijas noliedzējs.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 16. marts, 08:09:00 no tuk »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #54 : 2021. gada 16. marts, 08:08:12 »
Aste, beidz aizd@rst tēmu ar savu "statistiku". It kā pieaudzis cilvēks, "kazlēna, kas skaitīja līdz desmit" vecumu tā kā būtu pāraudzis, tad ko Tev vajag - bezjēdzīgu vārīšanos un kašķi?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #55 : 2021. gada 16. marts, 08:12:33 »
Es tā arī neizprotu tā ierakstu pārskaitījuma jēgu  :?:  Nedrīkst rakstīt? Slikti, ka raksta?  :?:  Tad kamdēļ vispār veidot tēmas?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #56 : 2021. gada 16. marts, 11:52:59 »
Vai sākotnējā mērķī kkur nepavīdēja izmērīt vienas vai otras frontes agresijas līmeni? Un, šķiet, ar šo "statistiku" AR gribēja nodemonstrēt antivakcīnistu aktivitātes, kas, iespējams, pierādītu viņu kareivīgumu. Bļāviens, sapinos. Bet vrb atmiņa klibo  :scratch:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #57 : 2021. gada 16. marts, 21:26:17 »
Tavā ierakstā tika apgalvots, ka vakcinācijas noliedzēji veikuši visvairāk ierakstu. Par to bija diskusija. Par to, ka tā nav. Tad ieraksts tika labots un kļuva par ierakstu uzskaitījumu, kurš skaitās "statistika". Tad kāda jēga tam uzskaitījumam??? Nē, nu ja patīk skaitīt, skaiti :) pārskaiti visas tēmas. :) 

Piemēram - Nakats ar 104 ierakstiem vakcinācijas noliedzējs.
Kur tur ir faktu sagrozījums? Jebkurš varēja ņemt kalkulatoru un izdarīt secinājumus. Mani secinājumi bija tādi. Un?
Bet Tu mani nepatiesi apmeloji ka es sagrozu faktus.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #58 : 2021. gada 16. marts, 21:45:20 »
Nakats grib vakcinēties, nav noliedzējs. Ja kas, es arī nekur vēl neesmu teikusi, ka nevakcinēšos. Tu vienkārši saskaitīji ierakstus, to skaitu. Bet skaits neliecina vai persona par vai pret vakcināciju. Pēc tavas sistēmas pat vakcinēties alkstošais un visus vakcinēt gribošais Pifs ir iekļuvis vakcīnu pretinieku 1. desmitniekā! Nezinu kā vēl paskaidrot, ka statistika nav pareiza.  :?:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #59 : 2021. gada 16. marts, 21:49:30 »
tur jau tā lieta ka apriori negrupēju. Domā man darīt nav ko pētīt kurš posts par pret. Vienkāršs datubāzes pieprasījums. Un tas ir fakts , nesagrozīts fakts!