Autors Tēma: Vecums  (Lasīts 4423 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Vecums
« : 2021. gada 19. marts, 20:28:37 »
Atceros, pirmās reizes pamanot, ka mamma nav kārtīgi nomazgājusi kādu trauku, iedomājos - mamma kļūst veca.

Tagad pašai tā gadījies, un iekšēji pasmīnu - aha, nu arī tu  :mrgr:

Un netīšām izbārstu kafiju, cukuru, miltus...notrīc roka un ir garām. Nekad neesmu bijusi neveiklā plēsēja, laistītāja un bārstītāja, bet nu sākas, sākas..

Nezinu, kādēļ, bet nepietiekami labi nomazgāti trauki un bārstīšanās man saistās ar vecišķumu (zinu, ka tā nav, bet emocionāli man ir). Kas jums saistās ar vecumu?

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Vecums
« Atbilde #1 : 2021. gada 19. marts, 20:37:01 »
Man ar redzi....pēc labās acs tīklenes plīsuma, man ir nelieli gļuki...nu, lejot no krāna ūdeni katliņā, šķiet, ka jau pilns, bet kad krāns aizgriezts un katliņš uzlikts uz plīts, redzu ka tikai pa pusei pilns...nav vairs tāda stereo redze...viena acs ņem virsroku un veidojas mono skatījums...un tas ir jāņem vērā ne tikai lejot ūdeni katliņā...vecums...

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2021. gada 19. marts, 20:38:24 »
Nedrošība. Tāds tā kā apjukums. Runas veids - tāda apkārttukšrunāšana. Gaita?

Sterilitātei nekad neesmu pievērsusi uzmanību. No rokām man krīt ārā un birst jau sen. Man ir uz pusi jaunāka kolēģē - mēs viena otrai sūtām bildes ar savām neveiklībām  :smej:

Atslēdzies dip

« Atbilde #3 : 2021. gada 19. marts, 20:39:25 »
Nakat, tas nav vecums, tā ir redze.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2021. gada 19. marts, 20:42:38 »
Nakat, tas nav vecums, tā ir redze.

dipiņ, man bija doma tieši emocionālo vecumu, ja tā var izteikties, apspriest. Ja nakatam tas saistās ar redzi, lai tā būtu  :big_hug:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2021. gada 19. marts, 20:43:27 »
Man savukārt šķiet, ka dienas sarāvušās :D Kaut kā agrāk bija garākas, vairāk varēja iespēt...
Ā, un vēl par daudzko nodomāju, man to vairs nevajag vai arī - tas jau ir bijis. :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #6 : 2021. gada 19. marts, 21:06:48 »
Vo. Atcerējos. Vecums saistās ar negribēšanu. Liels vecums ar negribēšanu gribēt. Tāda ieziemošanās.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2021. gada 19. marts, 21:17:54 »
Pats jau nejūt. Man tikai bērni aizrāda, kad es kaut ko daru vai saku - kā babuliene :D

Bet fiziski jūtos ar katru gadu labāk.  Jaunībā vnm kkas sāpēja.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #8 : 2021. gada 19. marts, 21:19:05 »
Ar nesaklātām gultām.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2021. gada 19. marts, 21:43:42 »
Kas saistās ar vecumu? Negribēšana, apātija, vienaldzība, nogurums... Dzīvošana vairāk atmiņās kā realitātē.
Es gribu gribēt!

Atslēdzies true detective

« Atbilde #10 : 2021. gada 19. marts, 21:48:57 »
nogurums
mazāka stresa noturība
slinkums
un piekrītu, ka laiks pazūd kaut kur. pienāk brīvdiena, un tikpat ātri kā pienāca, tā aizgāja, nekas jēdzīgs nav izdarīts
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies sanda

« Atbilde #11 : 2021. gada 19. marts, 21:49:46 »
Vecums man saistās ar izsprukšanu no nāves jaunībā.

Draudzene sāka čīkstēt par vecumu,  aizrādīju - Ko tad neiestājies kādā 27-nieku klubā?
Kāds vainīgs, ja cilvēks nav praties nomirt laicīgi un tad žēlojas?

Fiziskais ķermenis nolietojas katram  savās organisma vietās. Daudz ko var atjaunot - man izdevās rakstītprasmi ar rokuRofl, kāju stiprināšana ar klasiskajiem pietupieniemSmile, špagats neizdevās jaunībā, tagad arī neizdodasgreen

Draudzene dvesa  par vecuma rimtumu, cits visu mūžu bijis rimts, dažs vēlētos būt rimts, bet nav iespēju.
Nedomāju, ka mans vai cita cilvēka pienākums būtu obligāti justies jaunai, kā sanāk, tā jūtos un nedomāju par to.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2021. gada 19. marts, 21:51:32 »
Ar nesaklātām gultām.

Mums tieši jaunībā un kad bērni bija mazi, tad ja paspēja, paspēja, ja nē, tad nē. :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2021. gada 19. marts, 21:59:41 »
Ir arī labās lietas - neieciklējas sīkumos, tāds filozofisks kopskats uz visu. :D Kopums svarīgāks par detaļām.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2021. gada 19. marts, 22:07:45 »
Vecums ir arī guru...tas, ka tu saproti jebkura cilvēka motivāciju kādai darbībai...kad biji jauns, tad par to nedomāji...nelaime tā, ka tagad tu redzi cilvēkus tādus kādi tie ir....bez rozā brillēm...nu, kam man to vajag?  :mrgr: