Autors Tēma: Slimošana ar Kovidu  (Lasīts 21286 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Slimošana ar Kovidu
« Atbilde #30 : 2021. gada 21. jūnijs, 20:57:11 »
Tu pats saprati, ko uzrakstīji ? " Var inficēties, bet nepārnes infekciju" . Kur tad inficētam vakserim tas vīrus paliek, ja jau nepārnēsā ?  :rat:
palasi kko ārpus Facebook

Kurš pārnēsāja vējbaku vīrusu bērnudārza grupiņā, kur visi vakcinēti, izņemot divus? Tie divi vējbakas dabūja tieši no bērnudārza (citur neuzturējās), turklāt saslima vieni no pēdējiem grupiņā.
Tātad - vīrusu pārnēsāja a) kaijas, b) mušas, c) blaktis vai d) vakcinētie?

Tālāk neturpināšu, bet nevajag dzīt sviestu par to, ka vakcinētie vīrusus nepārnēsā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #31 : 2021. gada 21. jūnijs, 21:05:07 »
Labāk tiešām neturpini

Atslēdzies Camma

« Atbilde #32 : 2021. gada 21. jūnijs, 21:23:54 »
Nez, tie smerdeļi un kretīni, kuri smēķē, rij speķi, dzer galoniem kokakolu, ir parakstījušī kādu papīru, ka atsakas no ārstēšanas? Kā ar tiem, kuri regulāri izmanto prostitūtu pakalpojumus? Tie arī neskrien pie pimpjadakteriem?
Tikai pārdomas....
Visus sakost!

Atslēdzies true detective

« Atbilde #33 : 2021. gada 21. jūnijs, 21:39:42 »
nakat, iesaku aizmirst kovidu un dzīvot mierīgi tālāk. vakcīnu tak esi saņēmis, sirds vārstuļi nomainīti, nestreso tik daudz par tiem, kam nav tās vakcīnas, nav Tava problēma, tā stresot un nemitīgi domāt par kovidu, var piesauk sev ko citu. nopērc HBO vai Netflix abonementu, skaties filmas, kuras par šo kovida laiku neesi redzējis. dzīve turpinās, lai arī savādāk, ir kovids vai nav, so enjoy while you can!

ps. no pirmavotiem zinu daudz gadījumu, kur iepriekš vesels cilvēks nonāk slimnīcā pāris dienu, nedēļu laikā pēc vakcīnas saņemšanas ar diezgan smagu diagnozi. sakritība, iespējams, bet pārdomas izraisa. viens no pēd.gadījumiem, stundu pēc vakcīnas ar ātriem aizvest uz slimnīcu. par kādu nodokļu naudu ārstēt šos cilvēkus?
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #34 : 2021. gada 22. jūnijs, 22:59:49 »
no pirmavotiem zinu daudz gadījumu, kur iepriekš vesels cilvēks nonāk slimnīcā pāris dienu, nedēļu laikā pēc vakcīnas saņemšanas ar diezgan smagu diagnozi. sakritība, iespējams, bet pārdomas izraisa. viens no pēd.gadījumiem, stundu pēc vakcīnas ar ātriem aizvest uz slimnīcu. par kādu nodokļu naudu ārstēt šos cilvēkus?
tak, ja vakcinēts, tad tiek ārstēts vispārējā kārtībā...runa jau par nevakcinētiem, kuri atsakās no vakcīnas un saslimst ar Covid19...   

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2021. gada 22. jūnijs, 23:03:19 »
tak, ja vakcinēts, tad tiek ārstēts vispārējā kārtībā...runa jau par nevakcinētiem, kuri atsakās no vakcīnas un saslimst ar Covid19...

Lasi vēlreiz Cammas piezīmi un padomā, kur vēl Tavi nodokļi jau gadiem izpļekarēti ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #36 : 2021. gada 22. jūnijs, 23:16:13 »
tie smerdeļi un kretīni, kuri smēķē, rij speķi, dzer galoniem kokakolu, ir parakstījušī kādu papīru, ka atsakas no ārstēšanas?
Nez, tie smerdeļi aplaiž un inficē masveidā citus ar speķrīšanas, koldzeršanas un smēķēšanas slimību? Varbūt šiem ar vaig kādu vakcīnu pakaļā iešaut, lai tik slikti neuzvedas? Un ja pretojas..

Bet nu nevajag tirst kaut ko par speķi.. speķis vienmēr ēdienkartē bijis zemniekam, ne tikai latviešu .. Maniem vecākiem arī, nez, vai brokoļsūkātāji tik ilgi novilks kā viņi, jau tagad pusmūžā ņuņņā par veselību dažs labs..
Bet nu salīdzinājumi sūkā, ne pirmajā portālā to lasu..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #37 : 2021. gada 22. jūnijs, 23:31:02 »
Un kaut kā nav dzirdēta ne speķrīšanas pandēmija, pat ne epidēmija, kad puse darba kolektīva noliekas ar speķrīšanas slimību, ne kas par to, ka darbā visi nolikušies ar plaušu vēzi..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #38 : 2021. gada 22. jūnijs, 23:43:01 »
Nez, tie smerdeļi un kretīni, kuri smēķē, rij speķi, dzer galoniem kokakolu, ir parakstījušī kādu papīru, ka atsakas no ārstēšanas? Kā ar tiem, kuri regulāri izmanto prostitūtu pakalpojumus? Tie arī neskrien pie pimpjadakteriem?
Tikai pārdomas....
mani Minne uzaicināja šo komentēt -   
1. Smēķēt ir kaitīgi, bet valsts atļauj to tirdzniecību ar milzīgu akcīzi, tātad ir jāārstē!...es gan pats esmu neiecietīgs pret šo lietu..   
2. Rij speķi?...nu, viss ir samērīgumā...es ar vismaz reizi gadā to nogaršoju....tak atļauts no PVD? ...nodokļi no speķa saņemti?....tātad jāārstē!   
3. Kokakola?...nu, nav labi pārspīlēt...es te vienreiz atcerējos jaunību un viskiju ar kolu...nē, labāk tīru mantu ar ledu, ja viskijam nav padsmit gadu...tak pērkot kokakolu arī tiek maksāts PVN?...nodoklis, kurš arī nonāk veselības budžetā... diemžēl, kokakolu dzer bērni, bet saukt viņus par kretīniem un smerdeļiem?...laikam jau tas no savas pieredzes...žēl, ka nav satikti labāki..   
4. Saukt ārstam kolēģus par pimjdakteriem?...vēl ir pežasdakteri? utt?....mjā, līmenis tāds parupjš ...   
5.Pārdomas?...varbūt apmeklēt psihologu, kurš varētu šīs pārdomas sakārtot? ...tās jau manas pārdomas! :)

Atslēdzies true detective

« Atbilde #39 : 2021. gada 22. jūnijs, 23:50:29 »
kaitīgie ieradumi, kas tika pieminēti, piem. smēķēšana, lieko kg uzēšana, alko...ne mazāk par kovidu noslogo medicīnu.  viens labums, neaplipina nevienu, bet arī šie indivīdi, lai paraksta papīru par ne-ārstēšanu no insulta, diabēta, epilepsijas lēkmēm utml.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #40 : 2021. gada 23. jūnijs, 00:00:01 »
Un kaut kā nav dzirdēta ne speķrīšanas pandēmija, pat ne epidēmija, kad puse darba kolektīva noliekas ar speķrīšanas slimību, ne kas par to, ka darbā visi nolikušies ar plaušu vēzi..
Kātad, vakcīnfanu raksturīgākā slimība - selektīvā uztvere un besījoša to divu P neatšķiršana. Tak patin mazliet atpakaļ un izlasi, kāpēc vispār runa sākās par smēķēšanu un speķrīšanu. Ne jau inficēšanās draudu dēļ, bet tāpēc, ka daži labi te dikti norūpējušies par "savējās" nodokļu naudas izplakarēšanu nevakcinēto kovidnieku ārstēšanai, it kā tikai viņi vienīgie tos nodokļus maksātu un nekur citur tā nauda lietota netiktu, kā vien priekš  noziedzīgajiem antivaxeriem.

P.S. Un, kas man tūliņ rupjību pārmetīs - vispirms sevī paklausieties. Goda vārds, līdz brošai piegriezusies šitā knābāšana, es arī varu tāpat dot pretī.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2021. gada 23. jūnijs, 00:05:45 »
P.S. Un, kas man tūliņ rupjību pārmetīs - vispirms sevī paklausieties. Goda vārds, līdz brošai piegriezusies šitā knābāšana, es arī varu tāpat dot pretī.
tev rupjību nepārmet, te šī leksika ir tikai komentējot "global moderator" sarakstīto...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #42 : 2021. gada 23. jūnijs, 07:30:20 »

Es ieteiktu valdībai beigt to bezjēdzīgo puskolektīva likšanu karantīnā, jo reāli pēc analīžu veikšanas slims bija tikai viens, bet karantīnā lika vai pusskolu. Tagad daudzi būs pokemonizēti, tad var beigt tās karantīnas un lai nevakcinētie slimo  :?:
Tās izolācijas un karantīnas ir viens riktīgs cirks.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 23. jūnijs, 07:57:57 no Nāra »

Pieslēdzies reno

« Atbilde #43 : 2021. gada 23. jūnijs, 09:05:16 »
Haotiska, nesaprotama rīcība tikai mūsu valdībai? Tak palasiet arī citus avotus citās valodās -nekur nav labāk vai gudrāk. Visi mētājas un darās, kā tajā brīdī liekas labāk.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #44 : 2021. gada 23. jūnijs, 09:39:54 »
Haotiska, nesaprotama rīcība tikai mūsu valdībai? Tak palasiet arī citus avotus citās valodās -nekur nav labāk vai gudrāk. Visi mētājas un darās, kā tajā brīdī liekas labāk.

Nezinu par visiem, bet mūsējie nedara tā, kā "tajā brīdī liekas labāk". Visi soctīkli bija pilni ar cilvēku izteikumiem, ka daļas preču aizliegšana radīs papildu drūzmēšanos, ka daļas veikalu slēgšana radīs papildu pieplūdumu citos, ka cilvēku stāvēšana rindās, lai dabūtu (es tīšām nelietoju terminu "nopirktu") sezonai nepieciešamas preces, nesamazinās šo preču nepieciešamību. Tas bija skaidrs katram ar IQ, kas mazliet lielāks par personisko kurpju izmēru. Bet valdībai un pārējiem noteikumus izsludinošajiem nez kāpēc šādi drūzmu palielinoši rīkojumi birst viens pēc otra. Nosaka, ka satiksmes autobusā drīkst būt aizpildīta tikai viena no divām sēdvietām. Blakus stāvošie pasažieri saspiedušies viens pie otra. Ja mazliet samazinās pasažieru skaits, tiek samazināts reisu skaits - atkal visi drūzmējas. Pilns ar tādu bezsakaru. Es pat visu neatceros (un netaisos), bet loģikas tik, cik cālim. (Putnam. Portālam gan arī.)
Es visu atceros, Ričard...