Autors Tēma: Slimošana ar Kovidu  (Lasīts 21334 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Slimošana ar Kovidu
« Atbilde #45 : 2021. gada 23. jūnijs, 10:14:41 »
Jā, "kā labāk"  :mrgr:  No 1.jūlija ar saukli par "vienlīdzību un sociālo nodrošinājumu visiem" tiek ieviests minimālais sociālais nodoklis. Nē nu, skaidrs jau, ka doma ir budžeta papildināšana, nevis gādība par tautu, bet vai sasniegs kaut vai šo mērķi?! Tak ezim skaidrs, ka neviens uzņēmējs nemaksās neadekvātus nodokļus par visādu daļslodžu un summētā darba laika darbiniekiem, bet vai atlaidīs tos , vai iedzīs pelēkajā zonā.  Dabūs exceļa gudrinieki nevis lielākus nodokļus, bet pieaugušu bezdarbu, bezdarbnieku pabalstus un ēnu ekonomikas pieaugumu. Pēc Jaunā gada, kad viena daļa šo momentu neatsekojušo uzņēmēju saņems nodokļu uzrēķinu par 3.ceturksni, būs interesanti  :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #46 : 2021. gada 23. jūnijs, 13:25:49 »
Haotiska, nesaprotama rīcība tikai mūsu valdībai? Tak palasiet arī citus avotus citās valodās -nekur nav labāk vai gudrāk. Visi mētājas un darās, kā tajā brīdī liekas labāk.

Es nupat ciemojos ārzemijā un pēc svētkiem atkal uz dažām ārzemijām laidīšu, nekam nesekoju un tik cik pavīd kkur fb vai tml virsraksti vai kāds vietējais ko pasaka.
Biju DE, bet nu, protams, valsts liela un katrā DE zemē vai kā tos novadus sauc, ir citādāk. Bet tur acis lielas, ka mums LV var piespiest potēties, kaut ej nu zini, ka viņiem būs, kad vakcīnas pakaļ metīs kā mums. Viņiem pat sapņos nerādās, ka var savakcinēties kāds jaunāks par 60.
Ja tiešām tā ir, ka LV var vai varēs piespiest (nesekoju, vrb baumas)  :rat: . Esmu jau morāli gatava šķirties no darba, kaut žēl, protams.
Arī tas, ko te raksts un kas reāli ir ārzemēs, atšķiras. Patiesībā nevienam nevar ticēt, tik ja pats redzi  :) Ziņas LV un gan jau citur vsp- tiešām kāds skatās un vēl tic. Panorāmā teica :D - arguments  :rat:
Varbūt kāds brīnīsies, bet man 2 cilvēki teica - kaut tas covid nekad nebeigtos, vismaz var normāli no mājām strādāt un uzbaudīt vasaru, ne biroja mūrus. Viņiem darbā teikts, ka pokemoniem būs jāiet uz biroju, tad nu antivakseri cer neiet :D
Bet es baudu covidfree vasaru un tad jau cālus skaitīsim rudenī :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #47 : 2021. gada 23. jūnijs, 13:51:18 »
Viņiem pat sapņos nerādās, ka var savakcinēties kāds jaunāks par 60.

Nu, beidz..

Bet par to - piespiest vakcinēties - cik nu es savā zemē vēroju, valdībai, salīdzinājumā ar LV, ir pietiekami stipra opozīcija, lai šo obligātumu padarītu maksimāli grūtu. Lai gan tāpat ir spēcīgi uzskati un argumenti, ka noteiktās sfērās drīkstētu strādāt tikai vakcinētie. Bet tā kā Austrija sevi vienmēr ir pozicionējusi kā sociālu valsti, kur solidaritātei ir liels svars, tad tas arī šobrīd, kad potēšanās sakarā nekas nav obligāts, darbojas pietiekami spēcīgi, un man liekas, ka kolektīvās imunitātes slieksnis tiks sasniegts bez lielām grūtībām  :scratch:  Cits jautājums - uz cik ilgu laiku, un kas notiks, ja vakcinācijai vajadzēs jaunus riņķus, un atkal un atkal visu no jauna

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #48 : 2021. gada 23. jūnijs, 17:30:52 »
solidaritātei ir liels svars, tad tas arī šobrīd, kad potēšanās sakarā nekas nav obligāts, darbojas pietiekami spēcīgi, un man liekas, ka kolektīvās imunitātes slieksnis tiks sasniegts bez lielām grūtībām
nja.. postpadomija diemžēl tāda nav (  наеби ближнего ибо он наебет тебя )  :(

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2021. gada 23. jūnijs, 19:22:14 »

Bet nav jau visu vērts arī apjūsmot, jo šie ārpus austrumu bloka dzīvojošie/uzaugušie cilvēki dzīvo lielās ilūzijās par sociālismu, darbaļaužu vienlīdzību, tajā skaitā Krieviju un pu. Piena upju nav nekur

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #50 : 2021. gada 23. jūnijs, 20:07:37 »
Aha, solidarizēsimies, lai najebut mūs visus kopā   :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #51 : 2021. gada 24. jūnijs, 17:26:17 »
Piena upju nav nekur
Nav gan. Bet ja salīdzina dzīves līmeni postpadomijā un tur kur iedzīvotāji nav tendēti uz piečakarēšanu, manuprāt bilde ir samērā skaidra. Kaut vai nodokļu maksāšana.

bet nu jā, novirzījos no tēmas

Atslēdzies reno

« Atbilde #52 : 2021. gada 24. jūnijs, 17:58:51 »
Es rakstīju "liekas labāk"
Kā ir patiesībā -protams, ka visādi stulbumi. Tikpat gudri kā gumijas stabiņi, ieurbti kaltā bruģakmenī.
Varētu sākt pielocīt stulbumu pūru

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #53 : 2021. gada 25. jūnijs, 00:21:48 »
nu, vai tas nav traki, ka slimnīcās tie, kuriem jau sen bija jābūt vakcinētiem?   

https://jauns.lv/raksts/par-veselibu/449489-dumpis-skaidro-kapec-latvija-joprojam-ir-daudz-covid-19-pacientu-ar-smagu-slimibas-gaitu   
kvadra un tavas propagandas atbalstītāji, nemaz nejūtat atbildību par šiem senioriem, kuri dēļ jūsu vakcinācijas noliegšanas nokļuvuši slimnīcā un reanimācijā? ...nemaz nejūtat, ka viņi var nomirt ātrāk dēļ jūsu antivakseru propagandas? ...neviens tak nav tur pievienots pie skābekļa, jo vakcinējies? 
kā ar sirdsapziņu, kvadra?...varēsi mierīgi gulēt?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #54 : 2021. gada 25. jūnijs, 03:07:32 »
 :fubar: :f-palm:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #55 : 2021. gada 25. jūnijs, 08:20:04 »
Goč pendel, kukū  :fubar:
Nē, nekas mani nemoca. Katrs pats izdara savas izvēles, es nevienam svārku stērbelēs nekarājos un ciet neturu.
Gribi, vaino sevi, ka sūdīgi esi aģitējis, vajadzēja vairāk pacensties.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #56 : 2021. gada 25. jūnijs, 08:57:10 »
Goč pendel, kukū  :fubar:
Nē, nekas mani nemoca. Katrs pats izdara savas izvēles, es nevienam svārku stērbelēs nekarājos un ciet neturu.
Gribi, vaino sevi, ka sūdīgi esi aģitējis, vajadzēja vairāk pacensties.
nu, manā apkārtnē nav nevakcinēto...ar visiem ir runāts, pārliecināti arī tie, kuriem bija ļoti nepatīkami pēc pirmās vakcīnas, saņēma otro, viss ok..   
Tie, kas tur tagad cīnās par savu dzīvību reanimācijā ir no tavām aprindām, tavas noziedzīgās demagoģijas upuri....un re, egoisms un nospļauties par līdzcilvēkiem pilnā plaukumā, nekādas vainas apziņas par savu muldēšanu...redz, stērbelēs nekarājies, bet "+" liek ...tev vajadzētu tomēr izjust vainu par katru nonākušo reanimācijā ar kovidu pēc tam, kad vakcinācija kļuva brīvi pieejama ...   
p.s.   
un nesāksim kūkot, tie nav argumenti.... 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #57 : 2021. gada 25. jūnijs, 09:49:59 »
...un Āfrikā bērni mirst badā, nav dzeramā ūdens.... un cik vēl problēmu nav pasaulē, kuru risināšanai tu, nakat, neesi pievērsis pietiekami uzmanības... Kā ar sirdsapziņu, nakat? Varēsi mierīgi gulēt?
tev vajadzētu tomēr izjust vainu par katru nomirušo badā pēc tam, kad pasaulē pārtika un ūdens ir pieejami.

[Galīgi nojūdzies ar citu vainošanu pie nepazīstamu cilvēku problēmām.]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #58 : 2021. gada 25. jūnijs, 09:57:21 »
...un Āfrikā bērni mirst badā, nav dzeramā ūdens.... un cik vēl problēmu nav pasaulē, kuru risināšanai tu, nakat, neesi pievērsis pietiekami uzmanības... Kā ar sirdsapziņu, nakat? Varēsi mierīgi gulēt?
tev vajadzētu tomēr izjust vainu par katru nomirušo badā pēc tam, kad pasaulē pārtika un ūdens ir pieejami.

[Galīgi nojūdzies ar citu vainošanu pie nepazīstamu cilvēku problēmām.]
kāds nomiris no bada, kad tiek piedāvāts ēdiens un par kuru nav jāmaksā? 
p.s.   
...un vēlreiz rosinu diskusijās nevainot citus "nojūgšanā", jo man par šo arī būtu ko teikt par jums....bet es taču nesaku, ka esi tāda?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #59 : 2021. gada 25. jūnijs, 14:12:06 »
Nakat, Tu esi naivs. Ko ņemies.. Kvadrai nomira radiniece ar kovidu,.. bet vainīgi ir dakteri, kas nerūpējās.. A Tu te par svešiem tantukiem..