Autors Tēma: Vienkārši sīks prieciņš  (Lasīts 29915 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Vienkārši sīks prieciņš
« Atbilde #150 : 2025. gada 04. septembris, 23:48:15 »
Vismaz tad skaidrs, ka to sēdvietu neviens bomzis nav pieslapinājis...  :mrgr:   ;)
vai arī ja ir, tad dāmuks visu jau izrīvējis

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #151 : 2025. gada 05. septembris, 18:19:08 »
Beidzot ir parādījušās BEKAS! Izgāju mazu līkumu pastaigātes pa meža celiņu un pilnīgi necerēti uzgāju divas lielas baravikas un vairākus bariņus sviestabeku. Un pārsteidzoši, ka visas TĪRAS!  Būs sēņu mērce  :nam:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #152 : 2025. gada 05. septembris, 22:01:52 »
...un Kvadra var iet bekot...  ;)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #153 : 2025. gada 06. septembris, 11:21:30 »
...un Kvadra var iet bekot...  ;)
Obligatoriski!  :smile:   Bijis tik tā laika vairāk...

Beku mērce neuztapa. Apcepu, iejaukšu  kartupeļu pankūku maisījumā. Būs kartupeļu - sēņu pankūkas, arī  :nam:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #154 : 2025. gada 08. septembris, 21:24:51 »
Šodien bankā nopriecājos, kad ieraudzīju plakātu. To provide a more inclusive atmosphere for our neurodivergent costumers 9:30- 10:30 quiet hour. Our branchwill be
dimming lights
reducing noise
promoting a quiet environment
appointments can be booked for quiet hour
to make it more comfortable for everyone
Shhh.  :) Amālijai patiktu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #155 : 2025. gada 08. septembris, 21:31:43 »
Šodien bankā nopriecājos, kad ieraudzīju plakātu. To provide a more inclusive atmosphere for our neurodivergent costumers 9:30- 10:30 quiet hour. Our branchwill be
dimming lights
reducing noise

Speciāli ņēmu tulkotāju. Cik mīļi  :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #156 : 2025. gada 08. septembris, 21:44:22 »
dimming lights
reducing noise

Kādēļ tikai Amālijai?  :scratch:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #157 : 2025. gada 08. septembris, 21:50:58 »
Ne tikai, es arī labprāt tādu izmantotu. Bet tiešām prieks, vai ne?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #158 : 2025. gada 08. septembris, 21:55:15 »
Kādēļ tikai Amālijai?  :scratch:
Tāpēc, ka es visu laiku sūdzos - par kolēģi, par pasažieriem, par gājējiem, par visu, kas runā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #159 : 2025. gada 08. septembris, 23:10:31 »
es nobītos, ieejot tādā krēslainā kušš bankā

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #160 : 2025. gada 09. septembris, 11:19:26 »
Tā kā man ir tā saucamais "vistas aklums", tad justu nelielu diskomfortu krēslainā telpā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #161 : 2025. gada 11. decembris, 12:35:34 »

:tea: :tea: :tea:

Tad kad tu esi cirvis, bet gribi uzart lauku, tikai ne īsti māki, ne saproti, bet ēst gribas, tad tu iejūdz arklā bēdīgi slaveno mākslīgo intelektu. Viņš tevi vazā aiz deguna, stāsta, ka viņš zina taisnāko ceļu kā uzart lauku, iestādīt kartupeļus un uzvārīt biezputru, iesaka arklam pievienot motoru, samainīt vietām riteņus, samainīt vietām riteņus ar zirgu, nolikt arklu ar lemesi uz augšu, nolikt arklu uz zirga, zem zirga, blakus zirgam un kaimiņa ratnīcā. Iesaka nokrāsot zirgu, amputēt viņam asti, piešūt tur velosipēdu un obligāti pievienot arklam mežģīnes. Precīzāk - mežģīnes viņš pievieno pats. Un tak katrs jaunais piedāvājums ir ar birku "Šis noteikti darbosies", līdz pēc versijas divdesmit piektās pat tavam cirvja līmeņa saprātam ir skaidrs, ka tu esi sarunājies ar Zariņa Govi. Jā, jā, to pašu visiem zināmo, kas d...

Un kad tu, dzenādams to arklu pa zirgu un zirgu pa arklu, sāc saprast, kurā virzienā ir Ziemeļi, bet kurā - ēdnīca, un paskaties uz kārtējo jaunuzradīto arklu... ar izpletni... zirgu uz pakaļkājām un stopkrānu pie pautiem... aiz škrobes mēģini viņam ieskaidrot, nu jau lielajiem burtiem, ka Viņš Meklē Pazudušās Atslēgas Tur Kur Gaišāks, Nevis Tur, kur Pazuda un Lai Beidz Melst Muļķības Un Paskatās ŠEIT!!!, tad viņš beidzot atzīstas, ka cirvis ir viņš pats...

Morāle?
Nekādas.
Vienīgi - kamēr Mākslīgais intelekts būs pašreizējā līmenī, cilvēcei nekas nedraud, ja nu vienīgi izmiršana, pārāk uzticoties piedāvātajām receptēm. Tur var gadīties arī ciānkālijs kālija vietā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #162 : 2025. gada 11. decembris, 14:20:22 »
...taisnīgs??!  :laugh: :fp:
līdz taisnīgumam vēl tālu - pakārt aiz olām (vai aiz kā cita, tos, kuriem olu nav) šos "MI" radītājus un reklamētājus   :talking:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #163 : 2025. gada 11. decembris, 14:51:11 »
Tādēļ es mazliet brīnos vai esmu apjukumā, ka daudzi sakarīgi cilvēki paļaujas uz MI  :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #164 : 2025. gada 11. decembris, 15:02:00 »
nē, nu darbu viņš (tas?) atvieglo, bet nu 100% paļauties, tas tā kā nolikt lāpstu zemē - ROC LĀPSTA :D