Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43483 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #105 : 2021. gada 11. jūnijs, 12:52:00 »
Slinkums pārbaudīt, bet šķiet, ka "smagi" mediķu valodā nozīmē, ka jau plaušu ventilācija jāveic un tml.

Es vairāk par cilvēku vulgaris traktējumu.

Bet oficiālais "smagi" skaits man neliekas tik pārmērīgs

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #106 : 2021. gada 11. jūnijs, 13:09:19 »
SPK centra ziņās katru dienu ir dalījums - inficēti tik, slimnīcā tik, vidēji smagi tik, smagi tik. Izrakstīti tik, miruši tik. Attiecīgi - inficētie mīnus slimnīcā bijušie un mirušie ir tie, kas vidēji, viegli un bezsimptomu (tur gan jārēķina ar kaut kādu relatīvu laika nobīdi).
Ja Tu domāji par žurnālistiem, tad "šodien bija mierīga diena" nav nekāda ziņa :mrgr:
Un cik vēl izslimojuši, nekāda SPKC neuzskaitīti, jo pie ārstiem nav gājuši, testus nav veikuši, pārdzīvojuši kā saaukstēšanos vulgaris. Varbūt pat vispār neapjautuši. Vai sapratuši, bet apzināti klusībā nolīduši pašizolācijā, lai nenoliktu uz pauzes visus savus tuvākos, vai aiz bailēm nonākt slimnīcā... Da mazums variantu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #107 : 2021. gada 11. jūnijs, 13:23:30 »
Taisnība, tai vietā šai statistikā būs robs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #108 : 2021. gada 11. jūnijs, 13:34:12 »
Kas attiecīgi samazina smago procentu. Par to jau kopējais stāsts

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #109 : 2021. gada 11. jūnijs, 13:51:15 »
Nu, pirms pusgada par fakenews Tu sauci arī manas runas par vakcīnpresingu un bērnu vakcinēšanu  :mrgr:
par vakcīnpresingu man nav bijuši iebildumi pirms pusgada, es vienmēr esmu par obligāto vakcināciju, par Ķīnas metodi!...es pat šķiet rakstīju, ka klusā, tumša stūrī ir jānoķer kvadra un jāiešauj tā vakcīna, tā ka tas nav pareizi secināts no tavas puses! :mrgr:   
Par bērnu vakcinēšanu...nu, viss dzīvē mainās, es šī kovida laikā tik daudz infas par vakcīnām esmu salasījies, ka manas domas mainās par bērniem!

Atslēdzies true detective

« Atbilde #110 : 2021. gada 11. jūnijs, 15:45:51 »
bērnu sakarā, uztrauktos par to, kā covid vakcīna mijiedarbosies ar citām bērnu vakcīnām. pieņemu, ka klīnisko datu nav vai tie ir minimāli.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #111 : 2021. gada 11. jūnijs, 17:04:27 »
Man tikai tādas filozofiski psiholoģiskas, psiholoģiski filozofiskas pārdomas.
Kādēļ cilvēki izceļ salīdzinoši ne tik daudzos gadījumus, kad Covids kādu nomocījis, bet reti piemin to vairumu, kad viss noritējis ļoti viegli, viegli vai ne tik smagi, ne smagāk par parastu gripu?  :scratch: Kur tad pazūd uz precīzajām zinātnēm pamatotais racionālisms?  :scratch:
Pārdomas ir derīgas, bet vēl labāk saprastu, ja būtu mācījusies par epidemiologu. Cīņa ar epidēmijām nav tas pats, kas ar parastam slimībām, un šoreiz ir pandēmija...vīruss varbūt nav pats nāvējošākais, bet lipīgs gan...šo es būtu priecīgs uzskatīt par treniņu pirms nopietnāka vīrusa, kas noteikti nāks - to visi zinātnieki prognozē dēļ pārapdzīvotības un globalizācijas...un tam ir jāgatavojas, to tagad šķiet visas valdības ir sapratušas un jāatrod mehānismi sabiedrības vadīšanai ...skaidrs, ka vienīga izeja ir sabiedrības vakcinācija...bet mēs tak redzam pretestību dēļ aizspriedumiem, neuzticības, māņiem un muļķības, bet tie 70% ir jādabū...arī šoreiz, kaut varbūt nemaz tik briesmīgi nav....ja nedabūsim, tad var droši prognozēt, ka pie bīstamāka vīrusa cilvēce stipri izmirs...   
Ko darīt demokrātiskām valdībām, kuras nevar kā Ķīna?   
Kaut kur tur ASV jau dodot marihuānas kāsi, lai ievilinātu poh@jistus uz poti! :D....daļa, kas nekad nenāktu, taču atnāks?  :mrgr:   
Ok, jau esmu dzirdējis, ka Latvijā visus penšus, kuri vakcinēsies, apbalvos ar naudu apmēram 50 eiro...arī tos, kuri pirmie bija pie vakcinācijas...nu, liela daļa nepotēto penšu dēļ 50 eiro aizies...galvenais ir panākt to aptveri ar 70% vakcinēto...nu, ari loterijas utt...     
Ja arī tas nelīdzēs, tad pieļauju spiestu lietu...nu, ne gluži ļaudis tiks ķerti, bet aizliegumi strādāt, atrasties cilvēkos būs visaptveroši...šeit nedrīkst apstāties pie 50%

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #112 : 2021. gada 11. jūnijs, 17:44:51 »
 :rat: :rat: :rat: :rat: :rat:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #113 : 2021. gada 11. jūnijs, 22:32:42 »
nakat, pirms īsa laiciņa jau te pametu jautājumu tiem, kas patiešām seko cipariem, procentiem un statistikai - vai tiešām ir Covid pandēmija? Neviens neatbildēja ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #114 : 2021. gada 11. jūnijs, 22:43:47 »
nakat, pirms īsa laiciņa jau te pametu jautājumu tiem, kas patiešām seko cipariem, procentiem un statistikai - vai tiešām ir Covid pandēmija? Neviens neatbildēja ;)
epidemiologiem Tu netici, tāpēc prasi interneta forumā :mrgr: Bet tam jau Tu arī netici. Tad kādēļ vispār prasi?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #115 : 2021. gada 11. jūnijs, 23:35:07 »
epidemiologiem Tu netici, tāpēc prasi interneta forumā :mrgr: Bet tam jau Tu arī netici. Tad kādēļ vispār prasi?

Tiesa, man patīk uzdot provokatīvus jautājumus, jo vienmēr ceru, ka vēl kāds lietas uzķers līdzīgi kā es
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 11. jūnijs, 23:41:49 no Minne »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #116 : 2021. gada 12. jūnijs, 00:22:41 »
kovids ir pandēmija, aptver visu pasauli ...kas te nav skaidrs vai saprotams?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #117 : 2021. gada 12. jūnijs, 01:22:59 »
Es domāju, herpes vīruss aŗī ir pandēmija

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #118 : 2021. gada 12. jūnijs, 10:06:38 »
Es domāju, herpes vīruss aŗī ir pandēmija
no herpes nemirst...un tik "maz" no kovida mirst tāpēc, ka epidemioloģija kā zinātne ir attīstījusies, arī medicīnas aprīkojums - visi tie plaušu ventilatori utt...ja tā nebūtu - izpratnes par pasākumiem, kuri jāveic, lai apturētu izplatību utt....būtu jautrs "herpesiņš"..arī vakcīnu salīdzinoši ātra ieviešana...20% vakcinēto ir nepietiekoši, lai aizmirstu par vīrusu, bet mirstību ir samazinājusi...     
Minne, tava kļūda, ka neredzi to, kas tavā labā tiek darīts...un tāpēc izdari kļūdainus secinājumus

Atslēdzies true detective

« Atbilde #119 : 2021. gada 12. jūnijs, 10:33:55 »
no herpes nemirst...un tik "maz" no kovida mirst tāpēc, ka epidemioloģija kā zinātne ir attīstījusies, arī medicīnas aprīkojums - visi tie plaušu ventilatori utt...ja tā nebūtu - izpratnes par pasākumiem, kuri jāveic, lai apturētu izplatību utt....būtu jautrs "herpesiņš"..arī vakcīnu salīdzinoši ātra ieviešana...20% vakcinēto ir nepietiekoši, lai aizmirstu par vīrusu, bet mirstību ir samazinājusi...     
Minne, tava kļūda, ka neredzi to, kas tavā labā tiek darīts...un tāpēc izdari kļūdainus secinājumus

herpes simplex vīruss var izraisīt meningītu un enkefalītu, kas retos gadījumos var novest pie letāla iznākuma, vai arī izraisīt smadzeņu bojājumus.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael