Man tikai tādas filozofiski psiholoģiskas, psiholoģiski filozofiskas pārdomas.
Kādēļ cilvēki izceļ salīdzinoši ne tik daudzos gadījumus, kad Covids kādu nomocījis, bet reti piemin to vairumu, kad viss noritējis ļoti viegli, viegli vai ne tik smagi, ne smagāk par parastu gripu?
Kur tad pazūd uz precīzajām zinātnēm pamatotais racionālisms?
Pārdomas ir derīgas, bet vēl labāk saprastu, ja būtu mācījusies par epidemiologu. Cīņa ar epidēmijām nav tas pats, kas ar parastam slimībām, un šoreiz ir pandēmija...vīruss varbūt nav pats nāvējošākais, bet lipīgs gan...šo es būtu priecīgs uzskatīt par treniņu pirms nopietnāka vīrusa, kas noteikti nāks - to visi zinātnieki prognozē dēļ pārapdzīvotības un globalizācijas...un tam ir jāgatavojas, to tagad šķiet visas valdības ir sapratušas un jāatrod mehānismi sabiedrības vadīšanai ...skaidrs, ka vienīga izeja ir sabiedrības vakcinācija...bet mēs tak redzam pretestību dēļ aizspriedumiem, neuzticības, māņiem un muļķības, bet tie 70% ir jādabū...arī šoreiz, kaut varbūt nemaz tik briesmīgi nav....ja nedabūsim, tad var droši prognozēt, ka pie bīstamāka vīrusa cilvēce stipri izmirs...
Ko darīt demokrātiskām valdībām, kuras nevar kā Ķīna?
Kaut kur tur ASV jau dodot marihuānas kāsi, lai ievilinātu poh@jistus uz poti!

....daļa, kas nekad nenāktu, taču atnāks?
Ok, jau esmu dzirdējis, ka Latvijā visus penšus, kuri vakcinēsies, apbalvos ar naudu apmēram 50 eiro...arī tos, kuri pirmie bija pie vakcinācijas...nu, liela daļa nepotēto penšu dēļ 50 eiro aizies...galvenais ir panākt to aptveri ar 70% vakcinēto...nu, ari loterijas utt...
Ja arī tas nelīdzēs, tad pieļauju spiestu lietu...nu, ne gluži ļaudis tiks ķerti, bet aizliegumi strādāt, atrasties cilvēkos būs visaptveroši...šeit nedrīkst apstāties pie 50%