Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43435 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies e518

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #150 : 2021. gada 26. jūnijs, 22:54:25 »
Vakseri sapsihojušies !  :clap:  Esmu novērojis, ka daudzi vakseri pēc tām potēm paliek, maigi izsakoties, jocīgi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #151 : 2021. gada 26. jūnijs, 23:49:49 »
Nu ja, mums čips sāk iedarboties, kļūstam dīvaini pozitīvi un metamies bučoties

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #152 : 2021. gada 27. jūnijs, 04:19:40 »
Vakseri sapsihojušies !  :clap:  Esmu novērojis, ka daudzi vakseri pēc tām potēm paliek, maigi izsakoties, jocīgi.
Patiesībā jā. Es tam neticēju, bet tagad arī novēroju, ka kkāds reliģiskais fanātisms sāk parādīties. Laime, ka ne visiem, man apkārt lielākā daļa palikuši kādi bijuši, bet viena otra pa vidam toč jocīga sāk palikties.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #153 : 2021. gada 27. jūnijs, 05:38:57 »
Ne mēs tos noteikumus pieņēmām, ne varam tos ignorēt oficiālā vidē. Tādēļ situācijas ķīlnieki izrādās vakcinētie, un tam nav nekāda sakara ar toleranci
Nu tieši tā, tam nav nekāda sakara ar kaut kādu toleranci, vienkārši noteikumu ievērošana oficiālā vidē.  Nevakcinētie nav vainīgi pie absurdiem noteikumiem, viņi ir vēl lielāki situācijas ķīlnieki, jo tiek dzīti stūrī - vai nu vakcinējies, vai vienalga izēdīsim no darba.!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #154 : 2021. gada 27. jūnijs, 05:42:12 »
Vot loģika, zašibisj. Paši izrāda ne lūgtu, ne prasītu "toleranci", dūres kabatā vīstīdami un nikni uz tiem, kurus ar savu "toleranci" aplaimo, bet, kad viņiem saka - nu nemocieties tā mūsu dēļ, tas nemaz nav vajadzīgs! - tā apvainojas  :?: 

Apjēgt, ka ne jau cilvēkos kāda vaina, ka gan vieni, gan otri ir situācijas ķīlnieki, bet vaina absurdos noteikumos - tam jau prātiņš par īsu.

Skaties plašāk. Vienā citā forumā man ir iespēja iepazīties ar skatu uz tautiešiem no malas. Ir interesanti un liek aizdomāties. Tad lūk, viens cilvēks reiz izteicās, ka latviešu mentalitātei ir iezīme būt tolerantiem pret jebkuru varu un jebkuriem no augšas uz leju "nosūtītiem" noteikumiem. Bieži vien - neapspriežot, kā te tiek ieteikts. Toreiz bija runa par vēsturi, Arāja komandu un represijām pret žīdiem. Vēl citās vietās cilvēki ar vieglu izbrīnu jautā, kā tas nākas, ka tik daudz latviešu stājās un taisīja karjeru PSKP (kas nezina - Padomju Savienības Komunistiskā Partija). Ņemot vērā, ka pie varas šodien mums tie paši vēži, kas senāk sildīja pie sirds partbiļetus un neko citu nedarīja un neiemācījās, kā vien turēt degunus pa vējam no Maskavas, lai vislabākajā veidā izpildītu visu, ko no turienes "nosūtīja", tad nav brīnums, ka šodien ar tādu pašu uzcītību tiek lieti sviedri, lai izpildītu to, ko diktē no šodienas - rietumu - maskavām (tai skaitā - saistībā ar covid un vakcināciju).  Es aizdomājos un sāku vērot. Lūk, - šeit uzskatāmi redzams, ka tam žīdam, kurš to rakstīja, ir taisnība. Izrādās, noteikumus un likumus NAV jāapspriež. It kā no ļaunā PSRS totalitārisma savā domāšanā esam ārā, bet totalitārisms no mūsu domāšanas ...? Neapspriežot ... ciešās rindās plecu pie pleca uz saulano tāli pati zini kā vadībā ... un vēl ar Ļeņinu sirdī. :) Taisnību sakot, šī sāga ar vienu vīrusu ir atsegusi tāāāādu totalitārisma blāķi mūsu sabiedrībā, ka par to vien esmu liktenim pateicīgs.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. jūnijs, 05:51:43 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #155 : 2021. gada 27. jūnijs, 05:53:22 »
Jā, tas tiesa, "noteikumus neapspriedīsim" un "jums nekas nav jādomā, tikai jāievēro noteikumi"... Bezsmadzeņu likumpaklausība un burtakalpība ļoti raksturīga latviešu mentalitātei, diemžēl.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #156 : 2021. gada 27. jūnijs, 10:42:43 »
ТОМАС КВАСТХОФФ

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #157 : 2021. gada 27. jūnijs, 10:45:13 »
Laipni lūgti iepazīties - vācu mūziķis Tomass Kvasthofs. Viens no daudziem tūkstošiem, kura māte savulaik lietoja "drošo" un visādi citādi labo "Thaliomide" - tikpat pārbaudītas zāles kā mūsu šodienas covid vakcīnas. :) :) :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #158 : 2021. gada 27. jūnijs, 11:20:46 »
Citāts: Zigfrids
tikpat pārbaudītas zāles kā mūsu šodienas covid vakcīnas. :) :) :)
Tie bija 60tie gadi.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #159 : 2021. gada 27. jūnijs, 11:43:40 »
Lēts troļļa gājiens aprobežotai publikai

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #160 : 2021. gada 27. jūnijs, 11:58:27 »
Varat mani uzskatīt par "aprobežoto publiku", bet man tas šķiet visnotaļ vietā atgādinājums. Nu un, ka 60.gadi. No kurienes tāda pārliecība, ka šodienas eksperimentāliem preparātiem nav iespējamas tādas sekas? Vai savādākas, bet arī nepatīkamas?  Ja TEICA pa TV, ka droši, tad droši ticam, vai ne. Pašsaglabāšanās instinkts pilnībā atrofēts.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #161 : 2021. gada 27. jūnijs, 12:06:05 »
ja TV un Facebook ir vienīgie informācijas avoti, man žēl to ļaužu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #162 : 2021. gada 27. jūnijs, 12:10:40 »
Citāts: kvadra
Varat mani uzskatīt par "aprobežoto publiku", bet man tas šķiet visnotaļ vietā atgādinājums. Nu un, ka 60.gadi.  pa TV, ka droši, tad droši ticam, vai ne. Pašsaglabāšanās instinkts pilnībā atrofēts.

Tas, ka medicīna attīstās. Pag.gs 20. - 30. gados bija normāli lietot heroīnu kā preklepus līdzekli.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #163 : 2021. gada 27. jūnijs, 12:13:30 »
Mirušo skaits LV pa gadiem:

2020. Latvija pārdzīvoja samērā mierīgi , jāskatās būs 2021, kad mirušo no kovid vairāk.
Par 2020 labāk skatīt teiksim Itāliju

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #164 : 2021. gada 27. jūnijs, 12:16:36 »
Thaliomide tika radīts 3 gadus garā procesā no 1954. gadam, kad sākās pētījumi līdz 1957. gadam, kad nonāca tirgū, tā ka tās, 60. gadu zāles bija 3 reizes ilgāk pārbaudītas par mūsu lieliskajām vakcīnām.

P.s. Oponentu personiska ķidāšana laikam kļūst par vienas sabiedrības grupas uzvedības noturīgu simptomu. :) :) :)
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. jūnijs, 12:22:03 no Zigfrids »