Vot loģika, zašibisj. Paši izrāda ne lūgtu, ne prasītu "toleranci", dūres kabatā vīstīdami un nikni uz tiem, kurus ar savu "toleranci" aplaimo, bet, kad viņiem saka - nu nemocieties tā mūsu dēļ, tas nemaz nav vajadzīgs! - tā apvainojas
Apjēgt, ka ne jau cilvēkos kāda vaina, ka gan vieni, gan otri ir situācijas ķīlnieki, bet vaina absurdos noteikumos - tam jau prātiņš par īsu.
Skaties plašāk. Vienā citā forumā man ir iespēja iepazīties ar skatu uz tautiešiem no malas. Ir interesanti un liek aizdomāties. Tad lūk, viens cilvēks reiz izteicās, ka latviešu mentalitātei ir iezīme būt tolerantiem pret jebkuru varu un jebkuriem no augšas uz leju "nosūtītiem" noteikumiem. Bieži vien - neapspriežot, kā te tiek ieteikts. Toreiz bija runa par vēsturi, Arāja komandu un represijām pret žīdiem. Vēl citās vietās cilvēki ar vieglu izbrīnu jautā, kā tas nākas, ka tik daudz latviešu stājās un taisīja karjeru PSKP (kas nezina - Padomju Savienības Komunistiskā Partija). Ņemot vērā, ka pie varas šodien mums tie paši vēži, kas senāk sildīja pie sirds partbiļetus un neko citu nedarīja un neiemācījās, kā vien turēt degunus pa vējam no Maskavas, lai vislabākajā veidā izpildītu visu, ko no turienes "nosūtīja", tad nav brīnums, ka šodien ar tādu pašu uzcītību tiek lieti sviedri, lai izpildītu to, ko diktē no šodienas - rietumu - maskavām (tai skaitā - saistībā ar covid un vakcināciju). Es aizdomājos un sāku vērot. Lūk, - šeit uzskatāmi redzams, ka tam žīdam, kurš to rakstīja, ir taisnība. Izrādās, noteikumus un likumus NAV jāapspriež. It kā no ļaunā PSRS totalitārisma savā domāšanā esam ārā, bet totalitārisms no mūsu domāšanas ...? Neapspriežot ... ciešās rindās plecu pie pleca uz saulano tāli pati zini kā vadībā ... un vēl ar Ļeņinu sirdī.

Taisnību sakot, šī sāga ar vienu vīrusu ir atsegusi tāāāādu totalitārisma blāķi mūsu sabiedrībā, ka par to vien esmu liktenim pateicīgs.