Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43470 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #255 : 2021. gada 21. jūlijs, 11:58:58 »
Citāts: nakata kngs
tēmu iesāku, lai izprastu tādus kā Rudzītis!  :alt:     
Tādi kā R konservatīvajā atpakaļgaitā drīz būs nonākuši viduslaiku domāšanā. Un tas nebūt nesākās ar vakcīnām.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #256 : 2021. gada 21. jūlijs, 12:58:46 »
Rudzītis pie antivakseriem!  :mrgr:   
https://jauns.lv/raksts/par-veselibu/453121-psihoterapeits-viesturs-rudzitis-vakcinetos-biede-ar-sirds-muskulaturas-degradaciju-ka-ir-patiesiba   

man gribētos, lai atklāti runā tā kolēģe, kura novērojusi izmaiņas...   
p.s.   
man sāk šķist, ka Viesturs ir konsekvents valdošā viedokļa oponents...gan par feminismu, gan poligāmiju, gan kovida vakcīnām...lūk, šādu cilvēku psihi būtu interesanti pētīt...tas ir biznesa aprēķins noteiktā sabiedrības % nišā? ...vēlreiz saku, ka šo tēmu iesāku, lai izprastu tādus kā Rudzītis!  :alt:     

Pļurksteklis viņš, kā visi PT un juristi - kāds meldiņš prātā ienāk, tādu dziesmu dzied - augša balta/apakša melna vai otrādi. kā vajag konkrētā brīdī.

Te viņš raksta par labo poligāmiju https://jauns.lv/raksts/sievietem/344568-viesturs-rudzitis-dalas-publiskas-pardomas-par-paradnieku-monogamiju-un-poligamiju
Te (gadu iepriekš) - par laulības nešķiramību  https://jauns.lv/raksts/sievietem/278414-viesturs-rudzitis-skirsanos-vajadzetu-aizliegt-ar-likumu

tak apreģeļisj, vecais...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #257 : 2021. gada 21. jūlijs, 16:43:26 »
Tas ir tikai normāli, ka dzīves laikā cilveks maina domas par daudz ko. Reizēm saka- bet tu toreiz teici citādi- tātad meloji? Nē taču- tajā brīdī es tā domāju!
Laiks paiet, apstākļi, domas mainās, nāk klāt gadi vai izglītība. Progress va regress...viskautkas.
Tāpat arī par vakcinēšanos- nevienam nesaku - tu taču teici, ka nevakcinēsies! Domas mainās un nav nevienam, ko pārmest.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #258 : 2021. gada 21. jūlijs, 17:03:35 »
Tas ir tikai normāli, ka dzīves laikā cilveks maina domas par daudz ko. Reizēm saka- bet tu toreiz teici citādi- tātad meloji? Nē taču- tajā brīdī es tā domāju!
Laiks paiet, apstākļi, domas mainās, nāk klāt gadi vai izglītība. Progress va regress...viskautkas.
Tāpat arī par vakcinēšanos- nevienam nesaku - tu taču teici, ka nevakcinēsies! Domas mainās un nav nevienam, ko pārmest.

Ok, dzīves laikā, bet ne jau nobriedis vecis, gada laikā... tad jau nav nobriedis vīrs, bet tāds pļunduris... un gadi...atvainojos, viedumu klāt nenes. diemžēl.  :fp:

« Atbilde #259 : 2021. gada 21. jūlijs, 17:39:07 »
Rudzītis un visādi Uģi Kuģi man nekad nav bijusi autoritāte  :mrgr:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #260 : 2021. gada 21. jūlijs, 18:08:07 »
Tātad no sākuma par Mums! 

Tikko sāku lasīt no paša sākuma.
Tātad vispirms par Jums.

Citāts
Mūsu sabiedrībā ir zinātnieki, kuri pēta vīrusu un izstrādā metodes tā uzveikšanai, ir ierindas mediķi, kuri ārstē slimos, ir ierindas pilsoņi, kuri ar saviem nodokļiem visu to apmaksā...par procesa vadību(valdību) neizteikšos pozitīvi, bet objektīvi tas notiek un kaut kad rezultāts būs...pie labākas vadības kā Izraēlā, tas ir ātrāk, mums daudz lēnāk...   

Uz covid vakcīnu šis vienkārši neattiecas, tāpēc nav izmantojams kā arguments.
Covid vakcīna ir izstrādāta pilnīgi citiem mērķiem.
Protams, ka to izstrādāja zinātnieki, bet ne jau vīrusa apkarošanai.
Citāts
Mēs esam tie, kuri vakcinējas dēļ sevis un visas sabiedrības, jo tikai tā var panākt imunitāti visiem...   

Izejoši no iepriekšminētā JŪS savu mērķi nesasniedzat, jo vakcīna nav ne sabiedrības, ne imunitātes dēļ radīta.
Un neko no Tevis pieminētā nenodrošina.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #261 : 2021. gada 21. jūlijs, 18:16:41 »
ja nevakcinētais infekciju izdala uz pilnu klapi, tad vakcinētais daļēji un daudz mazāk...

Pat oficiāli zināms absurds - īstenībā tieši pretēji.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #262 : 2021. gada 21. jūlijs, 18:23:29 »
Netika uzrakstīts par antivakseriem...   
Manuprāt, šos cilvēkus kā tādus ir izveidojusi despotiski, mazizglītoti vecāki, kur bērni sevi izjutuši par gudrākiem un arī tirāniski, padumji, cieņu neraisoši  skolotāji...nu, ne visi tādi skolotāji, bet vairums...nu, no sērijas - es jūs piespiedīšu mīlēt Raini...izveidojas pusaudžu pretestība, kas summējas vēlāk tāda veidā, ka ir visa noliegums, kas nāk no augšas (no skolotāja), jo es pats tak gudrs!...un nelaime tā, ka šie antivakseri iestrēgst šajā pusaudžu domāšanā...nepieņem zinātni, autoritātes, kuras tiešām tādas ir...visumā gudri, prot analizēt, bet iestrēguši "pusaudžos" ...tas nozīmē, ka neprot sevi "ielikt" pieaugušo vietā...ja, teiksim, antivakseri ieceltu par veselības ministru, būtu jāatbild par sabiedrības veselību kopumā, tad saprastu, ka vakcinācija ir tas ceļš problēmas risinājumam...nu, bet tāpēc, ka domāšana šiem iestrēgusi pusaudžu vecumā, viņus par veselības ministru nekad neiecels!...nu, un pareizi ka tā.. :)

Vienkārši totāls bulšits, kam nav nekā kopīga ar realitāti, šobrīd pat nekomentēšu, kaut gan ir vērts.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #263 : 2021. gada 21. jūlijs, 18:26:33 »
pfizer ir uz RNS bāzes un nekādi nevar mainīt cilvēka DNS...un tādi ir augsti kvalificēti mediķi, bet šauras specializācijas....un ko tad varam gribēt no sabiedrības masas, kura pat nezin ne DNS, ne RNS utt

Te nu Tu sevi par "muļķi izliki" (vistavil durakom)... 
modificēta RNS izmaina (pārprogrammē) DNS - tāda jau ir pati pamatideja

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #264 : 2021. gada 21. jūlijs, 18:31:56 »
Kā mēdz teikt, es vienkārši to nolikšu te:

Šis bija labs!
+/- tā arī būs, mirušos samērā operatīvi sadedzinās, apbedīšanas ceremoniju nebūs,  tādā "nākamajā pasaulē" dzīvot es laikam nevēlos.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #265 : 2021. gada 21. jūlijs, 18:51:13 »
vai tiešām ir Covid pandēmija?

Nē! NAV!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #266 : 2021. gada 21. jūlijs, 18:52:50 »
kovids ir pandēmija, aptver visu pasauli

Nepatiesa informācija.
(piekusu tālāk lasīt, šodienai pietiks)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #267 : 2021. gada 21. jūlijs, 19:17:39 »
Krimson  :flowers:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #268 : 2021. gada 21. jūlijs, 19:39:16 »
Citāts: Krimsons
Nepatiesa informācija.
(piekusu tālāk lasīt, šodienai pietiks)
Krimson, Tu pilnīgi vari necensties neko vairāk rakstīt. Būtībā tēma nonullējas.
Nakatam ievaddaļā ir tāds kā domraksts - kādi viņa skatījumā ir vakcinēšanās piekritēji un kādi - pretinieki.
Tu savukārt paņem pa frāzei un piekomentē "nē, tā nav".
Tam visam ir nulles vērtība.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #269 : 2021. gada 21. jūlijs, 19:57:38 »
Šī vispār tāda absurda naida sēšanas un labajos/sliktajos dalīšanas tēma. Bet ko citu no tāda Nakata gaidīt. Nav brīnums, ka kā sauc, tā arī atskan. Visa tēma pat ne ar 0 vērtību, bet mīnusa zīmi.