Lai kā negribētos, jāpiekrīt tomēr, ka antivakseri ir ļoti uzstājīgi un kareivīgi. Tie, kas savakcinējušies, vienkārši dzīvo, aizmirsuši par šo tēmu un pat neinteresējas ne par kādām citām vēsmām, nosmaida tikai un pēc fakta atklāšanas ir/nav vakcinējies(ja tas tajā brīdī kādam svarīgi)sarunu par to neturpina. Bet nevakcinējušies cilvēki vienmēr grib šo tēmu izvērst un tad ko tik nedabū dzirdēt(atkarībā no kareivīguma pakāpes). Man viena draudzene, kuru satieku reti, katru reizi pārprasa, vai neesmu izdarījusi šo šausmu lietu(vakcinējusies). Katru dienu(!!!) atsūta man 10+ ziņas, linkus... jūs pat nevarat iedomāties, kas tur notiek un cik ir antivakseru novirzienu - sākot no gaismas tīmekļiem līdz reliģijai!! Nesen atsūtīja garu pamācību, kas jādara, ja darbā spiediens no vadības - pa punktiem, kā ierakstīt sarunu ar vadību utt

Jau sāk kaitināt un rada tieši pretēju efektu
Šādi kareivīgi un radikāli noskaņoti cilvēki mani biedē. Liekas - kas tev vainas, ka tā vietā, lai baudītu vasaru, tu komentē fb katru ziņu par šo tēmu, iedziļinies, meklē linkus, ko pārsūtīt utt