Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43463 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Krimsons

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #285 : 2021. gada 23. jūlijs, 19:11:53 »
tie, kurus pulcē Gobzems u.c. ir jāpatur redzes lokā!  :mrgr:   

Šeit es Tev piekrītu! :)

Tomēr jau dikti sen esmu pret vakcīnām, ne tikai pret šo konkrēto.
Vienkārši agrāk man tas bija tikai sajūtu līmenī, tagad varu minēt vismaz divus pamatojumus (pret jebkādām vakcīnām).

1. Vernons Kolemans.
Tiem, kuri negrib guglēt: (īss viņa pētījumu saraksts) https://www.vernoncoleman.com/main.htm

2. Vienas bērnu un jauniešu invalīdu biedrības vadītāja ir pārliecināta, ka visi viņas biedrības biedri ir poliomielīta potes upuri.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #286 : 2021. gada 27. jūlijs, 21:50:03 »
Šodien noformulēju pretrunīgos jautājumus saskaņā ar "oficiālo" versiju.

Vispirms fakti:
1. Pusotrs gads ir pagājis, bet ārsti joprojām apgalvo, ka par vīrusu praktiski nav nekādas informācijas.
2. Par vakcīnu vispār nav nekādas oficiālas informācijas.

Jautājums:
Kā var radīt vakcīnu pret vīrusu, par ko nav praktiski nekādas informācijas?

Secinājumi (versijas):
1. Mūs totāli muļķo, jo arī vakcīnas radītājiem nav informācijas par vīrusu, pret ko viņi radījuši "vakcīnu".
2. Vakcīnas radītājiem ir gan informācija, un tādā gadījumā ir vēl nopietnāki jautājumi:
a) kurš viņiem sniedza šo informāciju?
b) kādā sakarībā un kāpēc to slēpj no visas pārējās sabiedrības?

Un šie ir jautājumi ne no sazvērestību teorijām, bet no tā, ko mums stāsta "Panorāmā".
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. jūlijs, 21:57:52 no Krimsons »

Atslēdzies sanda

« Atbilde #287 : 2021. gada 27. jūlijs, 22:13:08 »
Man šķiet - vispareizāk spētu atbildēt psihiatrs vai narkologs, varbūt arī psihoterapeits.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #288 : 2021. gada 28. jūlijs, 00:29:52 »
Par iepr. Krimsona komentāru - slinkums rakstīt, bet Vernons Kolemans nav aptvēris visu - reiz populārā Neurorubin vēlīnos efektus, analgin ietekmi uz sirdi, Citramon uz nierēm, pārmērīgas askorbīnskābes lietošanas sekas... Ticamāk, ne jau tik daudz pētīja, cik popularizēja.
Varētu pierakstīt ātrumā pilnas divas un vairāk lapas, bet negribu.

Un personīgi es esmu redzējusi poliomielīta upuru kapus un atceros invalīdus. Ārstiem no diviem ļaunumiem bija jāizvēlas mazākais, pie tam daudz reižu mazākais.
Atceros kā apjukusi stāvēju pie klases audzinātājas māsas bērnu kapiņiem, kuri bija miruši no poliomielīta vienā nedēļā, atceros arī auklītes stāstu par no difterijas mirušajiem brāli un māsu. Vairāk negribu atcerēties.
Man nav jāguglē.

Atslēdzies reno

« Atbilde #289 : 2021. gada 28. jūlijs, 08:23:30 »
Mana mūzikas skolotāja, skaista, sportiska, jauna sieviete, tikko apprecējusies, saslima ar polio. Smaga paralīze, nestaigājoša invalīde. Kaut kā knapi, ar tādu krāģīti varēja pa istabu pārvietoties.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #290 : 2021. gada 28. jūlijs, 09:02:01 »
Lai kā negribētos, jāpiekrīt tomēr, ka antivakseri ir ļoti uzstājīgi un kareivīgi. Tie, kas savakcinējušies, vienkārši dzīvo, aizmirsuši par šo tēmu un pat neinteresējas ne par kādām citām vēsmām, nosmaida tikai un pēc fakta atklāšanas ir/nav vakcinējies(ja tas tajā brīdī kādam svarīgi)sarunu par to neturpina. Bet nevakcinējušies cilvēki vienmēr grib šo tēmu izvērst un tad ko tik nedabū dzirdēt(atkarībā no kareivīguma pakāpes). Man viena draudzene, kuru satieku reti, katru reizi pārprasa, vai neesmu izdarījusi šo šausmu lietu(vakcinējusies). Katru dienu(!!!) atsūta man 10+ ziņas, linkus... jūs pat nevarat iedomāties, kas tur notiek un cik ir antivakseru novirzienu - sākot no gaismas tīmekļiem līdz reliģijai!! Nesen atsūtīja garu pamācību, kas jādara, ja darbā spiediens no vadības - pa punktiem, kā ierakstīt sarunu ar vadību utt  :fp:  Jau sāk kaitināt un rada tieši pretēju efektu  :rofl:
Šādi kareivīgi un  radikāli noskaņoti cilvēki mani biedē. Liekas - kas tev vainas, ka tā vietā, lai baudītu vasaru, tu komentē fb katru ziņu par šo tēmu, iedziļinies, meklē linkus, ko pārsūtīt utt  :scratch:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #291 : 2021. gada 28. jūlijs, 09:06:31 »
Kā Jehovas liecinieki. Drīz būs zvani pie durvīm. Viņiem šķiet, ka glābj cilvēci. Varbūt, ka glābj ar. Hvz.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #292 : 2021. gada 28. jūlijs, 09:11:59 »
Sludinātāji ir abās pusēs. Ņēmās mani viendien apvārdot no visām pusēm, tēmas maiņas manevri bija nesekmīgi. Beigās apnika, teatrāli paskatījos telefonā un paziņoju, ka 15 atvēlētās minūtes drošai divu mājsaimniecību komunikācijai ir beigušās. Laikam apvainojās. Bet tā jau vairs nav mana problēma.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #293 : 2021. gada 28. jūlijs, 09:14:27 »
Nu jā, un ir man arī viens Nāras piesauktais variants, kam ir tik ļoti svarīgi, lai nevakcionējos. Katru reizi, kā gadās komunicēt, tiek bērti visādi sagrābstīti sliktie piemēri. Sen vairs neklausos, risinu savas domas ar dziļdomīgi nopietnu ģīmi

Atslēdzies daddy

« Atbilde #294 : 2021. gada 28. jūlijs, 09:17:37 »
Nāra precīzi pateica!! Vakcinētajiem šis jautājums ir 101 prioritāte, izdarīts un viss, aizmirstam.

Tak savakcinējaties un tiksiet no tiem "zāģiem" vaļā :D   
Ja sāks sircapziņa grauzt, var šīm pēc pāris mēnešiem īsziņu aizlaist - vāaj, blaknes... tas šīm būs kā medusmaize :D :sarcasm: 

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #295 : 2021. gada 28. jūlijs, 09:26:29 »
Daddy, tas ir gadījumā, ja neesi sludinātājs. Bet ir tāda suga, kaut kam ik pa laikam uzsēžas un tad visus māca. Ne jau tikai par vakcīnām, ir sludinātāji vegāni, zeroweisteri, aifonisti (korektoram nezin kāpēc šos par šifoniem gribas saukt) utt. Apnicīgi uzmācīgi ļautiņi, prasās pēc mušu pletnes

Atslēdzies daddy

« Atbilde #296 : 2021. gada 28. jūlijs, 09:29:11 »
Daddy, tas ir gadījumā, ja neesi sludinātājs. Bet ir tāda suga, kaut kam ik pa laikam uzsēžas un tad visus māca. Ne jau tikai par vakcīnām, ir sludinātāji vegāni, zeroweisteri, aifonisti (korektoram nezin kāpēc šos par šifoniem gribas saukt) utt. Apnicīgi uzmācīgi ļautiņi, prasās pēc mušu pletnes

Gadās, jā. Apsviedīgākie savu dzīvi beidz kā MLM tirgoņi un dzīvo zaļi... slinkākie nes savu krustu par velti :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #297 : 2021. gada 28. jūlijs, 09:34:57 »
Ieliku pie Murgainas sagadīšanās.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 28. jūlijs, 09:57:49 no Nāra »

Atslēdzies reno

« Atbilde #298 : 2021. gada 28. jūlijs, 09:38:17 »
Ikdienas dzīvē par šo tēmu vairs pat nedomāju, vispār aizmirstu. Tikai šeit tā villošanās vēl notiek, citi antivakseri man par laimi nemaz nav zināmi. Bet nu bišķi nožēlojama  ir tā mūsu pēdējā vieta kopā ar Rumāniju un Bulgāriju :faint:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #299 : 2021. gada 28. jūlijs, 10:08:01 »
Aģent, kas Tu īsti esi - nevakcinēts vakcīnu piekritējs vai kā? :)