Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43516 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #300 : 2021. gada 28. jūlijs, 10:27:41 »
Ja vakcinācija kļūst par tavu galveno rūpi, tad tev nav rūpju  ;)

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #301 : 2021. gada 28. jūlijs, 10:45:59 »
Aģent, kas Tu īsti esi - nevakcinēts vakcīnu piekritējs vai kā? :)

Neesmu ne vakcīnu piekritējs, ne noliedzējs. Atbalstu, ka katrs pats izvērtē riskus un atbildību. Proti, ir apstākļi, kur vakcinācija ir likumsakarīga, ir kur dzīvo savā viensētā laimīgi nevakcinēts.

Tas, kam gan es neticu, kolektīvā imunitāte. Tāpēc mani nepārliecina ne valdības retorika, ne naskie ceļotāji, kas bļaustās uz nevakcinētajiem (kaut paši ir lielākais risks valstī ievest jaunu celmu).

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #302 : 2021. gada 28. jūlijs, 10:51:36 »
neticot kolektīvajai imunitātei, Tu netici vispārējai vakcinēšanas nozīmei jebkādu slimību profilakses ziņā. Noliegt zinātniski pierādītus faktus ir krimsonisms.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #303 : 2021. gada 28. jūlijs, 11:03:40 »
Zīmogs - krimsonisms  :talking:
Bobisms arī ir?  :rofl:

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #304 : 2021. gada 28. jūlijs, 11:04:41 »
Kaut vai kundalīnisms, ja tas Tev liek justies gudrākam un smukākam.

Es piekrītu tiktāl, ka tas var pasargāt no veselības sistēmas pārslodzes. Piekrītu par ekonomikas bremzēšanu. Bet tam, ka nebūs mutāciju un jaunu celmu un nepieciešamība pēc n jaunām potēm, neticu. Varētu izvērst apsvērumus, bet nedošu iemeslu turpināt. Uz Luīzes jautājumu godīgi atbildēju, replikas īpaši neinteresē.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #305 : 2021. gada 28. jūlijs, 11:20:53 »
neticot kolektīvajai imunitātei, Tu netici vispārējai vakcinēšanas nozīmei jebkādu slimību profilakses ziņā. Noliegt zinātniski pierādītus faktus ir krimsonisms.

Bob, zinātņu akadēmijas prezidents Ivars Kalviņš vienā diskusijā ieminējās, ka vēsturiski nevienai šņurku  (rino...) slimībai nav izdevies panākt kolektīvo imunitāti...mans viedoklis, ka laikam jau tā kolektīvā neizdosies...nu, zviedriem pirmajā piegājienā neizdevās, mēģinot izslimot,....nu, vismaz tie 70% vakcinēto ir stipri par maz, lai dabūtu to kolektīvo, vajag daudz lielāku %, kuru mēs nesasniegsim....koroče, aizmirstam par to kolektīvo un kovida izzušanu uz visiem laikiem, bet gatavojamies, ka tā ir uz palikšanu...regulāra vakcinācija, aizmirstam par kolektīvo imunitāti

Atslēdzies Minne

« Atbilde #306 : 2021. gada 29. jūlijs, 00:39:03 »
Nu tad, dies dod, katra gada vakcīnai trāpīt pa attiecīgo celmu  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #307 : 2021. gada 23. augusts, 16:37:18 »
...Līga Krapāne, antivakseru vēstules parakstītāja (varbūt arī teksta rakstītāja?) kura Šlesera "ēnu kabinetā" piešķirts kultūras ministres postenis, šodien "Krustpunktā"   
https://replay.lsm.lv/lv/ieraksts/lr/148040/liga-krapane-mani-iedvesmo-slesera-komanda-uzaicinatie-cilveki   
nu, it kā "grand dāma" PR jautājumos...runā tekstu un izlokās no jautājumiem, atbilstoši savai šī brīža izvēlei par labu Šleseram....Aināra sarunas "Rīdzenē" ir izrautas no konteksta blablablāāā...nu, diezgan profesionāli aizstāvējās, bet tā ķermeņa valoda viņu totāli nodod...it kā aktieru mākslu mācījusies, bet pilnīgi garām...runātais teksts nesakrīt ar acu skatienu, kurš šaudās, neskatās ne brīdi sarunu biedram acīs, bet skaisti "dzied"...   
p.s.   
manās acīs viņa kā profesionāle izgāzās brīdī, kad publiski netika aizstāvēts prezidents A.Bērziņš, kurš veda savu dēlu pirmklasnieku uz pirmo skolas dienu, bet viņam un puikam negaidot uzbruka "paparaci" tv kameras, un viņš, aizstāvot savu dēlu pret šo publisko traumu, izlamāja un solīja sadot pa galvu...nu, principā vajadzēja arī sadot un sadauzīt tās kameras!     
... Līga Krapāne neaizstāvēja pēc tam publiski prezidentu un pirmklasnieka tēvu, pašu pirmklasnieku, bet pat neatbildēja uz tiem apvainojumiem "sadot pa galvu", kā rezultātā tas kļuva  par dominējošo viedokli - nekulturāls prezidents, kurš lamājas... 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #308 : 2021. gada 23. augusts, 22:15:21 »
Krapāne esot tukša intrigante, tā zinātāji saka. Nu jau veca intrigante. Apbružājusies, tas gan, nu jau rūdīta. Bet dzīve arī viņu ir situsi. Sāpīgi, varbūt pat pārāk.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #309 : 2021. gada 05. septembris, 15:31:00 »
Nu, aptaujas pierāda, ka antivakseri ir ar zemāku izglītības līmeni - 
https://www.delfi.lv/news/national/politics/aptauja-lielakie-vakcinacijas-pret-covid-19-pretinieki-ir-cilveki-ar-pamatizglitibu-un-zemiem-ienakumiem.d?id=53552813   
kaut kā ne mirkli nebija šaubu par to...   
"No cilvēkiem ar pamatizglītību 53% norādījuši, ka noteikti nevakcinēsies vai drīzāk to nedarīs, no aptaujātajiem ar vidējo izglītību pret vakcināciju bija 33% respondentu, bet no cilvēkiem ar augstāko izglītību pret vakcināciju bija 18%."

Atslēdzies Minne

« Atbilde #310 : 2021. gada 05. septembris, 16:24:09 »
Tad Tev skaidra forumiešu statistika  :mrgr:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #311 : 2021. gada 05. septembris, 16:34:41 »
Aga, statistika. Tas kā vidējā temperatūra slimnīcā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #312 : 2021. gada 05. septembris, 16:39:52 »
A pētījuma par uzbāzības, agresijas un mēdīšanās līmeņa saistību ar izglītību nebija, ne? :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #313 : 2021. gada 05. septembris, 17:54:41 »
Tad Tev skaidra forumiešu statistika  :mrgr:
tak vienalga kāda tieši tā foruma statistika, visus foruma antivakserus cienu un vēlreiz atvainojos, ja kādā diskusijā esmu iekarsis un kādu aizskāris...mēs te visi savējie un mīlam tos kādi nu ir! (laikam tas no Emīla filmas) :) ...es kad sāku šo tēmu, tad gribēju izprast globālās tendences, kāpēc rodas antivakseri ..nu, ne forumā...skaidrs, tas ir tas, kas parādās pārējā pasaulē, parādās arī forumā...un kāds to uztvēra personiski, bet mani interesē tendences lielos vilcienos un skaidrs, ka izglītībai ir nozīme..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #314 : 2021. gada 05. septembris, 19:43:06 »
Varai visi līdzekļi labi, lai tikai piedabūtu vakcinēties. Gan nepārtraukta baidīšana, "tendencioza" statistika, gan represijas, liedzot strādāt un studēt, gan kaut kādi nožēlojami "burkāni", kā piemēram, iespēja pusdienot telpās, gan pazemošana, ierindojot lumpeņu/muļķu, ai piedodiet, "mazizglītoto un mazapmaksāto" kategorijā. Tas ir tik caurspīdīgi un nožēlojami, ka tikai reāls muļķis var tam ticēt un uz to pavilkties. Bet lai jau tādam tiek prieciņš, ieskaitot sevi "gudrajos"  :m: